Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Service pentru Vito 113 2.0 automatic benzina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Thanks Danny! Ma duc sa incerc si sa las radio on.

Comment

Cum Ii Fac Intretinerea Unui Mercedes Vito 113 Motor 2300

Salut Baieti! Sunt Nou Aici Si Nu Stiu Cum Se Procedeaza.
      Dar Acum Decurand Am Cumparat Si Eu Un Mercedes Vito 113 Diesel, Masina E Din 23.09.1996, Are 196.000 Km Rulati, Motorul E De 2300. Cama Atata Stiu Despre Masina, Eu De Meserie Sunt Mecanic Dar Nu Am Lucrat Cu Asa Ceva. Asa Ca Va Rog Din Tot Sufletu Carte Binevoiti Sa Imi Spuneti Si Mie De Unde Pot Procura O Carte Un Cd Care Ma Poate Ajuta Sa Ii Fac Intretinerea Si Sa Ma Pot Familiariza Cu Acest "avion".

Comment

my friend MIB ... schimba tata ori trimerul ori becurile din bord ... si daca nu merge schimba bordul ca in anglia acolo la tine sunt o gramada la junkyard. Cat despre servisare ( ulei,filtre , curea , rola intinzator curea , lichid frana si servo ) o poti face linistit si la un alt service decat mercedes mai ales ca esti in england
        Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

Comment

pentru DOKTOR4CARZ: zi-mi si mie te rog numarul de telefon sau adresa lui "nenea Stanca" din Craiova daca zici ca-i un meserias bun si da-mi si ceva detalii despre el,se pricepe la orice problrema legata de Mercedes Vito(al meu 113,benzina+gpl,1996cc,an fabr '96
          Multumesc anticipat!
          condusul sportiv costa scump

Comment

Salut danyelys28 eu am un vito 113 si as vrea sa ii pun gpl
            Imi poti sune cum se comporta cu gpl ,are ceva probleme,consumul cat este pe gaz
            Eu sunt din Sarata langa Dabuleni

Comment

,Primordial este locul unde duci mashina...
              Păi mă bagă în ceaţă aici. Nu-mi zice că-i english-men...
              Mă şi gândeam să-l trimit la nenea Stanca, în Craiova, dar în situaţia de faţă, până ajunge acolo...

Mă rog, consumabile şi un control de rutină, direcţie, frâne, scurgeri ar fi more than enough...

Postul ţi-a fost corectat. Mare atenţie data viitoare: fără tz, fără cuvinte indecente şi fără scris în româno-engleză.
              Last edited by Luxian; 05-24-2010, 01:55 AM.

Comment

Salut Alex-dinu,ne putem intalni si iti pot explica si arata cum merge Vito pe gaz,eu sunt foarte multumit si de putere si de consum,vezi ca am id de mess postat aici ,trimite-mi si aici pe forum un mesaj privat

Comment

Un nr de tel de la cineva cu un vito 113 please

Comment

Salut Danyelys am si eu un vito benz plus gpl 97 motor de 2000 de numai trei zile dar consuma f mult.E o problema sau asa sunt toate?Care este consumul lor normal pe benzina? Si care este consumul mediu pe gaz?

Comment

Nr. meu de telefon este 0762627684. Te sun eu fara probleme.

Comment

Salut Razvyna! Pe benzina nu i-am facut consumul niciodata pt k nu m-a indurat inima sa bag benzina de 100 euro k sa umplu acel rezervor gen"sac fara fund" dar pe gaz imi ia intre 11% goala in exterior ,consum facut pe o distanta de 400 km(Dabuleni-Bucuresti) tur- retur incluzand traversarea oraselor Alexandria,Turnu Magurele si Corabia la o viteza de cca 100km/h in exterior si pana la 17-18% incarcat cu 1200kg plus remorca pe doua axe tractata care are si aia 2500 kg.
                        Eu zic ca nu-i exagerat pentru un motor de 2000 pus pe un Vito,alta e greutatea si frecarea cu aerul comparativ cu o berlina cu motor similar

Comment

Mersi mult danyelys 28 asa este imi consuma f mult cind are greutate pe ea goala cam acolo e intre 11 si 12 la mers frumos si 10. Eu mai am un renault kangoo 1.4 benz plus gpl si ala nu prea face diferenta plin gol de asta eram nedumerit.M ar ajuta mult sa merg incet cind sunt cu ea plina? Undeva la 2500 de ture?Am si talpa cam grea.120 la ora medie cind drumul imi permite.Apropo tot numere de bulgaria ca de asta e Romania.

Comment

Eu nu pot merge cu viteza asta a ta decat gol si pe autostrada Bucuresti-Pitesti iar asta se intampla foarte rar pentru ca nu prea am ce cauta pe acolo,prefer valea Dunarii catre Bucuresti;daca ti-ai luat o masina,atunci fa-ti treaba cu ea si incearca sa nu o fortezi prea mult,cat despre consum,vruiai consum f mic,luai TICO PE GPL,oricum comparativ cu benzina la bani,iesi pe un consum de berlina Mercedes de clasa medie,nu-i asa?
                            Asa caRUMURI BUNE!

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF