Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

antigel vito w 638

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by polishatRO View Post
    Iti recomand HEPU rosu.E 22-25 RON bidonul de 1,5 litri concentrat.
    Presupun ca v-a trebui sa spal instalatia de racire, deoarece acum am antigel de culoare verde.Iar termostat am gasit behr termot-tronik la 180 ron.

Comment

Eu am pus antigel verde cu 10 lei/litru,asa mi s-a recomandat de la magazinul de piese auto(unul foarte cunoscut in Craiova) iar capacitatea totala de incarcare a fost de 7,5l dupa ce am dat drumul la tot ce era in radiator pe la robinetul din josul radiatorului.
      condusul sportiv costa scump

Comment

Originally posted by 12Iuli34 View Post
        Presupun ca v-a trebui sa spal instalatia de racire, deoarece acum am antigel de culoare verde.Iar termostat am gasit behr termot-tronik la 180 ron.
        Pai poti goli instalatia de la robinetul din dreapta jos al radiatorului(cum te uiti la masina) si apoi umplii cu apa lasi sa mearga un pic motorul si golesti iar si ar trebui sa fie suficient.

Indiferent de recomandarea diverselor magazine, antigelul G12 (adica cel rosu, indiferent de marca) este mai bun decat cel verde/albastru( G11 ) prin simplul fapt ca e mai nou(ordinea inventarii lor fiind G11,G12, G12 +) si ca nu are silicati.Asta fiind si motivul aparitiei lui , pentru ca si-au dat seama ca silicatii contribuie in timp la deteriorarea diverselor piese de plastic de la sistemul de racire.

Comment

Recomandari pentru concentratie, avand in vedere temperaturile joase de la noi? Ce recomandati? 1 parte apa 3 parti antigel sau jumi juma?

Comment

1:1 intotdeauna.Pe antigelul asta de la Hepu nici nu recomanda mai concentrat de atat.Asa rezista pana la vreo -35 de grade si oricum sub temperatura aia se face gelatinos deci oricum e ok.Iar daca temperturile ajung sub valoarea aia nu cred ca problema cea mai importanta va fi antigelul )

Comment

Originally posted by king kong View Post
              Manual de utilizare am doar ''fizic'' si este in italiana manual de reparatii am in format pdf in germana .
              Imi trimiti si mie manualul de reparatii in germana pe mail, te rog? urtimud2001@yahoo.com ! Stima !
              Dumitru Tanase

Comment

Originally posted by polishatRO View Post
                1:1 intotdeauna.Pe antigelul asta de la Hepu nici nu recomanda mai concentrat de atat.Asa rezista pana la vreo -35 de grade si oricum sub temperatura aia se face gelatinos deci oricum e ok.Iar daca temperturile ajung sub valoarea aia nu cred ca problema cea mai importanta va fi antigelul )
                ) Ai dreptate ... ne mai gandim si la motorina .. nu numai la antigel
                Dumitru Tanase

Comment

Buna ziua.
                  Despre antigelul G48 stie cineva ceva? As vrea sa schimb si eu antigelul la masina mea (V220 CDI din 2000).
                  Multumesc anticipat.

Comment

E ok diluat 1:1 si daca nu ma insel se recomanda schimbarea la minim 2 ani.
                    Io l-am schimbat acu o saptamana ca mi-a cedat un furtun de la webasto si a curs tot!

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF