Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand W126 SEL

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand W126 SEL

Dupa cum zice si anuntul imi vand masina cu cea mai mare parere de rau posibila. Aveam deja 2 proiecte in desfasurare dar cand a aparut ocazia sa o iau nu m-am gandit prea mult. Acuma cu inundatii, taxe si tot tacamul ma numar printre cei fortati sa renunte la ceva. De acee scot la vanzare masinile , nu am vrut sa aleg intre ele asa ca imi scot ambele dar numai una o pot prezenta aici (cealalta e Mitsubishi).

Masina a fost prezentata, unii o cunosc dar Regulamentul o cere , asa ca:

Mercedes W126 300 SEL - actualmente 250D
    Anul fabricatiei 1988, motorul a fost schimbat cu unul de pe w124 , clasic.
    Cutie manuala in 5 trepte

Parti bune...le stie lumea
    Din punct de vedere tehnic masina se prezinta foarte bine, nu bate si nu troncane nimic. Eu personal optam pentru cutia automata dar daca cautati posturile unde am prezentat masina veti sti ce si cum.Se aude la relanti rulmentul de presiune.
    Nu functioneaza turela; Scaunul soferului este rupt la sezut;
    Estetic: tocmai a primit un set de pasaje cromate, vopseaua se exfoliaza deasupra chiar in fata turelei, are pe portiera din stanga fata o pata de rugina de marimea unei monezi de 50 de bani; pe capota vopseaua e crapata aproximativ 15cm(o dunga)
    Masina are pe ea jante pe 17" Amg cu buze la jantele spate dar cumparatorul le va primi si pe cele originale pe 15" echipate cu cauciucuri de iarna.
    Mai am la masina 4 geanuri laterale, o portiera si niste maruntisuri cu care am luat-o.
    Masina are si DVD player, inchidere centralizata din telecomanda.
    Masina este foarte rigida si se aseaza f bine la drum.

VIN WDB1260251A435763
    Model 300 SEL
    Chassis 1260251A435763
    Engine 103981 12 067081
    Transmission 722351 03 138610
    Order 0 8 557 17037
    Lights BOSCH
    Cab 05341
    Delivery date 19.09.88
    Dealer Austria (557)
    Interior cloth brazil brown (073)
    Paint
    702 smoke silver metallic (с 01.01.1983)
    Options
    211 automatic limited slip differential (ASD) (с 01.07.1984)
    rear axle with automatic limited slip differential (ASD)
    228 auxiliary heater
    auxiliary heater (с 01.11.1974)
    auxiliary heater (only provision for installation in w 210)
    240 outside temperature indicator (с 01.03.1982)
    260 elimination of model designation on rear lid (с 01.05.1968)
    280 steering wheel (400 mm dia.) and gearshift lever in leather trim; on W202 390 mm dia. (с 01.05.1984)
    406 single seat with orthopaedic front seat backrest, left and right (с 01.07.1970)

412 electric sliding roof with tilting device (с 01.07.1983)
    420 automatic transmission, floor shift (с 01.01.1963)
    480 self-levelling suspension (с 01.03.1965)
    506 outside rear view mirror, left and right, heated (electrically adjustable on the right) (l.h.d.) (с 01.10.1983 по 31.03.1989)
    outside rear view mirror, right, convex, taxi export version
    532 automatic antenna without radio set (с 01.01.1963)
    584 electric window lifters (front and rear doors) (с 01.04.1970)
    electric window lifters, fourfold or sixfold
    590 heat-insulating glass, all-around, heated rear window pane (laminated glass), Germany
    green heat-insulating glass all round, heated rear window, laminated safety glass - Germany (с 01.01.1972)
    603 headlamp wiper unit and oil for rear axle with limited-slip differential, in canisters and containers (с 01.08.1971)
    611 courtesy lamps for front and rear doors, with W124 also for central doors/W202 front doors only (с 01.11.1978)
    620 emission control system
    vehicles with catalyst technique (с 01.03.1985)
    630 ECE warning triangle (с 01.08.1980)
    673 high-capacity battery (с 01.01.1964)
    877 reading lamp in the rear (с 01.11.1963)

Postez pentru moment 1-2 foto restul urmand sa le postez maine ca sa fie "proaspete".
    Masina are folie autorizata pe geamurile laterale spate . Pe luneta nu mai are dar e lipit timbrul
    Pretul este de 4500 euro negociabil.
    Tel: 0744 903 935 Daniel

Daca am uitat ceva ...am sa revin

Multumesc

P.S Am pretentia ca masina sa fie vazuta inainte sa existe fel de fel de comentarii pe aceasta tema. NU am nevoie de off topicuri de aceea va rog din start cine este cu adevarat interesat sa o faca, cine nu - sa se abtina de la comentarii.
    Attached Files

Frumoasa foc,pacat ca e departe Suceava.Vad ca zice acolo:228 auxiliary heater
    auxiliary heater (с 01.11.1974)
    auxiliary heater (only provision for installation in w 210)
    Asta e webasto ,nu?Il mai are?
    Motorul de pe ea este trecut in acte?

Comment

Este fratele mai mare la al meu
      Succes, baftă, toate cele...
      Lord W126 500SE -> 2.5D
      Lady W123 230C -> 240D
      W124 -> 200D
      W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
      Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
      Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Salut,jantele le dai separat?

Comment

Salutare, nu, din pacate nu mai are webasto dar vad ca sovieticool are pe masina lui deci daca se gaseste unul (prin germania pe la schrot) se poate monta inapoi.

focusfd...Motorul este omologat , da este trecut in acte

Nici jantele, nici nimic nu se vinde separat . Am scos-o la vanzare din cauza situatiei dar poate o vand pe cealalta mai repede

Comment

Merge si unul de w124 sa pui daca gasesti. Numai sa fie DBW46 sau BBW46
            `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
            http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Variante - Opel Fontera 2,5 TDS, 116 cp, Euro 2, an 1998, AC, geamuri+oglinzi electrice si incalzite, 2 airbaguri, jenti originale aliaj, cauciucuri+kit ambreiaj+baterie+consumabile noi, cuplaje manuale AVM, proiectoare mari si de ceata, inchidere centralizata, vopsea metalizata, imobilizator motor, praguri, bullbar, mp3, carlig remorcare Bossal inscrisa Bulgaria cu act de vanzare cumparare si procura nelimitata taxele platite in luna februarie 2010.

Comment

Nu multumesc. As accepta unele variante cu Vito spre exemplu sau masini de anglia inscrise in Ro sau ramase pe Anglia dar evaluate la pret corect. Nu o iei de acolo cu 1500 si vrei aici 4000...

Comment

Dupa cum am promis, va pun fotografiile recente cu masina si interior. Masina a primit intre timp pasajele la aripi.
                  Attached Files

Comment

Am vazut ca nu te intereseaza schimb co Frontera mea, atunci spune-mi care este utimul pret sau poate te hotarasti la un troc cu Frontera !?

Comment

Originally posted by NeRv1 View Post
                      Masina a primit intre timp pasajele la aripi.
                      Sursa şi preţul, te rog frumos !!!
                      Lord W126 500SE -> 2.5D
                      Lady W123 230C -> 240D
                      W124 -> 200D
                      W208 CLK200 -> 2.0

Comment

Originally posted by Levi View Post
                        Sursa şi preţul, te rog frumos !!!

Originally posted by NeRv1 View Post
                        Pretul este de 4500 euro negociabil.
                        Tel: 0744 903 935 Daniel
                        ...................................
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

M-am referit la pasajele de la aripi, scria în quote. De unde le are (sursa), şi cât au costat (preţul).
                          Lord W126 500SE -> 2.5D
                          Lady W123 230C -> 240D
                          W124 -> 200D
                          W208 CLK200 -> 2.0

Comment

Originally posted by Levi View Post
                            M-am referit la pasajele de la aripi, scria în quote. De unde le are (sursa), şi cât au costat (preţul).
                            Sursa e colegul Orvo...Are un topic de vanzare de piese de toata frumusetea! De pret - ask them!
                            W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                            W126 280SE Black Blue Metallic
                            W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                            W126 500SE Nautical Blue Metallic
                            W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                            W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

@Levi si @Marius...aveti PM

O zi buna

Comment