Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme cutie viteza

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  Mai degrabă răspunsul vine de la sine, după ce ne obișnuim cu mașina sau după ce înțelegem ce fel de cutie manuală "robotizată" - are de fapt.

  Ambreiaj normal ( simplu și uscat), cutie simplă 100% mecanică și două actuatoare electrice, unul care apasă ambreiaj și unul care schimbă viteza.

  Toate astea, daca inca funcționează, împreună cu piciorul de pe pedala de accelerație, rezolvă nedumernedumerirea.
  ​​​​​​
  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


  www.mbretrofit.ro

  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

  Comment


  • #47
   "In modul automat la schimbarea treptei ezita parca prte de cca 1-2 sec. In modul maunal nu am simtit.E normala aceasta simptoma ca atunci cand schimba in modul automat sa o faca cu o oarecare intarziere? Nu zmanceste nu bruscheaza schimbarea se face lin dar dureaza 1-2 sec."

   E normal. Cutia face aceleasi operatii ca si cum ai face tu la o masina cu ambreiaj. Apasat ambreiaj si schimbat viteza. Si pe Manual si pe Automat.
   Pe modul Manual tinzi sa nu mai bagi in seama pauza intre viteze deoarece esti atent la schimbator.
   Pe Automat bagi de seama ca nu esti atent la altceva.
   Eu prin oras doar pe manual o conduc. Pe automat rar sau in afara orasului.

   Comment


   • #48
    Buna seara,

    Am achizitionat recent un smart 454, 1.5 CDI - 95 CP - cutie automata.
    In ultimele zile mi-a tot aparut 0 in bord in momentul in care bagam in R.

    Prima data mi s-a stricat actuatorul (era facut varza inauntru) - l-am schimbat si am facut o recalibrare cu Star insa problema cu 0 nu a disparut.

    Ca si eroare inregistrata apare M18 - Coupling motor - Clutch in emergency operational mode due to PWM Fault.
    Am masurat tensiunea motorasului in sarcina, iar pe motorul ce cupleaza R - obtineam 0,81 V. Am decis sa cumpar alt motoras - verificat scotea 12 V, insa in sarcina tot aceeasi valoare scoate.

    Precizez ca in momentul in care cupleaza R din N - apare 0 pentru 5 secunde, dupa care cutia schimba dar smuceste cateodata. Daca opresc motorul si il repornesc in N si doresc sa schimb in R schimba fara probleme din prima, daca ma intorc in N-A-N si din nou in R aceasta nu mai intra.

    Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.

    Seara buna!

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF