Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Doresc sa achizitionez un ForTwo - SFATURI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Doresc sa achizitionez un ForTwo - SFATURI

Salutare tuturor!
    AM o mare rugaminte la voi (mai ales la posesorii de Fortwo dar si de la cei care cunosc jucariile)
    Intentionez sa achizitionez un fortwo pt jumatatea mea si am neaparat nevoie de sfaturile voastre:
    Am sa punctez pe scurt cateva aspecte:
    1. Sa aleg varianta diesel sau benzina?
    2. Care e mai avantajos ca si consum? benzina vs. diesel ?
    3. Care este limita de km a motorului ? (cat tine pana la segmentare? daca il gasesc la 70-80 mii de km? exista tot felul de zvonuri cu schimbat motorul..)
    4.Anii de care sa ma feresc 1999-2000-2001? Bugetul ar fi undeva la 3500-4000Euro si din ce vad m-as incadra la anii 2000-2001.
    5. Ma intereseaza obligatoriu sa fie automat-
    - ce pica des la cutii ?
    - ce simptome exista care iti spun dandanaua ce te paste in privinta cutiei?
    6. Intretinerea: benzina vs diesel?
    7. Vreau sa fie cu A/C, exista probleme ? Cad compresoare? Merg vara?

+ Orice alte completari si informatii ce pot fi utile cauzei !
    Tot ce stiti , aruncati aici !

Va multumesc anticipat!
    pasiunea NU cunoaste limite !
    My project - click! MBUNIVERSE

Greu cu 8 martie asta...

Scuze pt off si sper sa nu deranjeze gluma

Comment

Nici un posesor de Smart nu poate raspunde la problemele ridicate mai sus?

Comment

Si eu vreau un smart,dar il prefer diesel ca are consum mediu de 3,5 %,benzinarul consuma ceva... de picat,pica...ca toate masinile acum dupa noroc,am un amic Mr Saxobeat si-a luat Smart si e foarte multumit de el,e diesel si semi-automat...la 3000-4000 eur iti iei si din 2005 .

Comment

Un Smart diesel e o masina f.buna pentru oras, are un consum mic si o parchezi usor in spatiile mici de parcare.
          Bond....James Bond !!! => Benz... Mercedes-Benz !!!

Comment

Intra aici, http://forum.smartfan.ro/index.php?topic=5143.0
            Last edited by romulus_69; 06-01-2012, 19:29 PM. Reason: http://forum.smartfan.ro/index.php?topic=6443.0

Comment

Originally posted by hannymax View Post
              Salutare tuturor!
              AM o mare rugaminte la voi (mai ales la posesorii de Fortwo dar si de la cei care cunosc jucariile)
              Intentionez sa achizitionez un fortwo pt jumatatea mea si am neaparat nevoie de sfaturile voastre:
              Am sa punctez pe scurt cateva aspecte:
              1. Sa aleg varianta diesel sau benzina?
              Trebuie mers cu ambele. Eu am benzina de fata de diesel alearga tare, iar afara consum 4 in buc 5,5. Motorul benzina fiind turbo pierde puncte la comlexitate si posibile probleme in plus ca la diesel, dar .... e turbo
              2. Care e mai avantajos ca si consum? benzina vs. diesel ?
              vezi mai sus
              3. Care este limita de km a motorului ? (cat tine pana la segmentare? daca il gasesc la 70-80 mii de km? exista tot felul de zvonuri cu schimbat motorul..)
              Bancuri cu 100k arunci motorul. Motoarele pe benzina papa ulei si daca nu ai grija sa completezi crapa. Este stiut ca motoarele mari sunt mia fiabile dar nu e totusi trabant sa ii refaci ambieljaul la 5k
              4.Anii de care sa ma feresc 1999-2000-2001? Bugetul ar fi undeva la 3500-4000Euro si din ce vad m-as incadra la anii 2000-2001.
              E bine daca poti sa iei facelift. Conteaza si puterea au fost mai multe versiuni la benzina, 0.6 sau 0.7
              5. Ma intereseaza obligatoriu sa fie automat-
              - ce pica des la cutii ?
              - ce simptome exista care iti spun dandanaua ce te paste in privinta cutiei?
              Smart nu are cutie automata, nici unul !!! Au alte mecanisme imi scapa numele lor care apasa ambreajul si care schimba viteza ( acuator parca si nu mai stiu cum celalat). Cutia si ambreajul sunt normale, ieftine rezistente. Nu ai asistent la plecarea de pe loc. Ele au schimbare secventiala sau automata, si cele secventiale pot fi facute autmate cu 50-100 euro
              6. Intretinerea: benzina vs diesel?
              La mine la benzina este cam 250 ron manopera + consumabile la Augsburg
              7. Vreau sa fie cu A/C, exista probleme ? Cad compresoare? Merg vara?
              Merg dar tine cont ca este foarte mic motorul si se simte mai mult decat la alte masini

+ Orice alte completari si informatii ce pot fi utile cauzei !
              Tot ce stiti , aruncati aici !

Va multumesc anticipat!
              Am avut multe masini, dar nici una nu m-a facut sa ranjesc cand conduc . Sunt foarte rigide precum un cart. Simti foarte bine drumul si masina reactioneaza previzibil. Daca a-ti mers cu un cart stiti senzatia, rigide dar precise. Pe un asfalt normal e o placere sa faci curse, slalomuri, etc. Cu al meu putine masini ma fac in trafic, motorul turbo care trage bine plus greutatea mica, fac ca raportul putere/greutate sa fie mai bun decat media masinilor de pe strada. Cate masini stiti sa aibe raport caii/cilindree mai bunul decat motorul de 0.6/61 CP, ferari, porsche, M-urile si cam atat

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF