Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cosmetizare MERCEDES

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce s-o intamplat cu pozele ?
    Mercedes-ul e o stare de spirit!

Comment

cosmetizare SI in Cluj Npoaca

Originally posted by Diesel View Post
      Se vede treaba facuta cu pasiune si cu mult simt de raspundere ...Bravo! Eu nu stiu pe cineva in Cluj sa faca o treaba similara...

Poti sa scrii si niste tarife pe operatiuni (am vazut ca ai de la cele mai simple la cele mai complexe)...?
      Din fericire si in Cluj Napoca exista oameni pasionati de detailingul auto (si nu ma refer aici la "baietii de spalatorie" grabiti de catre patron sa dea cu o carpa murdara pe ici pe colo).
      Operatiunile acestea necesita timp, asa cum spunea si colegul din Constanta, aparatura profesionala, solutii profesionale dedicate tuturor tipurilor de suprafete, cunoasterea tipurilor de tesatura si a ph-urilor detergentilor dedicati, etc. E cam greu sa ceri unor baieti angajati cu ziua toate aceste informatii, insa vina e a si a clientelei needucate in privinta unor astfel de servicii, clientela care insa prinde din zbor si aplica solutii "miraculoase" gen Vanish, Biocarpet, etc., care nu fac altceva decat sa agreseze tesatura imbatranind-o prematur. Felicitari colegului; pe langa faptul ca face treaba superOK, contribuie prin acest thread si la educarea clientilor neobisnuiti inca din pacate cu astfel de servicii profesionale.

Comment

Salutari, scuze de deranj stie cineva de aici unde pot sa imi fac si eu interiorul ca nou in galati ? Ma refer la ceea ce face domnu din constanta parca.
        Facebook Club Galati: https://www.facebook.com/pages/Merce...49454748669225

Mercedes Benz C180 (W202), 1.8 benzina, 122 cp, 1995 A.K.A. FURIA ROSIE

+ Dacie 1310 din 1971 stare originala made by Renault
        si o fosta Dacie 1410 1995 prastie...
        si ultimul venit UN OU ALBASTRU Audi A2 , 1.4 benzina, 2000

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF