Masina este din 96,E420,279 cp,consumul este cam 9,5% afara si vreo 18% in oras(Bucuresti),180 000km care sincer cred ca sunt reali bazanduma pe faptul ca dupa ce i-am schimbat uleiul desi am mers cu ea vreo 3000 de km,nu a scazut pe joja aproape deloc,si dupa faptul ca fuge cam de toti caii care ii are in talon (0-100km/h in 7 secunde exact ca in carte).Masina este in stare bunicica.Dotari:
-dublu clima
-scaune incalzite
-pachet memorie (scaun+volan + oglinzi)
-piele neagra
-xenon
-cutia automata este in 5 viteze,
-pt cei interesati dau codul VIN : WDB2100721A150504
Masina are 2 probleme:
-desi cutia schimba f bine si nu mi-a facut niciodata probleme,are o latenta de vreo 4 secunde cand o bag in D sau in R,pana sa cupleze.Odata ce cupleaza se comporta fara nici o problema.Dar de ex atunci cand trebuie sa fac intoarcerea din 3 miscari,astept cate 4 secunde cand schimb din D in R pana sa "o ia".
-Cartea masinii este pierduta!Trebuie sa se faca duplicat.Masina este pe numele unei tipe din Bucuresti.
-dublu clima
-scaune incalzite
-pachet memorie (scaun+volan + oglinzi)
-piele neagra
-xenon
-cutia automata este in 5 viteze,
-pt cei interesati dau codul VIN : WDB2100721A150504
Masina are 2 probleme:
-desi cutia schimba f bine si nu mi-a facut niciodata probleme,are o latenta de vreo 4 secunde cand o bag in D sau in R,pana sa cupleze.Odata ce cupleaza se comporta fara nici o problema.Dar de ex atunci cand trebuie sa fac intoarcerea din 3 miscari,astept cate 4 secunde cand schimb din D in R pana sa "o ia".
-Cartea masinii este pierduta!Trebuie sa se faca duplicat.Masina este pe numele unei tipe din Bucuresti.
Comment