Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sprinter 519

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sprinter 519

  Buna seara tuturor, sunt un nou posesor de Sprinter, mai exact un sprinter 519 Blueefficiency din 2016 cu 75000 de mii de km la bord, ca si istoric tot ce stiu e ca prima data masina a fost un fel de magazin mobil de legume si diferite produse alimentare, chiar e si poza cu fostul proprietar si cu rafturile de legume si vitrinele frigorifice in ea, masina mai departe a fost vanduta la licitatie la o firma de constructii din romania la 30000 de mii de km, iar anul trecut firma a dat faliment, vanzando la 75000 de km, acum sa speram ca acestia ar fi km masinii.
  Recent am facut schimbul de ulei, ulei mercedes original 5w30 toate filtrele noi pe mahle, si spalata si facutata toata ca si noua.
  Eu am dat acel cub jos de la ea, si am inceput proiectul ci anume sa o fac basculabila.
  Am facut toata bena eu cu tatal meu de la 0, am vrut sa iese ceva special, chiar unicat daca pot zice asa.
  La ce ma pot astepta in viitor de la ea, ce probleme pot aparea, la ce anume ar trebuii sa fiu atent?
  Va face oare motorul fata?
  Ca si incarcatura va cara un 4 tone sa zic in bena, am facut un test si cu 5300 de kg, a mers fara probleme zic eu, motorul a urcat lejer pante tot, chiat si cu treapta a 5 a.
  Nu doresc sa imi bat joc totusi de masina, deci un 4 tone va fi media pe ea. Dar totusi nu am acceptat ce ziceau altii, ca Sprinterul e slab la greutate, toti ziceau de sasiu, uite ca a reusit si cu 5300 de kg si nu numai pe asfalt ci si pe teren accidentat. Si a reusit cu brio.
  Acum poate voi fi criticat ca am dus asta la extrem si ca nu e facuta pentru asta, dar am vrut sa aflu cum se zice ,, pe propria cheltuiala,, si am ramas placut surprins.
  Am facut si cateva curse in tara nu cu prea mare greutate, o tona doar in bena, consumul a fost de 12.8 cu viteze pe autostrada de 110, 120, si 155 la ora cel mai mult.
  Pot sa zic ca a meritat investitia.
  Acum tot ce sper e ca va si face fata, la mine media va fi de un 15000 de km maxim pe an.
  Cine mai detine acest motor, la ce sa ma astept de la el, va face fata pe termen lung la ce il voi supune?
  Pe termen scurt am vazut ca a facut fata si inca cu brio.
  Astept pareri si multumesc.
  Attached Files

 • #2
  La km aia...e fata mare...asta e al meu..ulei original și filtrele pe origine...aer,ulei și motorină...chiar sunt ieftine...Dacă e euro 6, te poți aștepta la senzori de noxe...dacă e E5, ai scăpat și de problema asta...nu știu sa îți spun cât rezista șasiu, ca eu am duba de 3,5...Spor.
  Attached Files
  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

  Comment


  • #3
   Pot sa spun ca momentan rezista, am avut numai incarcatura de 4 sau 5 tone in bena, acum o sa vedem si cat va face fata, eu sper sa faca, ori cum la capitolul forta nimic de reprosat, cu 5 tone plecare din panta, nici nu simte

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF