Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

P 1470 cod eroare tester ..ce inseamna?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Originally posted by brunetu View Post
  cu ce miai spus mai bagat in ceata ... defapt nu stiu ce sa mai cred ..doar de un lucru sunt sigur ..tija trebuie sa se inchida in momentul cand accelerez tare ...am vazut cu ochii mei la un vito aceeasi motorizare cum parghia lucreaza in momentul cand se tureza tare motorul...la parghie nu am umblat ..ce sai fac la parghie ? am vazut ca se poate regla dar nu am umblat la ea ..tija se duce pana la capat ...problema este ca masina dupa ce am tot schimbat valvele intre ele a mers circa 2 km apoi dupa ce a stat la relanti un timp, nu a mai mers ..decat daca opresc motorul si il repornesc ....nu stiu ce sai mai fac ..de un an ma chinuie asa ....am puso si pe tester de n ori ...
  Nu umbla la parghie!
  Cand ai schimbat valvele intre ele, tot la maxim statea parghia indiferent de turatie?

  Daca da si daca tot la fel face si cu alte valve, s-ar putea sa fie defect ECU.
  Incearca sa masori tensiunea care alimenteaza valva, aceasta ar trebuii sa varieze odata cu turarea motorulu.
  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


  www.mbretrofit.ro

  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

  Comment


  • #32
   da, parghia statea la fel .adik trasa la maxim, .. ..o sa incerc sa masor si tensiunea sa vad daca variaza ..merci ptr idee

   Comment


   • #33
    am inlocuit debitmetrul nou care il schimbasem de curand cu cel vechi si acum se tureaza peste 3000 de ture dar scoate fum albastru cand accelerez tare ...ce explicatie imi puteti da .? acum cateva zile cand am schimbat valvele intre ele si a mers f putin bine masina ,nu scotea deloc fum ,nici negru si nici albastru ...!!?? sa consume oare turbina ulei asa mult ? ....caci sigur parghia la turbina este trasa la maxim si asa a ramas ...

    Comment


    • #34
     Cred ca o sa treaca si al doilea an de cand am mercedesul vito si reparat nu am sal vad, ...in afara de ai da foc, ce idei imi mai puteti da ???.... ma stresat la maxim masina asta , ma chinui de prea mult sa o repar si nu reusesc .

     Comment


     • #35
      Originally posted by brunetu View Post
      Cred ca o sa treaca si al doilea an de cand am mercedesul vito si reparat nu am sal vad, ...in afara de ai da foc, ce idei imi mai puteti da ???.... ma stresat la maxim masina asta , ma chinui de prea mult sa o repar si nu reusesc .
      Ai masurat tensiunea la valva?
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


      www.mbretrofit.ro

      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

      Comment


      • #36
       nu am masurat ...am inteles ca o masor degeaba ...caci or merge or nu merge

       Comment


       • #37
        aceeiasi problema o am si eu cu un ml 270 cdi ,numai ca la mine face figuri cand imi este lumea mai draga sau cand am nevoie de masina.

        Comment


        • #38
         Originally posted by cl600 View Post
         75Kohm inseamna ca e dusa de mult! Dar probabil masuratoarea nu s-a facut corect, avand in vedere ca electricianul a zis ca are continuitate daca e arsa!

         Daca avea 75Kohm o dadea ca defect la tester.

         De testat se testeaza altfel. Se urmareste cu ochiul (nu se pune mana) tija de la turbina daca se misca cand pornesti motorul si mai ales can o accelerezi brusc pe loc.
         Asta daca nu e un e tester prin preajma, care poate actua in diverse pozitii tija turbinei, care e trasa de vacuumul reglat de piesa buclucasa.
         Salutare !!!chiar daca da bine la masuratoare poate are membrana defecta

         Comment


         • #39
          Spune daca ai si ASR pe masina....te pot ajuta

          Comment


          • #40
           Va rog frumos, sa ma ajute cineva și pe mine cu un răspuns.
           masina de pe loc merge dar nu trage cum trăgea înainte dar după câteva minute nu se mai tureaza peste 3000 de turea am fost și am pus-o pe tester și mea dat aceste coduri de eroare. Am fost la un neamț și nu am înțeles ce mi-o zis va rog dacă ma poate ajuta cineva. Va mulțumesc
           You do not have permission to view this gallery.
           This gallery has 1 photos.

           Comment

           Working...
           X
           Logan | Dacia Logan |Anulare DPF