Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Un ajutor pentru un prieten

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un ajutor pentru un prieten

Un prieten de-al meu are un Vito, nu stiu absolut nimic in privinta masinii. Stiu doar ca are o problema cu turbo, zicea ceva ca nu ii mai merge si ar vrea sa stie unde ar putea sa mearga cu el sa vada despre ce e vorba. Precizez ca e din Timisoara, si m-a rugat daca pot sa ma interesez de un service mai de doamne ajuta prin oras. Multumesc anticipat.

Originally posted by ovidelu View Post
    Un prieten de-al meu are un Vito, nu stiu absolut nimic in privinta masinii. Stiu doar ca are o problema cu turbo, zicea ceva ca nu ii mai merge si ar vrea sa stie unde ar putea sa mearga cu el sa vada despre ce e vorba. Precizez ca e din Timisoara, si m-a rugat daca pot sa ma interesez de un service mai de doamne ajuta prin oras. Multumesc anticipat.
    Grija mare unde se duce ca de mecanici ciobani e plina tara asta. La reprezentanta ar fi cel mai sigur macar pentru un diagnostic cat mai corect.

Comment

De unde a dedus ca-i turbo ?, poate sa fie spart sau doar iesit un furtun de la turbo, sau debitmetrul de aer, sau etc,
      In prima faza o diagnosticare este cel mai bun sfat.
      La nivel de reprezentanta (daca zici ca este din Timisoara) sfatul meu este sa mearga la Szeged in Ungaria, unde este mai ieftin decat la noi si unde baietii stiu cu adevarat meserie, Daca mai pui si ca te trateaza ka pe "client", deja e desfatare.
      Pana la Szeged, pe la vama Cenad sant aproximativ 130 km, drumul este foarte bun, multi Timisoreni merg pana la Szeged doar sa pranzeasca "La Ceaun"
      Uite aici reprezentanta Mecedes de la Szeged http://www.mercedes-benz.hu/content/...ft_szeged.html
      Last edited by orca; 01-15-2009, 03:58 AM.
      .. ________ ..
      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
      (Oo\==/oO)
      ..U...............U.
      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Salut. Te pot ajuta eu cu un service din Arad.Nu stiu daca prietenul tau este dispus sa mearga la Arad pt asta, insa service`ul e foarte dotat, sunt priceputi, insa lucreaza un pic cam piperat din pacate.Tin sa precizez ca eu tot timpul am plecat de acolo multumit, insa , repet, cam scump! E in micalaca service`ul, langa Rompetrol.0722698401, Mihai il cheama.Sper sa va fie de ajutor.
        Last edited by serifu; 01-15-2009, 02:20 AM.
        1988 Mercedes-Benz 300E 4matic

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF