Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cruce cardanica - blocata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc de sfaturi.. o sa mai sun pe la centre poate o sa gasesc..

Asa cum zicea grigorean daca W638 avea tractiune pe spate nu era o problema de gasit..
    Mercedes - Vito 115 CDI - WDF63970313329457

Comment

Crucile cardanice se schimba ( la orice masina din lumea asta ) sfatul meu este sa iti iei cruci cardanice noi si sa lasi second-urile ca ai sa-ti faci de treaba degeaba . Cum au mai spus si altii , crucile cardanice se deterioreaza cand le scoti de pe ax .
      Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

Comment

salut. si eu am avut aceeasi problema cu vito al meu. (2007, W639, 115)am fost la niste baieti in colentina, mi-au dat puncte de sudura la cruce si acum merge ff bine.
        manopera m-a costat 400ron, cred ca acum 2 saptamini.

Comment

Am luat masurile crucii (asa cum m a sfatuit nstoe ) si am dat comanda numai de cruce.. saptamana viitoare ajung.. si sper sa le montez fara probleme /multumesc de sfaturi

Comment

Eu cred ca tot de la cardan am o problema tot la vito 2007, dupa ce stau blocat prin trafic vre-o jumatate de ora si tot frec masina cu plevcari de pe loc trepideaza rau masina....

Comment

Trepidatii .

Cati km. ai cu masina ?. Daca ai trepidatii la plecarea de pe loc, sau la schimbatul vitezelor in mers, posibil sa ai probleme cu ambreiajul, placa de presiune, discul . Zic posibil .
              Daca ai suspiciuni la cruci, intri sub masina ( nu mai spun cum sa o asiguri ) si misti de cardan sus- jos, inainte-inapoi si vezi sa nu ai jocuri in cruci sau rulmentul intermediar .
              Binenteles ca o verificare serioasa, mai ales daca ai cruci fara gresoare, se va face cu cardanul demontat de pe masina .

Comment

@nstoe ..are aceeasi masina ca a mea..
                @ionutrsu ..da cardanu' jos si examineaza l.. nu se da greu [in 30 min e jos] ..pe masina nu stiu cat iti vei da seama de problema.. daca crucile se misca fara nici o problema.. atunci il poti pune la loc si elimini o posibilitate.. [daca tot il dai jos sa verifici si rulmentii]
                eu inca nu am rezolvat caci nu am avut timp

Comment

Problema asta am avut-o de 2 ori , o data cand am stat mult bara la bara si am tot frecat abreajul si o data cand am mers din Mangalia pana la Istambul fara sa opresc si prin Istambul cand am iinceput sa fac iar plecari de pe loc incepuse iar sa trepideze.. Dar daca plec mai tare de pe loc chiar daca opresc de multe ori si plec nu mai trepideaza.

Comment

Daca suportii de cauciuc de la motor sunt in regula, alte motive de trepidatii la "frecatul " ambreiajului nu vad, decat cele expuse mai sus .
                    PS: nu mi-ai spus cati km ai la bord, pentru ca de la 100 de mii in sus incep sa apara diverse uzuri .

Comment

Aseara m a sunat tatal meu si mi a spus ca a rezolvat cu cardanu
                      S au schimbat ambele cruci cardanice (primele doua de la motor catre grup) .. solutia aleasa a fost: am luat masurile de la cruci si am mers la magazin pt a le cauta.. s au potrivit unele de Nisan .. s au montat cu muuuulta atentie si acum e din nou pregatita de drum

Comment

E bine ca s-a rezolvat .

@nstoe : masina are 70.000 km

Comment

nu cred sa fie cardanul problema la tine.cred ca ai celalta problema intalnita des la vito si anume raman blocate etrierele de frana. poti sa probezi lucrul asta , cand vezi ca masina trepideaza la plecari de pe loc mergi ceva timp si pune mana pe roti si vezi care este calda daca frige vreuna aia e problema.

si apropo de cardan si eu m-am lovit de problema asta. la mine se manifesta ciudat si anume:se auzea un scartait cand dadeam inapoi sau cand intra masina in frana de motor si se sesiza si o trepidatie la viteze de peste 80km/ora.am rezolvat problema prin inlocuirea ultimului segment de cardan(cel de langa grup) cu unul sh 1200 ron.mentionez ca am vito 115cdi varianta medie de lungime din 2004 si lucrul asta s-a intamplat pe la 280000km. acum masina are 295500km

Comment

Macar la tine s a intamplat la >250 000 .. nu la ~100 000

Comment

Am gasit problema , este crucea cardanica , la fel ca la @julienb acum sa vad ce pot sa fac

Comment

da-ne si noua codul de producator al crucilor, daca tot te-ai lovit de problema aceasta si ai si rezolvat-o. Asa am elimina una din problemele ca se arata a fi frecvent intalnita la acest model de vito.

P.S: si eu am in unele momente o vibratie usoara si tot o problema de dezechilibru pe linia cardanului banuiesc a fi.

cu respect
                                lucian

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF