Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Consum Vito

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Revin cu detali, anul trecut am reconditionat injectoarele si am ajuns la un consum de6,5 la suta in tara si 7,6 pe autostrada,la 110-120Km /h. Drumuri bune.

Comment

Vito 112 cdi w638 craiova-nurnberg 8% cu platforma goala si retur 11% cu un e46 320d si duba plina(100 km/h)
      craiova-bucuresti 100 km/h gol 6,5-7%

Comment

Mercedes V klasse 220 cdi Automatic ,
        5 persoane bagaje full ,ruta germania -austria/vama ungaria ,viteza 130-140, consum 9,1 %
        5 persoane bagaje full ,ruta.austria/vama ungaria -germania ,viteza 150-170,
        consum 12 %
        Pentru cutie de viteza de 4 trepte si 120 cp sunt multumit

Comment

Doresc sa achizitionez un V-classe . Am gasit una din 1997 cu motor TD de 2.3 si inca una din 1998 cu motor 2.2 . Intentionez sa folosesc masina mai ales in regim de autostrada , in regim economic , 80-90km/h . Ambele au cutie manuala in 5 trepte . La ce consum trebuie sa ma astept in conditiile enuntate mai sus ? Momentam am un VW T4 multivan din 1994 , diesel simplu aspirat , 5 cilindri , 2.4 cmc . Are un motor exceptional de bun , consumul fara exagerare depaseste putin 6l% . De fapt toata masina este foarte faina si ieftin de intretinut , din pacate din anumite considerente care nu de a face cu rentabilitatea trebuie sa ma desparte de ea .
          Impotriva vinatorii,impotriva asasinilor de animale !

bergen_b13empfang@yahoo.de

Comment

Originally posted by 13 Todesengel View Post
            Doresc sa achizitionez un V-classe . Am gasit una din 1997 cu motor TD de 2.3 si inca una din 1998 cu motor 2.2 . Intentionez sa folosesc masina mai ales in regim de autostrada , in regim economic , 80-90km/h . Ambele au cutie manuala in 5 trepte . La ce consum trebuie sa ma astept in conditiile enuntate mai sus ? Momentam am un VW T4 multivan din 1994 , diesel simplu aspirat , 5 cilindri , 2.4 cmc . Are un motor exceptional de bun , consumul fara exagerare depaseste putin 6l% . De fapt toata masina este foarte faina si ieftin de intretinut , din pacate din anumite considerente care nu de a face cu rentabilitatea trebuie sa ma desparte de ea .
            Nu am auzit pe nimeni sa laude motorul de 2,3 in schimb 2,2 e un motor f bun ,

Comment

2.2 CDi earna cu siroco 9l, vara 7.5-8 litri motorinã la 100km

Comment

Multumesc pt.informatie . Consumul in conditiile enuntate , care ar fi ?

Comment

Diferenta din punct de vedere al consumului la motoarele 2.3D cu si fara turbina cam care ar fi ?

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF