Am cintarit mult daca sa fac acest thread sau nu ,pentru ca ma adresez in special celor din CONSTANTA,dar pina la urma am decis sa postez informatii si imagini pentru ca macar teoretic sunt utile pentru posesorii de MERCEDES.
Azi am avut placerea sa cosmetizez interior un W201 DIESEL .Masina are un propietar fumator si de meserie mecanic auto.Interiorul era cit de cit afumat cu puternic miros de motorina cu pete pe scaune si mocheta.
Nu obisnuiesc sa fac poze inainte(dar pentru amatori voi posta niste poze de la o infectie de SEAT)ci doar dupa cind este o placere sa privesti masina.
W201-le a beneficiat de :
-spalat plafon
-spalat fete usi
-spalat mocheta
-spalat scaune+bancheta
-spalat bord +cal
-spalat portbagaj
Operatiunile s-au facut cu solutie cu enzime antitabac.(a fost testata si de colegul popeye_pmm si greku)
Bonus:spalat exterior+revigorare anvelope+parfumare antiseptica
Acum pozele:

Azi am avut placerea sa cosmetizez interior un W201 DIESEL .Masina are un propietar fumator si de meserie mecanic auto.Interiorul era cit de cit afumat cu puternic miros de motorina cu pete pe scaune si mocheta.
Nu obisnuiesc sa fac poze inainte(dar pentru amatori voi posta niste poze de la o infectie de SEAT)ci doar dupa cind este o placere sa privesti masina.
W201-le a beneficiat de :
-spalat plafon
-spalat fete usi
-spalat mocheta
-spalat scaune+bancheta
-spalat bord +cal
-spalat portbagaj
Operatiunile s-au facut cu solutie cu enzime antitabac.(a fost testata si de colegul popeye_pmm si greku)
Bonus:spalat exterior+revigorare anvelope+parfumare antiseptica
Acum pozele:

Comment