Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Smart

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Smart

Ieri m-am plimbat cu un Smart fortwo Roadster, si a fost o experienta cu adeverat noua.
    Ce m-a suprins placut a fost transmisia "semi-automata" (dintr-o singura miscare puteai alege optiunea manual sau automat), cutia in 5 trepte pe plus si minus care este o adevearata mana cereasca pentru orice sofer sau mai bine zis soferita incepatoare.
    Masina deste cu adevarat joasa, iar suspensiile par inexistente, fiecare groapa sau damb cat de mic il simti la drum. Masina "se infige" daca pot sa spun asa, dar, din nou spun, viteza se simte diferit fata de in alte masini; deja cand ai o suta la ora ti se pare ca mergi cu cine stie ce viteza, asta datorita si motorului care este chiar langa urechea ta, in spate. Un mare plus pentru aerul conditionat, dupa ce masina a stat in soare o zi intreaga (si mai era si neagra), aerul dinauntru a devenit repirabil in mai putin de 5 secunde.
    Locurile sunt destul de confortabile, dar m-am gandit imediat ca, din cauza spatiului pentru picioare foarte prelungit, la un eventual impact frontal, sigur ramai fara ele.
    Masina este intr-adevar micuta, draguta, hai sa spunem si puternica pentru clasa ei, mai putin stabila si sigura, dar tinand cont ca deja acest model nu se mai fabrica,inseamna ca lumea nu a fost tare multumita.
    As vrea sa incerc si noul model Fortwo (care nu mai este si Roadster) sa vad diferentele.
    In poza e masina cu care am mers, e facuta in service si nu am avut un unghi prea bun, si deja se uita lumea la mine ca la urs.
    Attached Files
    Das Neueste vom Erfinder des Autos. Die neue Mercedes-Benz.

Salutare Salutare .... In urma cu 3 sapatamani mi-am luat si eu acest model de la smart si pot spune ca am numai cuvinte de lauda la adresa ei... este foarte joasa si simti viteza mult mai altfel decat la alta masina obisnuita ... consuma putin (4-5 litri pe Automat si 5-6 pe manual ) , e buna pt locuri mai mici de parcare,ai numai 2 locuri dar ai suficient spatiu ( cam pana la 1,90 m fara probleme ) si fara doar si poate atrage atentia atat soferilor cat si pietonilor... mie mi se pare o masina stabila , singura problema fiind, cum ai zis si tu , ca simti orice gaura si gropita...eu zic ca e o masina care isi merita toti banii chiar daca unii spun despre ea ca e o " gluma " de masina...as vrea sa mai stiu daca exista o reprezentanta Smart sau trebuie sa merg direct la Mercedes pt ca sincer imi este cam frica sa merg la un oarecare service cand o sa am nevoie de reparatura sau de schimb de ulei .... as mai vrea sa stiu daca exista in Romania un Fanclub sau ceva asemanator de Smart unde pot sa ma inscriu sau sa particip la intalniri...cam asta am avut de zis si astept un raspuns de la tine sau de la altcineva...O zi buna tuturor

Comment

O masinuta cam periculoasa avand in vedere masinutele 4x4 ce apar deodata langa tine in trafic de zici ca a venit eclipsa, interesanta dar repet, periculoasa pentru stilul de mers din tarisoara noastra draga

Comment

Nu mi se pare "o gluma de masina", chiar deloc, e foarte buna, dar daca intra unul cu tirul in tine la viteza mare, nu stiu cate sanse ai sa scapi intreg.
        Nu exista Fanclub dedicat, asta e comun Smart/Mercedes/Maybach.
        Pentru reparatii te duci la orice service Mercedes.
        http://img524.imageshack.us/img524/8...nsgalleqr3.jpg

Comment

Salutare din nou... imi pare bine ca am primit raspuns...da ce zic , sunt constient ca nu e cea ma sigura masina si incerc sa fiu foarte atent la condus ( mai ales la noi in tara ) ... vreau sa-mi fac la ea Full Casco si as vrea sa stiu daca pot face acest lucru direct la Mercedes ( sau prin Mercedes ) sau trebuie eu sa ma duc la o banca sa fac .... am auzit ca ma costa cam 500 Euro pe an , e adevarat sau nu prea ? mersi inca o data si o zi buna

Comment

CASCO nu se face la Mercedes, se face la o firma de asigurari.
            Cea mai buna oferta e la Generali, e full CASCO, fara fransiza. Daca nu vrei aici incearca la Asirom sau Allianz-Tiriac, sunt cele mai bune firme.
            http://img524.imageshack.us/img524/8...nsgalleqr3.jpg

Comment

Daaaaaa.... Marfa tziriac....
              Shi acu ashtept bani de la ei la despagubire... toata suma... nu doar o treime, cit au vrut sa-mi deie in rit...

Firma, domne.. Te compari ???

Comment

la multi ani...

pt cei care si au luat smart roadster si pt cei care au dubii ca masina este nesigura - io am smart roadster de aproape 2 ani, dar din pacate am putut sa ma bucur de el doar o vara pt ca la toamna i lam dat lu sormea sa "dea si ea o tura prin oras". E, sormea circuland cu vreo 100 km/h approx. (coborand din panta, si incadrandu se pe un drum principal cu 3 benzi) a pierdut CUMVA control asupra masinii si sa izbit direct intrun gard de fier (care separa drumu de asfalt de linia tramvaiului) scotandul din pamant si rasturnandu se pe linia de tramvai. Apropo am uitat sa mentionez ca masina avea acoperisul dat jos!!!!! Ma jur ca singurul lucru p care la patit este ca se taiase la degetul mic ATAT!!! Bine era si al naibii de speriata.
                Aveam full casco la Allianz (baietii mi au platit TOT). Oamenii de la service mi au zis ca masina are coupe-ul dintro singura bucata de titaniu si ca asta ar fi salvat o pe sormea. Voi judecati. Totusi sa te rastorni cu o masina fara acoperis si sa nu patesti nik e ceva, deci sanatate multa baietiilor de la Mercedes si Swatch care se mai gandesc si la noi.
                P.S. pt cei curiosi exact cum arata masina dupa accident voi posta si pozele. dupa ce gasesc dosaru.

Comment

Posibil sa fie rezistenta ca un tanc si spatioasa ca un sel, dar tot un rahat de ceva cu 4 roti ramane.
                  Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                  http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                  http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Pt toti care ati postat aici si sunteti neincrezatori ca smart ar fi o masina solida va recomand acest mic filmuletz:

Sau pe asta :
                    MÃREAȚA COBRA

Comment

este intradevar o masina f rezistenta. Am vazut pe discovery testele de impact la 90/h si masina a ramas intreaga de la parbriz in spate. La usi a sarit plasticul dupa ele, dar scheletul era intreg. Nota 10. Eu mi-as lua un smart, dar sa mai am alta masina, asta sa fie de alergat prin bucurestiul asta imputit

Comment

Si prin Bucureshti mi-e tirshala, numai cind ma gindesc la tramvaie si smarturi, mi se ridica tot parul de pe mine... La drum intins, totushi, sa faci Transfagarashanul din fotoliu... e cam bizar... Si ma repet, personal nu ma simt bine sa stau intr-o mashina unde picioarele imi vin in portbagaj si sub parbriz, si in acelashi timp sa stau cu curu pe motor... Eventual rezemat cu capatzina in luneta... Daca eram mai pitic, era altceva.

Am vazut testele, intr-adevar, e de apreciat. Da nu-i pentru mine.
                        Last edited by doktor4carz; 02-10-2008, 13:24 PM.

Comment

Foarte interesant, intradevar pare sa ramana destul de intrega caroseria, dar shocul cine-l preia ?, cate din organele interne a ocupantilor mai raman intregi ?. Eu unul daca ar trebuii sa calatoresc in Smart, nici nu ar trebuii sa fac accident pentru a avea probleme de sanatate, din start as ceda psihic. Probabil stau eu mai prost cu nervii sau instinctul meu de conservare e mai accentuat . Nu mar deranja ca toti participanti la trafic din jurul meu sa fie doar cu Smart Fiecare cum isi asterne asa doarme.
                          .. ________ ..
                          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                          (Oo\==/oO)
                          ..U...............U.
                          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Exact... daca cimitir vine de la dormitor, cum ziceai mai devreme, se pupa la marele fix...

Comment

Pe centura Bucurestiul ne-a lovit usor intr-o dimineata un smart din asta. S-au spart masca, farurile, spoilerul si alte platice, iar sub capota s-a cascat ca un papuc rupt. Imi pare rau ca nu am avut cu ce sa pozez. Tata era la volanul freelanderului lui, pe care nu o consider o masina fantastica, dar si-a spart un stop din ala de vine jos si a zgariat spoilerul. Smartul a ramas acolo.
                              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF