Cine ma poate ajuta sa vand acest Mercedes care are urmatoarele optiuni:
-cea mai importanta optiune, pentru anul de fabricatie; ESP. A costat 2.000 DM.
-piele
-trapa electrica 2 pozitii
-jenti aliaj
-magazie CD
-radio-casetefon cu antena electrica
-umeras, perdeluta electrica
-scaune electrice si incalzite
-detector de radar in bara
-senzori de parcare in spate
-covorase originale
-geamuri cu tenta verzuie, electrice
-aer conditionat manual bizona
-cutie de viteze automata cu optiune SPORT
-scaun sofer cu reglaj ortopedic
Masina a fost cumparata de la Autorom. Are 2 chei-briceag originale. Fara accidente. Eu sunt al doilea proprietar, actor, primul a fost tot actor si eu fiind bugetar, am montat pe masina o instalatie GPL secventiala italieneasca. Cer scuze "puristilor" Mercedes-Benz. O vand pentru ca are costuri de intretinere destul de mari.Din 1995 pana in 2007 a parcurs 40.000 de kilometri, din 2007 (de cand am achizitionat-o eu) pana in prezent 33.000 de kilometri, din care 13.000 in Europa Occidentala. Masina este perfecta din toate punctele de vedere. Va multumesc pentru ajutor.
Cu stima,
nanu (telefon: 0722314808; e-mail albindea@yahoo.it)
P.S. Uitasem un lucru important, pretul: in jur de 5.800 euro. Instalatia GPL se poate demonta si atunci pretul va fi de 5.300 Euro. Consumul in oras cu gaz, este echivalentul a opt-noua la suta benzina, iar afara, 5-6 la suta.
-cea mai importanta optiune, pentru anul de fabricatie; ESP. A costat 2.000 DM.
-piele
-trapa electrica 2 pozitii
-jenti aliaj
-magazie CD
-radio-casetefon cu antena electrica
-umeras, perdeluta electrica
-scaune electrice si incalzite
-detector de radar in bara
-senzori de parcare in spate
-covorase originale
-geamuri cu tenta verzuie, electrice
-aer conditionat manual bizona
-cutie de viteze automata cu optiune SPORT
-scaun sofer cu reglaj ortopedic
Masina a fost cumparata de la Autorom. Are 2 chei-briceag originale. Fara accidente. Eu sunt al doilea proprietar, actor, primul a fost tot actor si eu fiind bugetar, am montat pe masina o instalatie GPL secventiala italieneasca. Cer scuze "puristilor" Mercedes-Benz. O vand pentru ca are costuri de intretinere destul de mari.Din 1995 pana in 2007 a parcurs 40.000 de kilometri, din 2007 (de cand am achizitionat-o eu) pana in prezent 33.000 de kilometri, din care 13.000 in Europa Occidentala. Masina este perfecta din toate punctele de vedere. Va multumesc pentru ajutor.
Cu stima,
nanu (telefon: 0722314808; e-mail albindea@yahoo.it)
P.S. Uitasem un lucru important, pretul: in jur de 5.800 euro. Instalatia GPL se poate demonta si atunci pretul va fi de 5.300 Euro. Consumul in oras cu gaz, este echivalentul a opt-noua la suta benzina, iar afara, 5-6 la suta.
Comment