Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Consum Vito

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Consum Vito

Buna seara la toti iubitorii de Vito, am un Vito 110 CDI din 2000, fac des Austria cu el si imi consuma undeva intre 9 si 10% gol. Asa e consumul la Vito? Nu merg mai mult de 110-120 km la ora pe autobanda. Va astept parerile si va multumesc anticipat la toti. Sa aveti o seara frumoasa si un an 2012 plin de realizari.
    Last edited by Luxian; 01-24-2012, 21:45 PM.

Salutare, eu am un V-klasse motorizare 112CDi din 2002, dar la drumurile de Germania imi iese un consum 8.2-8.5/100km, tot cu viteza data de tine si imi convine consumul, bafta

Comment

Al meu 112 din 2002 pe care il am de cca 1 luna, cu doua persoane fara bagaje, pe drumurile patriei aprox. 7-7,5%. Cu 9 pers. la max. 100 km/h max, 8l/100

Comment

Am uitat sa spun ca am cutie automata

Comment

Consum Vito

Alte pareri? Va multumesc frumos la cei care mi-ati raspuns, poate sa fie ceva ca nu-i convine la masina de imi consuma 8-9% gol? O seara cat mai placuta la toata lumea
          Last edited by Luxian; 01-24-2012, 21:46 PM.

Comment

Pana la urma e 9-10 sau 8-9?

In alta ordine de idei...In cartea masinii mele care e diesel simplu,deci nu CDI scrie asa

108 D - consum urban 10,8 /extraurban 6,6/mixt 8,1

iar la

110 Turbo D - consum urban 12,1 /extraurban 6,6/mixt 8,8

Eu am 108D si am observat ca a mea consuma la fel indiferent ca e goala sau e incarcata.Vorbesc de incarcaturi de 500-600 kg.

Comment

revin cu precizarea ca si a mea este automatic, la recomandare unui prieten , am alimentat din Austria de la omv dar parca nu mai era masina cu care am ajuns pana acolo,se simtea la demaraj, si s-a vazut si la consum(mai mic) merita de alimentat cu motorina buna
              Bafta si drumuri bune fara evenimente

Comment

revin cu precizarea ca si a mea este automatic, la recomandare unui prieten , am alimentat din Austria de la omv dar parca nu mai era masina cu care am ajuns pana acolo,se simtea la demaraj, si s-a vazut si la consum(mai mic) merita de alimentat cu motorina buna
                Bafta si drumuri bune fara evenimente

Comment

Salut,eu am un V din 1999 si consuma c-am 10,5 in oras si 8,5 cu 9 afara depinde ce greutate am,dar deobicei am 5 persoane si 600 Kg cand merg la drum lung!

Comment

Consum Vito

Va multumesc la toti pt.informatii,am mai facut un drum de Austria si cu 2 persoane fara bagaje la viteza de 100-110 km la ora mi-a scos un consum de 8,5,la 640km mi-a consumat 54l motorina,va doresc o seara buna la toti iubitorii de Vito si va multumesc din nou pt.parerile voastre

Comment

Originally posted by polishatRO View Post
                      Pana la urma e 9-10 sau 8-9?

In alta ordine de idei...In cartea masinii mele care e diesel simplu,deci nu CDI scrie asa

108 D - consum urban 10,8 /extraurban 6,6/mixt 8,1

iar la

110 Turbo D - consum urban 12,1 /extraurban 6,6/mixt 8,8

Eu am 108D si am observat ca a mea consuma la fel indiferent ca e goala sau e incarcata.Vorbesc de incarcaturi de 500-600 kg.
                      Poate va ajuta pliantul asta cu unele intrebari pe care le aveti ! Stima !
                      Attached Files
                      Dumitru Tanase

Comment

Salutare! Detin de curand un vito 112 cdi, din '99, cutie automata. Toate bune si frumoase la el, dar la 540 km parcursi am avut un consum de apr. 50 de litri (48 mai exact). Mai mult de jumatate a fost drum de munte cu pante, serpentine etc. In masina am fost 8 pers, cu un minim de bagaje. Iar in regim urban am parcurs cam 10% din distanta asta. Mi-a dat un consum de apr. 11,5. Cu toate astea, nu e cam mult?
                        Toate cele bune tuturor!

Comment

salutare... nu este nici o gluma, 112cdi-4 persoane- 110- 120Km/ora, consum 6%...si am probleme la un piston s-au la o supapa...
                          Am uitat, am montat pe Vito instalatie de hidrogen ! 0744319217 !

Comment

...acest consum l-am realizat pe distanta Ploiesti - Apeldoorn Olanda....

Comment

Originally posted by adyVito View Post
                              salutare... nu este nici o gluma, 112cdi-4 persoane- 110- 120Km/ora, consum 6%...si am probleme la un piston s-au la o supapa...
                              Am uitat, am montat pe Vito instalatie de hidrogen ! 0744319217 !
                              Pai si pentru ce folosesti instalatia de hidrogen? POti detalia cum ai ajuns la acest consum?
                              Dumitru Tanase

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF