Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Elegance vs Avantgarde

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Elegance vs Avantgarde

    Care pachet e mai potrivit pt drumurile din Ro?Elegance are suspensiile mai moi,Avantgard le are mai rigide...
    Last edited by no problem; 03-03-2010, 20:59 PM.

  • #2
    Originally posted by arsenal17 View Post
    care pachet e mai potrivit pt drumurile din Ro?Elegance are suspensiile mai moi,Avantgard le are mai rigide...
    Eu am Avantgarde si pot sa-ti spun ca sunt foarte ok,nu sunt asa de rigide cum vorbeste lumea.Cat despre pachetul Elegance,iti vor spune colegii mei care conduc asa ceva.In tara asta toate vor ajunge sa bata si sa troncane la un moment dat,indiferent de nivelul de echipare.
    Bafta.

    sigpic

    "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

    Comment


    • #3
      Sal...eu am Avantgarde si e foarte bun!..eu zic ca in Romania la 15 gropi/100m e totusi mai bun un Elegance,la care se simte putina diferenta la comfort,stiu ca am condus unul de 2 zile,chiar am vrut sa-i vad diferentele,dar la drum intins eu zic ca Avantgarde e mai bun ca e rigid si te tine treaz ..oricum inainte de a lua totusi o masina trebuie sa te informezi foarte bine in legatura cu paketele(optiuni)...toate bune!
      Allways on the move...
      http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

      Comment


      • #4
        ÃŽn funcţie de ce anume vrei, alegi:
        • Avantgarde: suspensie rigidă, stă foarte bine în curbe şi pe drum bun, însă prin oraş înjuri gropile / liniile de tramvai şi bordurile (pe care nu le prea poţi urca, maşina fiind mai joasă)
        • Elegance: confort şi un mic minus la sportivitate

        Colegul @no_problem a avut w210 Avantgarde, şi acum şi-a pus telescoape şi arcuri de Elegance, cred el e cel mai în măsură să îţi dea sfaturi.

        Eu am un w210 Avantgarde, mă bate gândul să încerc suspensiile de Elegance când o să schimb arcurile şi telescoapele. Asta după ce m-am plimbat puţin cu un Elegance. Consider că diferenţa de confort e destul de mare în favoarea Elegance-ului.

        ÃŽncearcă să te plimbi cu fiecare, şi ai să-ţi faci singur o idee.
        ...

        Comment


        • #5
          Masina mea cand am cumparat-o a fost Avantgarde, datorita soselelor, drumurilor si bordurilor am decis sa schimb amortizoarele si arcurile cu unele de Elegance, Classic-ul are aceleasi arcuri si amortizoare.
          Diferenta e mare dintre cele doua modele, pentru oras cel mai confortabil este modelul Elegance sau Classic, pentru autostrada sau drumurile nationale cel mai indicat este Avantgard-ul, masina sta pe asfalt si sincer iti spun se lipeste chiar imi este dor cand merg la drum de acele arcuri si amortizoare pe care inca le mai am .
          Pentru aceasta tara unde a trecut al-trei-lea "razboi" si vor mai trece o sumedenie de "razboaie" cu bombardamente care mai de care sa distruga superbele noastre sosele si drumuri iti recomand cu mana pe inima modelele Elegance sau Classic. Daca vrei sa o schimbi si sa o faci Avantgarde iti vand eu arcurile si amortizoarele si ai cand vrei Avantgarde sau Elegance.
          E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

          Comment


          • #6
            Eu am 2 bucati w210,unu este Elegance si una Avantgarde si poti sa iti spun ca e f mare diferenta dintre ele.In oras prefer Elegance pt k este mai confortabil( suspensii mai moii, volanul este un pic mai usor) si e un pic mai inalt,poti urca o bordura.In curbe e adevarat ca avantgardul e mai bun,mai sportiv.

            Comment


            • #7
              Am avut W210 Elegance si acum am 211 Avangarde.Diferenta mare apare din cauza marimii rotilor.La W210 aveam roti 205/65/15 iar la W211 am 245/40/18 si deci va dati seama ca nu pot sa acuz suspensia mai rigida la Avangarde.Banuiesc ca daca as fi avut rotile 225/55/16 suspensia ar fi fost mult mai rezonabila dar si stabilitatea in curbe nu era aceeasi.
              CL 99 BAN W211 E270cdi

              Comment


              • #8
                Eu am pus jantele de pe Avantgarde pe Elegance si poti sa iti spun ca sa schimbat doar stabilitatea in curbe ( sa imbunatatit )

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Vergilcl View Post
                  Am avut W210 Elegance si acum am 211 Avangarde.Diferenta mare apare din cauza marimii rotilor.La W210 aveam roti 205/65/15 iar la W211 am 245/40/18 si deci va dati seama ca nu pot sa acuz suspensia mai rigida la Avangarde.Banuiesc ca daca as fi avut rotile 225/55/16 suspensia ar fi fost mult mai rezonabila dar si stabilitatea in curbe nu era aceeasi.
                  Iti spun sincer ca am incercat mai tot inainte de a lua decizia sa schimb amortizoarele si arcurile, am avut jante de 16, actual 17.
                  Avantgard-ul este Avantgard, intradevar cu cat jantele sunt mai mari cu atat masina este mai rigida, dar arcurile si amortizoarele sunt tot acelasi.
                  Cand am montat aceste jante de 17 ... hmmm, masina statea pe drum demential, dar cand intram in oras incepeam sa ii iau lu Videanu, de la maimuta pana la extraterestrii toate neamurile si cunostintele in p..a si ce era la gura mea nu ii spala nici Dambovita.
                  Din cauza ca nu puteam sa urc masina pe trotuar (pentru ca dupa cateva incercari reusisem sa sparg bara), cei de la Supercom (ridicari masini) mi-au ridicat masina de vreo trei ori ca nu aveam unde sa parchez, iti imaginezi ca atunci am spus GATA si mi-am cumparat arcuri si amortizoare de Elegance.
                  De atunci imi pot parca si eu masina nu mai strang din fund cand trec peste sleauri, gure de canal, linii de tramvai sau tren etc.
                  Asa ca il sfatuiesc pe colegul nostru sa se indrepte catre Elegance sau Classic, dar daca ii place o masina joasa si rigida Avantgarde.

                  Raspunsul la intrebarea: Ce pachet ar fi mai bun pentru ROMANIA?
                  Ii recomand Elegance sau Classic.
                  Last edited by no problem; 03-16-2011, 17:44 PM.
                  E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

                  Comment


                  • #10
                    Eu am Classic si din cate stiu este cel mai inalt (sau la fel de inalt ca si Elegance) din punnct de vedere al suspensiei. Si sincer imi doresc sa fie parca putin mai inalta.

                    Deci ca sfat iti zic cu toata inima sa alegi Elegance cu niste roti mai mari 16 sau 17.

                    Sa ai o Decizie usoara !

                    Comment


                    • #11
                      Salutare, eu am Clasic, este foarte comfortabil in oras dar in afara parca se cam lasa in curbe, pe autostrada e ok, se lipeste bine de sosea.
                      Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

                      Comment


                      • #12
                        Eu am w211 Elegance, mi se pare destul de ok din toate punctele de privinta.

                        Comment


                        • #13
                          Pentru drumurile din Romania cu siguranta Elegance.
                          Pentru sportivitate exista BMW Seria 5 iar pentru confort Mercedes E class Elegance.
                          Last edited by no problem; 03-03-2010, 20:47 PM.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by amaMercedes View Post
                            Pentru drumurile din Romania cu siguranta Elegance.
                            Pentru sportivitate exista BMW Seria 5 iar pentru confort Mercedes E class Elegance.
                            Colegul intreaba: care dintre cele doua variante de echipare Elegance sau Avantgarde este mai potrivit pentru drumurile din Romania? La care i-ai raspuns: Elegance.
                            Nicidecum nu a intrebat ce masina este recomandata pentru sportivitate.
                            OFF TOPIC : Si Mercedes E class are pachet sport AMG si crede-ma ca face fata cu succes oricarui model BMW seria 5.
                            Last edited by no problem; 03-03-2010, 20:58 PM.
                            E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

                            Comment


                            • #15
                              Eu cred ca pentru drumurile din Rom. trebuie tanc si gata.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF