Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand anvelope second iarna / vara dim. 13, 14, 15, 16, 17, 18 preturi foarte bune !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand anvelope second iarna / vara dim. 13, 14, 15, 16, 17, 18 preturi foarte bune !

Va salut !

Am un prieten care merge in fiecare wekend in Germania, si aduce anvelope rulate,
    - aduce in cantitati destul de mari, merge cu 2 Sprintere mari.
    - anvelopele sunt bune, verificate cu grad de uzura mediu, sunt si cu grad de uzura mic, adica profil peste 70% .

Cine este interesat imi spune ce are nevoie si in timpul cel mai scurt ii dau raspuns.

Aduce numai marci consacrate, ex: Michelin, Pirelli, Goodyear, Continental, Bridgestone, Firestone, Hankook , etc

Pretul pentru anvelope este intre 70 si 170 lei bucata, depinde de marime DOT si uzura.

Ca si exemplu :

195 65 15 iarna Continental, profil peste 6 mm , 100 lei bucata, sau 380 lei setul de 4

245 45 18 iarna, Hankook, profil peste 5 mm , 150 lei bucata

235 60 16 vara, Continental, profil peste 6 mm, 140 lei bucata

245 40 18 vara, Continental, profil 3 mm , 70 lei bucata

Am cateva disponibile acum :

- 2 bucati 235 60 16 , 100W , Continental Conti Eco Contact CP
    Anvelopele sunt in stare foarte buna, profil ramas aprox 6mm , fara defectiuni.
    Pretul este 300 lei pentru ambele anvelope !

- 2 bucati 245 40 18 , 97Y , Continental Sport Contact 2 ,
    Se afla in stare buna, fara defectiuni, profil ramas aprox 3 mm.
    Pretul este 140 lei ambele anvelope .

- 4 bucati anvelope pentru iarna, 195/65/15 91T, 2 sunt Continental WinterContact TS 810 , 2 sunt Bridgestone Blizzak LM - 25
    Sunt in stare excelenta, profil ramas 6 mm, Made in France
    Pretul este 380 lei toate 4 anvelopele sau 200 lei setul de 2 bucati .

- 2 bucati anvelope 225/45/17, BRIDGESTONE TURANZA ER 300, profil 4mm, protectie la janta, Made in Italy.
    Pret 140 lei ambele,

- 4 bucati Hankook, iarna , 245 45 18 stare foate buna, profil peste 5 mm, NU AM POZE momentan, 300 lei perechea de 2 sau 550 lei setul de 4

Anvelopele se pot trimite oriunde in tara cu plata ramurs,

Pentru mai multe detalii, poze, intelegeri, ma puteti contacta prin oricare din mijloacele afisate mai jos.

Claudiu,
    Tel :0741.096.812
    Mail nokiaclau@yahoo.com
    Y.M nokiaclau
    Attached Files
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Buna seara,
    pentru vara,225/50/17, ai ceva?Ma intereseaza doua bucati.

Comment

Poate gasesti anvelope 155 R 15
      Suntem cei mai buni : in aer , pe apa si pe pamant !!

Comment

Originally posted by cristyan View Post
        Buna seara,
        pentru vara,225/50/17, ai ceva?Ma intereseaza doua bucati.
        Am revenit cu un raspuns,
        Pot sa iti ofer 2 bucati Ventus K102, NOI , la 200 lei bucata,
        Alceva nu am acum.

Originally posted by costi05 View Post
        Poate gasesti anvelope 155 R 15
        Din pacate nu pot sa te ajut, este o dimensiune rara, si nu am.

Multumesc

Claudiu,
        0741.096.812

Comment

De vara 225/55/16? La mana a doua vreau,eventual si ceva poze dc poti si cat ar costa transportul pana la Ploiesti?

Merci Claudiu

Comment

Originally posted by sorinvuta View Post
            De vara 225/55/16? La mana a doua vreau,eventual si ceva poze dc poti si cat ar costa transportul pana la Ploiesti?

Merci Claudiu
            Am vorbit !

Intre timp sunt 4 perechi de cate 2 la vanzare pe stoc.

2 x Goodyear Eagle F1 225/45/17 , 91Y , uzate, fara defecte, la nevoie merg pret 50 lei ambele

2 x Continental Sport Contact 2 , 245 40 18 , 97Y , fara defectiuni, profil ramas aprox 3 mm, pret 150 lei , ambele

2 x Continental Conti Eco Contact CP, 235 60 16, 100W, stare foarte buna, profil ramas aprox 6mm , fara defectiuni. pret 280 lei ambele

2 x Goodyear Wrangler HP, 235 60 16 , 100H , stare foarte buna, profil aprox 5 mm , pret 280 lei ambele.

Preturile sunt negociabile,

Claudiu,
            0741.096.812
            Attached Files
            Last edited by marele_alb; 04-15-2011, 13:13 PM.

Comment

Salut Marele Alb !

As avea nevoie de 4 anvelope de vara 215/65/R15 - ceva marca consacrata ...

Toate cele bune !

Comment

205/55/16 profil V, Dot cat mai bun,profil cel putin 6mm sau noi,ai ceva?
                Vreau 4 bucati.
                2.2 TiD
                http://www.markbugs.ro/

Comment

Originally posted by Orvo View Post
                  Salut Marele Alb !

Toate cele bune !
                  Originally posted by mark78 View Post
                  Vreau 4 bucati.
                  Am vorbit cu tipul,
                  Acum nu are pe stoc, decat ceva mai rele, Joi pleaca iar in Germania si se intoarce Duminica.

Va pot da un raspuns exact Duminica in ceva vreme.

Pretul este in jur de 130 lei bucata, marci consacrate, profil bun 5 - 7 mm, DOT dupa 2007.

Multumesc !

Comment

Salut Marele Alb !

Toate cele bune !
                    Orvo imi pare rau, nu s-au gasit anvelope care sa fie ok, a gasit ceva dar mi-a spus ca sunt coapte, si nu le luat, nu vreu sa iti dau ceva anvelope rele. Daca intre timp nu iti gasesti poate te ajut wekendul viitor.

Originally posted by mark78 View Post
                    Vreau 4 bucati.
                    Sunt 4 bucati , profil bun, inca nu stiu exact detaliile, Pretul este 120 lei bucata.
                    Lasati-mi un numar de telefon si o adresa de mail sa va dau detaliile cand le am.

Toate cele bune !

Anvelope de vanzare !

Claudiu,
                    0741.096.812

Comment

Originally posted by marele_alb View Post
                      Orvo imi pare rau, nu s-au gasit anvelope care sa fie ok, a gasit ceva dar mi-a spus ca sunt coapte, si nu le luat, nu vreu sa iti dau ceva anvelope rele. Daca intre timp nu iti gasesti poate te ajut wekendul viitor.
                      Ok, multumesc pentru raspuns. Mai astept.
                      Toate cele bune !

Comment

Originally posted by marele_alb
                        Domnul "Orvo" ne auzim Duminica, sper sa va gasesc 4 anvelope foarte bune.

Claudiu,
                        0741.096.812
                        Marele Domn Alb, nimic interesant in oferta Dvs ?
                        215/65/R15 sau 205/65/R15 ...

Daca nu apare nimic, cred ca voi fi nevoit sa cumpar unele noi, ceea ce inseamna depasirea bugetului cu mult ...

Toate cele bune !

Comment

Daca nu apare nimic, cred ca voi fi nevoit sa cumpar unele noi, ceea ce inseamna depasirea bugetului cu mult ...

Toate cele bune !
                          Stiu Orvo ...

Din pacate nimic, cred ca este o dimensiune mai rara, deoarece nu s-a gasit nici tura asta.

Nu am uitat de tine, dar din pacate inca nu te pot ajuta, nu stiu ce sa zic, eu caut in continuare, am mai anuntat inca 2 amici care se mai ocupa cu anvelope si daca se gasesc te servesc cu cea mai mare placere.

Daca iti este urgent, decizi tu ce faci, eu nu iti pot promite nimic deocamdata,

Eventual daca sunt alternative mai uzuale la dim. asta , te rog sa postezi.

Toate cele bune !

PS:

Acum am vazut ca iti sunt bune si 205/65/15 , sa vad ce pot face.

Comment

Salut. Profil iarna, 215/55 R16 ?

Comment

Toate cele bune !
                              Vesti bune Orvo .

S-au gasit 4 bucati 205 65 15 din care 2 aproape noi, 2 bune.

Revin cu poze si pret, daca e ok, Joi le pot trimite spre tine.

Toate cele bune !

Originally posted by marcos_E420 View Post
                              Salut. Profil iarna, 215/55 R16 ?
                              Va salut !

Intreb si revin cu detalii.

Daca cumva va sunt folositoare am eu 2 bucati 215 65 16 , Fulda, foarte bune, Zapada M+S .

Toate cele bune !

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF