Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

De ce intra in viteze greu vito

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • De ce intra in viteze greu vito

  Cine stie de ce intra in viteze greu, dar doar la inceput pana se incalzeste, dupa 10-15 minute functioneaza foarte bine.

 • #2
  aceiasi problema o am si eu la MB meu , numai ca eu am un E 220 din 2001 , intra greu in viteze pana se incalzeste si e si pedala tare . Asta tot asa 10-15 min ! Am vorbit cu un mecanic si mi-a spus ca ar fi de vina placa de presiune! dar ca nu are ce sa se strice ! Nu stiu ce sa zic , eu o las sa se incalzasca 5-10 min pana plec de acasa ! Daca a mai patit cineva asa sa ne dea si noua o solutie !
  BM E 220 CDI 2001

  Comment


  • #3
   Eu stiu ca este normal in sezonul rece pana se incalzeste uleiul din cutie sa intre greu in viteza.Am un Ford care face la fel de vreo 4 ani si nu s-a stricat nimic la cutie pana acum

   Comment


   • #4
    Originally posted by valentin View Post
    Cine stie de ce intra in viteze greu, dar doar la inceput pana se incalzeste, dupa 10-15 minute functioneaza foarte bine.
    Trebuie verificat nivelul uleiului de la ambreiaj, care are actionare hidraulica. Am avut si eu o astfel de problema si am completat.
    http://goo.gl/YDT4L

    Comment


    • #5
     In sezonul rece este ceva normal.Daca face figuri si vara atunci are ceva

     Comment


     • #6
      Eu conduc un Vito la serviciu, iar acum in decembrie, incepuse sa faca astfel de probleme. Intra foarte greu in viteza, mai ales in treapta I. Am mers la service si mi-au completat uleiul de la ambreiaj. De atunci merge foarte frumos.
      Bafta !
      http://goo.gl/YDT4L

      Comment


      • #7
       Ambreiajul nu-si ia lichidul din vasul pompei de frana? Aceeasi problema, numai ca tot intra greu in viteze, mai ales imediat dupa pornire. Lichidul de frana este ok.
       Vito 110 cdi

       Comment


       • #8
        mercedes V class

        da asa e ..de la ammbreaj. ori lichidul ,ori trebuie pus un set nou de garnituri la cilindrul receptor . trebuie vazut si daca nu pierde lichid.
        steen

        Comment


        • #9
         e destul de aiurea... lichid nu pierde, ulei in cv i-am pus din nou, gresat timoneria, si totusi dimineata intra foarte greu in viteze. poate e vreo chestie care apare strict la vito?
         Vito 110 cdi

         Comment


         • #10
          intra greu v

          cred ca ar trebui sa vezi ce e cu cilindrul receptor care e fixat pe carcasa ambreajului. poate e necesar sa fie schimbat setul de garnituri. practic acest cil . hidraulic nu primeste suficienta presiune sa miste cum trebuie discul de frictiune.poate dupa ce se incalzeste lichidul se mai preiau jocurile din elementele de etansare.

          steen

          Comment


          • #11
           Originally posted by hau_hau View Post
           Ambreiajul nu-si ia lichidul din vasul pompei de frana? Aceeasi problema, numai ca tot intra greu in viteze, mai ales imediat dupa pornire. Lichidul de frana este ok.
           Nu !
           Ambreiajul are un recipient separat pt lichid. Nu are nicio legatura sistemul de franare cu sistemul de debreiere.
           http://goo.gl/YDT4L

           Comment


           • #12
            Originally posted by last View Post
            Nu !
            Ambreiajul are un recipient separat pt lichid. Nu are nicio legatura sistemul de franare cu sistemul de debreiere.
            poti sa-mi indici pe unde gasesc acel recipient?
            Vito 110 cdi

            Comment


            • #13
             eu cred ca trebuie demontata cv si nu tebuie sa faci altceva decat sa gresezi canelurile pe care lucreaza discul de ambreiaj,este un volum mare de lucru dar stiu ca un prieten a patit acelasi lucru si asta a fost remedierea,si apropo,vezi ca trebuie sa folosesti o vaselina speciala pt asa ceva, nu stiu cum ii spune,ceva cu heavy duty grease.

             Comment


             • #14
              si mie -mi intra destul de greu in treapta 1 cand e rece, (chiar si vara) unde este acel recipient cu lichid pentru ambreiaj.
              MB 180C Sport Coupe W203

              Comment


              • #15
               solutie ulei de cutie original si intra perfect
               am patit la primul meu sprinter cum l-am luat (sh ) am dat fuga sa schimb uleiurile toate inclusiv grup si cutie dupa schimb surpriza pana se incalzea inpingeam de schimbator la greu am fost la reprezentanta am luat ulei original si surpriza intra iar usor in viteza !
               si apropo uleiul de cutie manuala si diferential nu se schimba cel putin teoretic doar se completeaza!

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF