Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedesuri de vanzare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu e rau, mai ales ca e benzina +M111 si nu taxi, pardon diesel.
    Mie personal nu imi place, e cam plictisitoare, incepand de la culoare, exterior si la interior. Arata a ceva ce un batran de 70 de ani ar conduce.
    Ce mi-a facut mie cu ochiul pe net este asta https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...e-8398a41d0680
    Dar vorbesc strict de aspect, la care oricum mai trebuie lucrat un pic, AMG original din fabrica sau nu, FULL PACKAGE sau nu. Nu ma refer la starea tehnica a masinii sau cati bani cere pe ea.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 9 photos.

    Comment


    • Da. Așa e. Cea postată de tine are și "AMG Paket" combinat cu "E 500 Paket" deși e doar "E 300". E și roșie. Are și piele neagră. Și vopseaua pare mai proaspătă și mai strălucitoare. Plus de asta e și cu 2000 de € mai ieftină, cel puțin în ceea ce privește prețul afișat. M-am înșelat in privința celei verzi. Scumpă și bătrânicioasă. Mulțumesc că mi-ai deschis ochii!

      Comment


      • Hai c-am găsit una ceva mai tinerească:
        Mercedes-Benz W124 /E 60 AMG din DE-71034 Böblingen Germania @MIUI| https://www.mobile.de/ro/Automobil/M...278808968.html
        Nu că-i faină? Culoarea nu e cine știe ce, dar se poate revopsi pentru o sumă modică.
        Vizionare plăcută!

        Comment


        • Cam mare rata pentru cea de sus, mai convenabil asta https://losangeles.craigslist.org/sfv/cto/d/north-hollywood-1994-mercedes-benz-e320/7045556205.html

          Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

          Comment


          • Originally posted by iuliu m. View Post
            Hai c-am găsit una ceva mai tinerească:
            Mercedes-Benz W124 /E 60 AMG din DE-71034 Böblingen Germania @MIUI| https://www.mobile.de/ro/Automobil/M...278808968.html
            Nu că-i faină? Culoarea nu e cine știe ce, dar se poate revopsi pentru o sumă modică.
            Vizionare plăcută!
            Io zic ca e faina culoare, dar la o adica s-ar putea transforma o remorca de camion in vopsitorie si ori de cate ori ai nevoie o bagi la vopsit sa schimbi culoare.....oare unde am mai vazut pana acuma ideea asta?

            Comment


            • Într-un film franțuzesc:
              Taxi (film din 1998) - Wikipedia @MIUI| https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Taxi_(film_din_1998)
              Ideea este excelentă. "Unde merge mia merge și suta". Cât face omu' să își tragă un cap tractor și o semiremorcă(de preferat, un Actros...) și s-o transforme în cabină de vopsit? Supertare! Bravo!
              Spor la treabă!

              Comment


              • Mercedes-Benz E 200 Kompressor Elegance (1. Hand), Scheckheft din DE-71272 Renningen Germania @MIUI| https://www.mobile.de/ro/Automobil/M...283915687.html
                Pare un preț "popular". Dacă cineva ar avea în rominica așa ceva de vânzare, cred că ar face ceva caz și ar cere ceva mai mulți bănuți pentru starea "impecabilă" a mașinii.

                Comment


                • Total de acord. Asa ceva merita de sunt km reali mai ales.
                  de cerut da, esti liber sa ceri cat vrei, poate prinzi fraieru...
                  Dar acum spune mi tu cine ar alege 202ul de pe paginile anterioare la 12mii sau cat era cand poti alege asta?

                  O fi asta cheala dar e peste 202.

                  Comment


                  • Sunt si in Romanica la preturi asemanatoare dar cu minim 7 ori mai multi Km... (si nu e cheala deloc, da, nu are piele...dar nu e neaparat un neajuns major... interiorul arata foarte bine - "blana" aia de oaie e si el un "accesoriu" ce a costat ceva bani, erau mai demult la moda - de "tzoalele" de la bancheta din spate nu am ce sa zic - o fi vr `un romanas de-al nostru din Moldova sau Maramures).
                    W123 280E Blue Green Metallic

                    W126 280SE Champagne Metallic
                    W126 280SE Black Blue Metallic
                    W126 500SE Lapis Blue Metallic
                    W126 500SE Midnight Dark Blue

                    W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                    Comment


                    • Ok. Poate am exagerat cu cheala, dar nu are nimic din astea mai rasarite, rare, speciale.
                      dar de km sunt reali si starea e ok eu zic ca la 9mii e un pret corect si faci o afacere buna.
                      Ca la 9mii iei una full, da. Totul depinde de ce vrei. Full dupa care sa repari, sau asta care probabil nu va cere multe, dar ...nici nu ofera pe langa condus. Cheia e la tine.

                      Comment


                      • Aceea este o lume unde poti păcăli oamenii dând kilometrii înapoi, de acord, dar există un mic impediment. Și anume, dacă ești prins faci pușcărie pentru asta(sau iei cu suspendare, dar nu cred că asta e discuția de fapt). Cine face asta și prezintă dovezi false ale kilometrajului garantat de el, și este prins, cade sub incidența pedepsei penale. Este diferență enormă între kilometrajul "echt", "real", anunțat așa, și cel "citit" care nu implica vreo răspundere. Omul spune, cu alte cuvinte, că nu știe sigur că aceia sunt kilometrii mașinii ci că "atât indică kilometrajul". Eu nu as fi așa de suspicios cu privire la rulajul anunțat de neamț. Și diferențele de preț între o mașină mai veche, dar puțin rulată, și una mai nouă, însă maratonistă, sunt substanțiale în favoarea primei. La noi e o "ciorba națională" de înșelăciune generală, unde peste 90% dintre kilometraje sunt mânărite, de nici nu mai contează cât indica ceasul mașinii ci, exclusiv, anul de fabricație. La o mașină puțin rulata, sigur pierzi bani vanzand-o in romînica, ca nu te crede nimeni că rulajul ei este real. Și pe bună dreptate. Într-o asemenea junglă nereglementată, cine dracu' să mai creadă pe cine?
                        Vă repet. Sunt lumi complet diferite. Obișnuiti-vă cu asta. Și acolo se fac măgării dar ele sunt excepția nu regulă, că la noi, la "bananieri"...

                        Comment


                        • Zilnic "sap" anunturile din RO (pentru GPL) (AR-TM doar pentru MB) si IT (Veneto) sa imi iau un W204 sau un W211 (ASTEA MA INTERESEAZA IN SPECIAL)... Cam le "cunosc" pe toate ce apar... Eu m-am axat pe benzinare (sau GPL), alea oricum sunt parca mai scumpe decat CDI-urile.. dar au unele niste preturi... Nu am mai vrut sa postez aici, dar am gasit unele bune de caterinca! La fel, pe pagina de FB mai "apar" exemplare cu preturi asemanatoare... (7-8-9 K pentru un rulaj "declarat" de 200K).

                          Stiti cum e faza cu "penalul" pentru Kilometraj manarit in RO? La fel cum se vrea sa se "doteze" Pulitia Romana cu camere video la fiecare "anagajat", chipurile sa nu se mai ia spaga... Pai de ce acum? De ce DOAR in douazeci-douazeci? Pana acum de ce NU? Asa va fi si cu "pedepsirea" modificarii kilometrajului... se va face candva... poate in douazeci-treizeci...
                          W123 280E Blue Green Metallic

                          W126 280SE Champagne Metallic
                          W126 280SE Black Blue Metallic
                          W126 500SE Lapis Blue Metallic
                          W126 500SE Midnight Dark Blue

                          W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                          Comment


                          • In Ro macar acu ai inregistrarile la RAR, si in Germania le ai la serviciul lor echivalent.
                            Dar problema e ca la un 211 odata trecut de 10-15 ani si 150k toate optiunile sunt posibile.

                            Nu uita ca sunt exemple de 1.8k cu distributia sarita, desi erau luate de noi. LA fel furtunurile de vacuum sunt coapte si nu tocmai accesibile pt scihmbat.
                            Sondele imbatranesc si multe altele. Deci ma tem ca de la un punct incolo (an si km) conteaza mai mult starea si ce a primit, decat rulajul si anul luat la mod absolut.
                            DAca sa zicem ca eu as fi dispus sa imi vand cazanul,
                            MA indoiesc ca ar da cineva 4mii pe el, nici macar 3mii, in schimb ce, de cumpara vreunu cu 6-7mii, vine cu amortizoare noi? Vine cu suspensia fata complet refacuta si spatele partial refacut?
                            Vine cu flansele cardan scihmbate, cu sonde lambda noi, bujii noi si toate astea?
                            Sau furtunuri si altele scihmbate preventiv, nu neaparat de nevoie?
                            Nici vorba, il iei la 6-7mii ca e 2007-2008, 200-300k rulati in nemtia si in urmatorii ani e kinder cu surprize tot cere ca toate pe el is originale, frecate.


                            de aia conteaza si starea efectiva a masinii.
                            Daca omul prezinta o stiva consistenta de facturi, nu e ceva de neglijat, chiar daca e veche, chiar daca e rulata.
                            Last edited by Sharky; 01-27-2020, 21:53 PM.

                            Comment


                            • Exact asta spuneam. Că NU îl iei din 2007-2008 la 200-300 de mii de km "reali" și 700-800 de mii de km "adevărați", ci din DE(Deutschland), la 30 de mii de km "bătuți pe muche"(ca nu știu cum să le mai zic) și "toate sunt originale și frecate" 30 de mii nu 750 de mii. Chiar nu e nicio diferență ?!? Nu ți se pare că îți scapă nimic?Gândești exact in paradigma enunțată de mine in precedentul meu post. Ai avut curiozitatea să îl citești in integralitatea lui? Dacă nu (și așa pare), îți recomand asta.
                              Sunt niscai probleme cu ce se învechește stând, nicidecum cu "flanșe cardan, amortizoare, bujii, sonde lambda etc.". După părerea mea... Niscai furtune, curele, anvelope și altă "cauciucăraie"+ fluide de toate soiurile. Și atât...
                              Multă sănătate și fericire!
                              Last edited by iuliu m.; 01-27-2020, 23:35 PM.

                              Comment


                              • Mercedes-Benz E 200 Komp.Elegance'1Hand+Scheckheft-MB'34.500KM din DE-24146 Kiel Germania @MIUI| https://www.mobile.de/ro/Automobil/M...290502610.html
                                Si un alt exemplu, in nota obișnuită. Stare superok, mai veche decat cea albastră și aproape la fel la preț, dar, cu siguranță, mai "relaxată" la o eventuală negociere, fiind pre-facelift.
                                Vizionare plăcută!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF