Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Smart ForFour – MARFA

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Smart ForFour – MARFA

    In noiembrie anul trecut a venit randul nevestei sa-i iau masina. Toate bune si frumoase, numai cand am auzit ca vrea Smart ForFour mi-a picat fata, i-am zis ca daca vrea cutie de chibrit sa se duca in colt la magazin ca sigur e mai ieftin. In cele din urma a trebuit sa plec in Germania, ca de, te pui cu nebuna, si chiar daca te pui nu ai cum sa castigi.
    Asa ca in noiembrie am plecat cu varmiu sa luam masini, eu “super masina” – Smart ForFour si el o “panarama” de Audi A6 din 2005 de 3000 echipata full. Avand in vedere ca fratemiu lucreaza in Germania ne-am dus la sigur, am dat banul si am plecat acasa. E, acum a inceput distractia, evident nu aveam cum sa ma tin dupa el dar am ramas masca sa vad ca merg cu 170 la ora cu “gandacul” si ca se aseaza destul de bine la drum la cum arata (bine, viteza asta a fost in Germania pe autoband). Am ramas surprins si de demarajul pe care il are pentru ca 98 de cai sunt destul de multi la cat de mare si de grea este buburuza. Masina este din 2005, 1.5 diesel, 98 de cai, cutie secventiala, model Passion, am luat-o de la Mercedes din curte la 30000 km (a fost a unei tanti de 55 de ani, a adus-o inapoi, a dat diferenta si a luat alta noua, de, stiti practica la nemti, ei cu masinile noi, “altii” cu m2). Eu sunt foarte multumuit si de cutie, vrei sa mergi manual foarte bine (cu toate ca eu am mers pe manual decat de vreo 3 ori sa vad cum merge), nu vrei, atunci o lasi pe automat sa-si faca treaba, in oras e cea mai indicata. Masina noua a fost 18742 euro iar eu am dat 9800. Totusi va pot spune ca suspensia este destul de rigida, asa ca se simte aproape orice denivelare sau groapa pe care o iei. Panarama mare a fost cand am ajuns acasa la varmiu si a vazut nevasta-sa masina, iar eu ca un “adevarat var” ce sunt am lasat-o sa mearga cu ea sa vada cum e. Nu trebuie sa va mai spun ca de cate ori vorbim la telefon imi cam umple frigiderul ca nu se mai intelege acum cu “nebuna” lui – vrea Smart si nimic altceva; ce sa mai, a vorbit cu fratemiu sa-i gaseasca unul la fel sa il dea cadou de 8 martie.

    Acum pentru cunoscatori am o mica problema (sper), cand pune contactul se aprinde cheia de service - numai una nu doua - in dreapta display-ului si cifra 15 in stanga. Din auzite am inteles a se apropie service-ul periodic dar totodata imi arata ca pana la urmatorul service mai am 6200 de km. Dupa ce porneste motorul mesajul dispare. Please, ma poate ajuta cineva cu ceva informatii referitoare la acest mesaj; raman recunoscator, nu de alta dar va dati seama ca daca o las pe “doamna” fara masina mi-am dat foc la valiza, plus ca a inceput sa-mi placa si mie foarte mult.
    As mai fi interesat ce trebuie schimbat la fiecare revizie si unde pot merge sa resetez km dupa fiecare revizie (nu de alta dar prefer sa merg si sa-i fac “toaleta” la un service pe care ma bazez, ca la ce am citit parca nu m-as mai duce la reprezentanta).
    Asa ca cine vrea sa-si ia o masina de oras, si nu umai de oras (am fost cu ea pana la Cluj si a mers ceas, plus ca am venit cu ea din Germania si am putut sa-mi fac o idee) si sta in dubiu, luati-va Smart, e belea, cu toate ca nu credeam ca am sa spun asa ceva de un “gandac”.

  • #2
    Am plans, plin de emotie, interesanta povestioara.
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

    Comment


    • #3
      Ai plans ma colegu?
      W110-2.0 D 1966
      W115-2.0 D 1971
      W123-2.4 D 1982

      Comment


      • #4
        Bine ai venit in randul posesorilor de smart
        intra in clubul posesorilor de smart http://www.smart-club.ro

        Comment


        • #5
          Originally posted by pneu View Post
          Ai plans ma colegu?
          Cu lacrimi de crocodil.
          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

          Comment


          • #6
            Ma is bune masinile astea, smart?! rezistente la forjare?! ma gandesc sa iau una pentru nevasta!
            Acu nu stiu da am in plan ca sa zic asa!
            W110-2.0 D 1966
            W115-2.0 D 1971
            W123-2.4 D 1982

            Comment


            • #7
              Originally posted by pneu View Post
              Ma is bune masinile astea, smart?! rezistente la forjare?! ma gandesc sa iau una pentru nevasta!
              Acu nu stiu da am in plan ca sa zic asa!
              crashing a smart car to test occupant survivability

              convinge-te :P (de rezistenta)

              Comment


              • #8
                sunt bune ....fiabile si fun de condus !!

                Comment


                • #9

                  Comment


                  • #10
                    O dat cu "muci-n fasole" ala cu Ferrari.
                    .. ________ ..
                    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                    (Oo\==/oO)
                    ..U...............U.
                    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by pneu View Post
                      Ma is bune masinile astea, smart?! rezistente la forjare?! ma gandesc sa iau una pentru nevasta!
                      Acu nu stiu da am in plan ca sa zic asa!

                      Salut !
                      Am un Smart ForFour de 1,3 si-l forjez ca la raliu. Sa sti ca se comporta bine la viteze mari, este stabil. Nevasta-mea moare cand ii calaresc masina


                      Pentru cunoscatori, am si eu o problema cu Smartul : mi se aprinde ceva in bord, si mi se "taie" pedala de acceleratie, merg la relantiu. Opresc masina, o repornesc si-si revine, dar martorul din bord ramane aprins. Apoi, dupa ceva timp se stinge de la sine, pentru ca mai tarziu, in aceeasi zi, sau in zilele urmatoare, sa mi se intample aceeasi chestie. Iar nu ma asculta acceleratia, etc.
                      Am fost cu ea la un tester, mi-a spus ca poate fi de laa pedala, sau de la centrala. Nu-si dau seama exact. Pe tester apare ca centrala nu-mi vede pedala la anumite intervale.
                      A mai patit-o cineva, aveti idee care-i treaba ? Multumesc !

                      Comment


                      • #12
                        Da ,dar oare ce motor avea acel Smart?
                        Oare o fi ca si acesta?
                        I got the music from here: http://www.youtube.com/trackonerecordingsIf you liked the old song better, you can get it yourself from audioswap - search for "W...
                        W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                        http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by marele_alb View Post
                          Da ,dar oare ce motor avea acel Smart?
                          Oare o fi ca si acesta?
                          http://www.youtube.com/watch?v=oPQIizRp9ck&feature=fvw
                          Ii foarte simplu colegu': are motor de Suzuki Hayabusa, o motocicleta...si eu am ramas cu gura cascata cand am vazut ce face cu masinuta aia
                          - 2543 Actros 2001-
                          -1843 Actros 2000-
                          -1223 Atego 2003-
                          -818 Atego 2007-
                          -111CDI Vito 2005-
                          BMW 320i 05/1995
                          si visez la un Mercedes CE.

                          Comment


                          • #14
                            4 usi

                            Eu tot nu vad de ce mi-as lua for-four in loc la clasa A de exemplu sau orice alta masina similara cu 4 usi.
                            Imi place si mie smart-ul mic si vreau sa iau, dar ala mare parca e prea scump pentru ceea ce ofera... parerea mea...

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by spartacus View Post
                              Eu tot nu vad de ce mi-as lua for-four in loc la clasa A de exemplu sau orice alta masina similara cu 4 usi.
                              Imi place si mie smart-ul mic si vreau sa iau, dar ala mare parca e prea scump pentru ceea ce ofera... parerea mea...
                              da-te cu un clasa A ...si dupa aia...hai pe 03.10.2009 in fata la casa poporului pe la orele 13..si ceva...fi'cs'...sa te dai cu cateva Smart Forfour ...aisa simti diferenta

                              analizeaza bine detaliile din clasa A ...si dupa aia ...hai sa vezi un 44 mai bine dotat...dar nu impopotzonat ...ai sa intelegi...de ce e ..putin mai scump

                              pentru mai multe detalii despre smart poti intra aici -> www.smartfan.ro

                              Succes !
                              Last edited by danny80; 09-08-2009, 00:22 AM.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF