Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand anvelope second iarna / vara dim. 13, 14, 15, 16, 17, 18 preturi foarte bune !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by ceascaz View Post
    Salut!

Am si eu nevoie de 4 anvelope de iarna 175 R14C sau 175 75 R14C sau ma rog orice pe 14 dar cargo de iarna.

Multumesc!
    Originally posted by AndreiTiberiu View Post
    Salut,
    Sunt interesat si eu de 4 anvelope 175/65/R14 si 4 anvelope 195/70/R15C second. Astept raspuns!
    Multumesc
    Va salut !

Am notat dimensiunea dorita de dvs.
    Momentan nu am acesta dimensiune pe stoc, insa o voi aduce in cel mai scurt timp, probabil pe Luni (24.10) .

Va voi da informatii si poze imediat ce am aceste anvelope !

Multumesc,

Toate cele bune !

Claudiu,
    0741.096.812
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Sall, ai cumva 2 anvelope 185/65 r15 am nevoie si de iarna dar si de vara daca e oferta la ceva dar numai in stare f. buna(peste 6). Sa-mi spui si cam cat ar costa transportul la capitala

Comment

Salutare,
        Ai cumva o janta de tabla de w203 : 5*112; 6.5J 15H2 ET37?
        W203 - 2001

Comment

Originally posted by nickbal View Post
          Salutare,
          Ai cumva o janta de tabla de w203 : 5*112; 6.5J 15H2 ET37?
          Te salut !

Din pacate nu te pot ajuta !

Toate cele bune !

Comment

Originally posted by marele_alb View Post
            Te salut !

Din pacate nu te pot ajuta !

Toate cele bune !
            Asta este.... merci.

Stiu ca se mai intampla sa aduca si incaltate, eventual desperecheate, la intamplare.

Merci mult
            W203 - 2001

Comment

Colegu...cum explici treaba asta?

LE: Dupa ce m-am uitat prin comentarii,am vazut raspunsul!
              Last edited by mezzo; 10-26-2011, 19:46 PM.
              1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
              2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
              Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                Colegu...cum explici treaba asta?

LE: Dupa ce m-am uitat prin comentarii,am vazut raspunsul!
                Sa traiesti maiestre !

S-a trezit unul din zecile sau poate sutele de persoane la care am vandut anvelope second, sa zica ca a avut pana pe ambele anvelope pe care le am vandut.

Curios deoarece erau 2 Dunlop in stare foarte foarte buna fabricate dupa jumatatea lui 2010, care erau perfect ok, atunci cand i le-am vandut.

Dupa cum se vede acolo, acel om doar se eschiveaza, nu face nimic decat sa creeze spume.

Toate cele bune !

Scuze de off topic !

Comment

S-au pus astia pe tine:

Ok, Claudiu Bologean este un țepar, suntem toți de acord. Asta e viața, nu e primul, nu e ultimul, el e doar un exemplar mai puțin reușit, care se

Niste baieti cu trafic destul de mare...
                  Gaseste o solutie cu puletele ala..sa scapi de circul asta,ca nu iti va face bine pe viitor!

Ca o completare:

Last edited by mezzo; 10-27-2011, 17:49 PM.
                  Si o panarama de scuter

Comment

Poze cu anvelopele mult discutate.Mă gândeam că dorești să vezi articolul.
                    " You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your f*cking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. " Tyler Durden
                    Regulament forum.

Comment

S-au pus astia pe tine:

Ok, Claudiu Bologean este un țepar, suntem toți de acord. Asta e viața, nu e primul, nu e ultimul, el e doar un exemplar mai puțin reușit, care se

Gaseste o solutie cu puletele ala..sa scapi de circul asta,ca nu iti va face bine pe viitor!

Ca o completare:

http://www.google.ro/search?q=claudi...ient=firefox-a
                      Originally posted by Tyler View Post
                      Poze cu anvelopele mult discutate.Mă gândeam că dorești să vezi articolul.
                      http://traficul.org/?p=7068

Am vazut site urile,

Mi se rupe de ei, cu ala am discutat, ii dau banii inapoi si imi trimite gumele, i-am zis de la inceput ca vreau sa vad poze cu anvelopele defecte si se rezolva.

Daca vor sa faca Tam - Tam nu au decat, eu imi stiu clientii, imi stiu marfa, deci chiar nu ma afecteza cu nimic ce fac ei acolo.

Toate cele bune !

Comment

@Tyler - link-ul ala era si pe site-urile respective..m-am gandit ca nu e cazul sa-l mai postez.
                        Nu e neaparat ca vor sa faca tam-tam,doar ca e un subiect cautat asta acum,genereaza multi vizitatori...ceea ce ei cauta.
                        Pana la urma totul se rezuma la publicitate,si la banii pe care ii aduce pentru proprietarii site-ului.
                        Eu cred ca ati fost victimele(tu si traficul.org) unei neintelegeri,fapt ce a dus la situatia de fata!
                        Vanzare multa!
                        Si o panarama de scuter

Comment

Nu il cunosc personal pe Claudiu. Am cumparat de la el cateva chestii. Marfa buna, de calitate, la un pret foarte ok. Din ce am vazut din feedback-ul dat de userii de pe clubul nostru, omul este serios si de buna credinta. Daca unul dintre clienti a fost mai ghinionist sau poate putin rau intentionat, asta nu il face pe Claudiu un tepar. Mai ales ca a insistat sa returneze banii clientului nemultumit. Nu ii fac lobby, doar incerc sa combat o nedreptate, dupa parerea mea. Si acum, revenim la topic!

Cu respect,

Andrei

Comment

Salut,a aparut ceva 165.70.r13???

Comment

S-au pus astia pe tine:

Ca o completare:

http://www.google.ro/search?q=claudi...ient=firefox-a
                              Sa nu ne pripim. Daca anvelopele vandute de marele_alb s-au comercializat prin intermediul forumului clubmercedes.ro atunci poate deveni si problema noastra. Momentan nu s-a primit vreo reclamatie pe tema asta. Cand cumperi SH-uri exista niste riscuri pe ca ti le asumi, mai ales daca nu le cumperi de la o firma specializata. Am vandut si eu asa ceva, clientii si-au ales singuri marfa. Au fost si multe de proasta calitate, alea s-au dus la o fabrica de tocat cauciucuri care le dadea la firme de asfaltari.
                              De obicei Marele Alb are tendinta sa umple bursa cu anunturi, inclusiv piese de mecanica SH. Cel mai bine ar fi sa-i returneze banii, ala sa recunoasca ca a luat loveaua inapoi (nu e o avere), si toata lumea e fericita si cu lacrimi pe obraz.
                              In viitor Uniunea Europeana va interzice comertul cu astfel de produse, fiind considerat periculos si cu risc mare pentru mediu inconjurator.
                              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by Semtexx View Post
                                Nu il cunosc personal pe Claudiu. Am cumparat de la el cateva chestii. Marfa buna, de calitate, la un pret foarte ok. Din ce am vazut din feedback-ul dat de userii de pe clubul nostru, omul este serios si de buna credinta. Daca unul dintre clienti a fost mai ghinionist sau poate putin rau intentionat, asta nu il face pe Claudiu un tepar. Mai ales ca a insistat sa returneze banii clientului nemultumit. Nu ii fac lobby, doar incerc sa combat o nedreptate, dupa parerea mea. Si acum, revenim la topic!

Cu respect,

Andrei
                                Sa traiesti Andrei, da a fost un client, care a avut ghinionul sa primeasca una din cele 2 anvelope, cara sa zicem a fost mai predispusa la "spargere"

Desi , dupa cum am mai spus, au fost 2 anvelope in stare foarte buna, Dunlop, fabricate dupa jumatatea anului 2010.

Totul s-a rezolvat, anvelopele sunt din nou la mine, banii sunt din nou la client.

Multumesc !

Originally posted by sprinter320 View Post
                                Salut,a aparut ceva 165.70.r13???
                                Din pacate inca nu am nimic pe acesta dimensiune.

Originally posted by carmine View Post
                                Sa nu ne pripim. Daca anvelopele vandute de marele_alb s-au comercializat prin intermediul forumului clubmercedes.ro atunci poate deveni si problema noastra. Momentan nu s-a primit vreo reclamatie pe tema asta. Cand cumperi SH-uri exista niste riscuri pe ca ti le asumi, mai ales daca nu le cumperi de la o firma specializata. Am vandut si eu asa ceva, clientii si-au ales singuri marfa. Au fost si multe de proasta calitate, alea s-au dus la o fabrica de tocat cauciucuri care le dadea la firme de asfaltari.
                                De obicei Marele Alb are tendinta sa umple bursa cu anunturi, inclusiv piese de mecanica SH. Cel mai bine ar fi sa-i returneze banii, ala sa recunoasca ca a luat loveaua inapoi (nu e o avere), si toata lumea e fericita si cu lacrimi pe obraz.
                                In viitor Uniunea Europeana va interzice comertul cu astfel de produse, fiind considerat periculos si cu risc mare pentru mediu inconjurator.
                                Tranzactia nu s-a facut prin intermediul forumului, deci nu iti fa probleme.

Pana una alta , dupa cum am spus mai sus, problema a fost rezolvata, prin returnarea banilor.

Toate cele bune !

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF