Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand W123 240d

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand W123 240d

Dupa cum spune si anuntul, se vinde un W123, culoare verde, motorizare 2400cc diesel, an fabricatie 1980, 300.000 km (motorul in mintile lui), cutie automata 4 trepte, trapa, geamuri tenta albastra, tapiterie bej intretinuta, jante pe 14 cu cauciucuri all-season. Functioneaza totul pe ea; are inclusiv triunghiul, cricul si carligul originale. Prezinta cateva puncte de rugina, un far putin ciobit, care se pot vedea din poze, iar la interior tapiteria de la sofer usor uzata. Masina nu a fost lovita, a fost adusa din Germania prin 2000. Pentru doritori VIN: 12312312241398.
    Pret: 3400 euroi discutabil.
    Am uitat sa specific ca are toate taxele platite la zi.
    Masina nu este a mea, ci a unui coleg. Se poate vedea in Bucuresti. Telefon: 0743519303 Dl. Aurica, ii spuneti ca sunati din partea lui Emil.
    Exterior:

Interior:

Desi pretul pare destul de mare, urmaresc de ceva vreme o cobra netziganita specific romaneste. Totusi la banii astia, si tinand cont ca trebuie sa ma deplasez pana-n Bucuresti ca s-o vad, ar mai fi nevoie de niste detalii:

- inmatriculata la noi in 2000 pe bune, sau cu recarosare - tzigania legala cu mutat motor sau tzigania ilegala cu mutat serie?
    - toate actele in regula si la zi, nu ma intereseaza decat cu ITP, fiscal, si autentificare RAR, scoase si in ordine?
    - proprietar in acte, si al catalea, nu ma interseaza sa caut fosti proprietari?
    - caroserie originala, motor original, cutie originala, serii corespunzatoare si originale, sau ceva modificari prin punctele esentiale?
    - caroseria e in starea originala, sau a fost reconditionata, restaurata, sudata, vopsita, etc pe la noi?
    - motorul / cutia sunt in stare originala sau au fost desfacute / reparate capital pe la noi?
    - in afara de cd-player si bata de baseball, mai are si alte imbunatatiri "de romania" sau restul se poate considera original?
    - exista ceva poze cu compartimentul motor / podeaua / dedesubt, pozele prezentate sunt de data recenta?
    - exista ceva dovezi ale kilometrajului si lucrilor de intretinere din ultimii 10 ani in romania, facturi, consumabile, piese, manopere?
    - exista alte motive intemeiate pentru pretul cerut, cam de 2 ori peste media la care se dau cobrele "impecabile", sau de 4 ori peste cele cu "mici probleme", sau este doar o chestie de evaluare personala?

Restul sunt detalii pe care le putem verifica si discuta la fata locului, in functie de raspunsuri, daca va fi cazul.

Multumesc.
    Last edited by frantzxp; 06-15-2010, 23:30 PM.

Comment

Suna si vei afla toate detaliile astea, eventual posteaza si ce ti-a zis omu.
      Last edited by Emilliano; 06-16-2010, 04:27 AM.

Comment

Avand in vedere ca W 123 in stare originala sunt foarte rare in ziua de azi,masina face toti banii.Mai ales ca si vopseaua e originala .Merita clasata la sectiunea <raritati>.

Comment

Pana sa sune colegu frantzxp, am aflat ca motorul, cutia, tapiteria, tabla sunt originale, nemanarite la serii, si se pot verifica la reprezentanta. Spre surprinderea unora ITPu se poate verifica on-line cu 2 clicuri si este valabil pana in anul 2012, dar poate cine stie nu mai prindem noi anul asta. Inca 2 poze pe care nu am avut timp sa le postez:

Comment

Absolut SUPERBA!

Comment

Multumesc de informatii, voi contacta proprietarul mai multe detalii.

Comment

De ce a fost vopsita numai pe jumatate?
                "Man will be what he was born to be, free and independent!" J.F.K.

Comment

Dar cine a spus ca a fost revopsita?Se vede ca e originala vopseua.

Comment

Originally posted by andrei f View Post
                    De ce a fost vopsita numai pe jumatate?
                    Masina am vazut-o murdara acu ceva timp pentru cateva momente. Nu stiu sa fi fost revopsita. Nici nu parea. Acu o fi fost polishata, si pregatita "de vara" habar nu am. Andrei, mai am cateva poze pe care nu am considerat necesar a le uploda. Daca te intereseaza o parte anume din masina, mai caut poze pentru a te/ne edifica. Sunt vreo 32 cu totu'.

Comment

De la poza 4 in jos se vede in fiecare cadru diferenta de nuanta si de finisaj al lacului (de la nivelul geamurilor in jos e vopseaua mai inchisa si lacul mai lucios)....scuze in cazul in care ma insel eu.

Daca mai ai niste poze de aproape cu extremitatile masinii pune-le aici.
                      Last edited by andrei f; 06-16-2010, 21:04 PM.
                      "Man will be what he was born to be, free and independent!" J.F.K.

Comment

Masina este intr-adevar senzatie, bafta la vanzare ! Am sa va rog sa fim on topic, prevad ca o sa iasa circ si pe acest subiect. Anuntul este complet, are date mai mult decat edificatoare + poze de rigoare. Cine e interesat suna la telefon: 0743519303 Dl. Aurica. Multumesc !
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Cam astea ar fi cu zoom mai mare. Oricum daca downloadati pozele se ved la rezoluti buna. Inclusiv punctele de rugina despre care am mentionat in primul post. Nu am intentia sa ascund ceva. Tot ce mi-a spus omul am postat aci. Poze cu motorul sau pe sub masina nu am si nici proprietarul nu detine asa ceva.

Comment

Se poate inchide. Masina nu se mai vinde.

Comment

Se redeschide la cerere!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF