Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cosmetizare MERCEDES

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Adrian eu am 190-ul negru stropit pe capota cu vopsea alba, se pot scoate acei stropi?
    Interiorul e gri, cu panourile de usi din piele iar tapiteria din material ce trebuie sa cumpar sa curat scaunele si mocheta? Revigoratorul pentru bord cum se numeste?

Comment

Vopseaua o scoti prin polishare.
      Pentru tapiterie foloseste un amestec de BIOCARPET+VENISH
      Revigoratorul de bord--asta e numele lui.

Comment

In lipsa de MERCEDES un AUDI A4 --inainte de a intra pe miinile mele..

Comment

Si dupa 6-7 ore de munca...

Comment

Originally posted by asfalttango View Post
            Si dupa 6-7 ore de munca...
            Dupa rezultatele prezentate se vede ca esti un adevarat pasionat in cea ce faci!
            W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
            W126 280SE Black Blue Metallic
            W126 300SE Anthracite Grey Metallic
            W126 500SE Nautical Blue Metallic
            W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
            W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Da.Imi place ceea ce fac si o fac cu placere...si le admir si eu pe linga clienti cind sunt curate si stralucitoare ....si parca merg si mai bine atunci...

Comment

Citeva poze din timpul procesului, pe o mashina ce ishi duce traiul cu mine zilele astea.

Comment

Si nu i-am facut pachet complet ....ci doar un interior mai atent decit la spalatorii...

Comment

Citeva foto dupa un polish si o diagnoza a masinii colegului nostru de forum ...George...Care si-a pus si GPL pe C200 KOMPRESOR

Comment

Cum se simte masina cand functioneaza pe GPL, ma ales ca e compresor?

Multumesc,

Comment

asfalttango f. tare ! Jos palaria pt rabdare si delicatete ! Daca am drum prin constanta la tine fac prima oprire !

Comment

Originally posted by b-45-wob View Post
                          Cum se simte masina cand functioneaza pe GPL, ma ales ca e compresor?

Multumesc,

Masina merge bine dar mai multe detalii aici:http://www.clubmercedes.ro/montaj-gp...1120#post51120

Originally posted by spidermann View Post
                          asfalttango f. tare ! Jos palaria pt rabdare si delicatete ! Daca am drum prin constanta la tine fac prima oprire !
                          Multumesc
                          Un telefon inainte este ideal pentru ca nu pot face mai mult de 1 masina pe zi(nu am capacitatea )

Comment

Inca niste foto....

Comment

Daca tot pui poza incearca sa pui 1 poza INAINTE si 1 poza DUPA ! Asa ma gandesc ca se vede diferenta de curatenie si da mai bine la public ! (pt cei care n-au vazut si pozele de dinainte) !

Spor la treaba !

Comment

Nu prea am timp de poze inainte....doar la cele execrabile le-am facut poze....fotografiile le fac in timpul de uscare...ca atunci ne tragem si noi sufletul ....

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF