Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie Viano

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Daca vrei confort, mergi pe Viano. Eu din cauza asta am schimbat Vito..

  Comment


  • #17
   Salutare tuturor!

   Dupa cateva luni de cautari, am luat o babuta din 2005, un Viano de 2.2 d , cutie automata si 150 cp. Revomandarile mele ar fi urmatoarele:

   1) in fc de VIN verificati atenti istorucul masinii care 99%din cazuri va fi la Mercedes doar in perioada garantiei si atunci e posibil sa fi fost sporadic....sau cu anumite probleme care nu s-au putut rezolva "in cartier"

   2) Verificati pe facebook/instagram/ retelele de socializare care au fost posesorii masinii...majoritatea vanzatorilor iti vor trimite poza cu actele masinii...daca au fost turci,arabi,rusi,polonezi, romani sau bulgari, verifica de n ori....din 10 verificari amanuntite, de 10 ori am gasit lucruri grave masluite

   3) Incearca sa verifici masina dupa nr de inmatriculare din tara respectiva....sunt multe Mercedes uri aduse din Olanda unde se poate verifica online istoricul masinii....majoritatea masinilor aduse la noi au intre 3 si 7 proprietari....www.vwe.nl este site-ul despre care vorbeam...

   4) oricat de mult ti-ar place masina si oricat de bun ar fi raportul pret/dotari/istoric, calca-ti pe mandrie si ia cu tine un mecanic bun care are experienta in repararea modelului vizat...se va uita la lucruri care nu iti trec prin cap atunci cand esti vrajit de masina mult visata ....si laudata

   5) verifica mereu vanzatorul indiferent de nationalitatea acestuia...se poate sa ai surprize si la o simpla cautare pe facebook/google

   6) verifica mereu scaunul soferului, volanul, schimbatorul, pedalierul, portbagajul, jocurile usilor, curelele, anvelopele, joja de ulei, capacul motorului pe unde se pune uleiul, geamurile farurilor fata, seriile tururor geamurilor si marca anvelopelor....nu am intalnit masina intretinuta care sa aiba anvelope Nankang si care sa treaca cu brio verificarile recomandate mai sus!

   Spor la treaba, rabdare si mult succes va doresc!!!

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF