Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vito sau V-Klasse

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by grigorean View Post
    Dar pe talon cat are greutate V-ul?al tau cat avea trecut in carte?
    Din cate imi aduc aminte, V-ul avea 2280 kg. Ele trebuie sa difere in functie de optiuni. Asta avea motorul de 2792 in 6 cilindri benzinar, insetat tot timpul

Vito actual are 1800 kg, 108 cdi.

Comment

Originally posted by Alph0nse View Post
      Din cate imi aduc aminte, V-ul avea 2280 kg. Ele trebuie sa difere in functie de optiuni. Asta avea motorul de 2792 in 6 cilindri benzinar, insetat tot timpul

Vito actual are 1800 kg, 108 cdi.
      Era de 6 cilindri in V nu?stiu ca acelasi motor era si pe V-klasse Brabus.

Comment

Era de 6 cilindri in V nu?stiu ca acelasi motor era si pe V-klasse Brabus.
        Da, 6 in V, dar nu scria ca e preparat de Brabus. 174 cai, 17% media la consum. In oras consuma peste 23%. Sincer, nu mi-am permis sa o intretin!

Vito, in schimb, chiar daca nu are dotarile de sub capota si din interior ale unui V-klasse, prinde de voie 180 km/h, si media la consum o am de 9% indiferent in ce conditii merg.

Comment

Da, 6 in V, dar nu scria ca e preparat de Brabus. 174 cai, 17% media la consum. In oras consuma peste 23%. Sincer, nu mi-am permis sa o intretin!

Vito, in schimb, chiar daca nu are dotarile de sub capota si din interior ale unui V-klasse, prinde de voie 180 km/h, si media la consum o am de 9% indiferent in ce conditii merg.
          Ma asteptam sa fie consum mare la v6 V280.Motoarele au fost aceleasi si pe V280 si pe V-klasse Brabus , doar ca la Brabus au ceva diferite materialele de pe bord si vopseaua exterioara.Cel putin eu asa stiu.Cele Brabus pe linia de carbon de pe torpedo au o placuta metalica pe care scrie numarul exemplarului.

Comment

Ma asteptam sa fie consum mare la v6 V280.Motoarele au fost aceleasi si pe V280 si pe V-klasse Brabus , doar ca la Brabus au ceva diferite materialele de pe bord si vopseaua exterioara.Cel putin eu asa stiu.Cele Brabus pe linia de carbon de pe torpedo au o placuta metalica pe care scrie numarul exemplarului.
            Ma gandesc ca nu sunt multe exemplare, da' ce pret or avea...hmm... Brabus...

Comment

Ma gandesc ca nu sunt multe exemplare, da' ce pret or avea...hmm... Brabus...
              Iata-l si pe acesta http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
              E primul care il vad cu motor de 3200 si 209 cai.

Comment

Iata-l si pe acesta http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
                E primul care il vad cu motor de 3200 si 209 cai.
                Si scrie in anunt ca doar 5 bucati au avut motor de 3200 si in total 250 bucati au fost preparate de Brabus. Superb exemplar!

Comment

Exista diferenta intre vito si Vclasse ? cum imi pot da seama? in cartea masini scrie vito , masina a fost luata din germania de fostul proprietar nu mai are brieful sau altceva. Din VIN iti poti da seama unde a fost fabricata? Multumesc,

Comment

si eu am familie mare...si un vito 110 cdi din 2000...un v -klasse face probleme mai multe...uite am unul aici cu v 230 care sta pe fund...compresor mort nare bani...asta e un exemplu...arc si telescop e sfant frate pentru romania..parerea mea

Comment

Buna seara la toti iubitorii de MB Vito,eram atent la ceea ce ati scris despre greutatea unui Vito,la toate scrie in talon,al meu e din 2000,110 CDI,cu 102 CP,adus din Germania,in Germania a fost LKW si tot in G l-au facut de persoane,am avut ceva probleme la RAR ca nu-i gaseau seria de caroserie de modificare,dar in cele din urma sa rezolvat,al meu e trecut in talon cu greutatea de 2080 Kg,greutatea proprie,cand l-am cumparat m-am mirat de ce scaunele pasagerilor sunt aproape noi si avea in jur de 200000 km la bord,m-am uitat mai atent la actele ei si am vazut ca era trecuta LKW si apoi PKW.O seara placuta la toata lumea

Comment

am si eu o rugaminte mare ,
                        am un vito 110td din 99 motor de 2,3 si am o problema ,
                        urca pana la 120 si acolo se opreste cu toate ca pedala de acceleratie este doar pe un sfert din valoarea ei folosita ,motorul este ok totul este ok.
                        doar ca se comporta in ultimul timp foarte lenesa
                        iar inainte mergeam cu 160-170km h

va rog sa ma ajutati si pe mine daca cumva stiti ce ar putea sa aiba
                        datimi si mie un raspuns.

mersi anticipat.

Comment

Este posibil ca debitmetru de aer sa se fi dus.RASPUNS PENTRU ALEXANDAR.

Comment

cine are idee ?cat ar costa o masuta de v klasse?sau...poate vinde cineva de aici?

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF