Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes-Benz Actros 1860 Space-Max

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mercedes-Benz Actros 1860 Space-Max

    "Predecesorul conceptelor Black Edition si Cruiser, Actros Space-Max, demonstreaza inca odata cat de important este pentru Mercedes-Benz Trucks spatiul de lucru si de dormit ale soferului. Noul concept a fost prezentat in premiera la IAA.

    Sofatul, recreerea si dormitul sunt trei aspecte importante pentru conducatorul unui camion, lucru luat in considerare de Mercedes-Benz ce a proiectat trei serii speciale care sa corespunda celor mai exigente cerinte: Black Edition, Cruiser si Actros Space-Max. Black Edition se axeaza in primul rand pe confortul
    in timpul deplasarii. Cruiser furnizeaza un habitaclu ce iti reda sentimentul ca te afli acasa, datorita dimensiunii cabinei si al confortului de care dispune. Space-Max imbina celelalte doua concepte, rezultand astfel un vehicul cu o cabina de vis. Astfel de proiecte prind viata datorita soferilor care tind sa aleaga un camion cu o cabina confortabila si atractiva, imbinand profesionalismul cu placerea de a sofa.

    Pe perioada proiectarii conceptului, inginerii s-au axat pe detaliile privind spatiul de odihna. Remarcabil este ca, pe perioada zilei, patul este invizibil. Acesta este integrat in panoul din spate si se rabateaza cu ajutorul unui sistem electrohidraulic. Cand soferul se intinde pe pat, acesta poate alege
    sa priveasca cerul prin acoperisul rabatabil sau poate viziona filme pe DVD. In stanga si in dreapta patului sunt pozitionate doua veioze montate in perete, cu luminozitate ajustabila pentru a crea o atmosfera cat mai placuta. Senzatia ca te afli intr-un dormitor este redata si de diversitatea materialelor din care este compus interiorul camionului. Deoarece patul este rabatabil, livingul confera soferului senzatia de spatiu. Datorita inaltimii cabinei (4 metri), Mercedes-Benz a mers pana la limita legala privind inaltimea acesteia. Tavanul din sticla ofera o luminozitate mai buna pe perioada zilei in cabina. Interiorul este modern si caracterizat de tapiseria din piele de culori diferite. Soferul se poate relaxa si pe scaunul rezervat pasagerului din dreapta, acesta putand fi rotit, devenind perfect pentru scurtele pauze de care dispune.

    Exteriorul lui Actros Space-Max este la fel de impresionant ca si interiorul. Vopseaua metalica si elementele cromate din metal, ofera camionului o aura de putere si eleganta. Space-Max este bazat pe un cap-tractor Actros LS echipat cu motor de 600 de CP, dotat cu tehnologia BlueTec 5 si transmisie PowerShift. Actros Space-Max demonstreaza inca o data faptul ca Mercedes-Benz poate construi oricand camioane
    de vis, iar dimensiunile limitate ale cabinei nu reprezinta niciun obstacol in calea dorintei de a oferi soferului confortul maxim intr-o casa departe de casa."
    Sursa: http://www.transporter.ro/TEHNO/A_tr...la_Actros_.htm
    Attached Files

  • #2
    Ce parere aveti despre el ?
    Eu as adauga si cateva minusuri:
    -lipsa spatiilor de depozitare
    -lipsa balustrada pat
    Attached Files
    Last edited by ionut_90; 01-14-2010, 16:29 PM.

    Comment


    • #3
      lipsa : scaunul pentru al doilea sofer este fix , nu este pe perna de aer , deci tot coaste rupe si zdruncinaturi multe

      Comment


      • #4
        Originally posted by mateosped View Post
        lipsa : scaunul pentru al doilea sofer este fix , nu este pe perna de aer , deci tot coaste rupe si zdruncinaturi multe
        Al doilea sofer nu exista in viziunea celor de la Mercedes-Benz avand in vedere ca nu este decat un pat.Scaunul din drepta este pentru relaxarea soferului in timpul pauzelor.
        Report from the 2006 IAA Commercial Vehicles Show, featuring: Mercedes Actros Space Max; an interview with Andreas Renschler, Daimler Chrysler board member; ...

        Comment


        • #5
          Cabina seamana un pic in partea de sus cu XF-ul de la Daf, dar in rest ii foarte fain. Eu zic ca nu trebuie sa-i "bagam de vina" una si alta, ii foarte fain, si in sfarsit are de gand si Mercedes sa scoata un competitor pt Topline de la Scania si Super Space Cab de la Daf. Sper ca intr-o zi(poate peste vreo 20 de ani ) sa am si eu un exemplar dintr-asta.
          - 2543 Actros 2001-
          -1843 Actros 2000-
          -1223 Atego 2003-
          -818 Atego 2007-
          -111CDI Vito 2005-
          BMW 320i 05/1995
          si visez la un Mercedes CE.

          Comment


          • #6
            Deocamdata nu a aparut pe piata...este posibil sa fie fabricat in serie limitata dar daca va intra in productia de serie mai mult ca sigur interiorul va avea modificari majore.

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF