Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Injectoare Vario 814

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Injectoare Vario 814

Salutare.Ma poate indruma si pe mine cineva la un meserias pentru a repara 4 injectoare sau daca are cineva de vanzare sh?Multumesc

Se rezolva.
    Originally posted by bobos View Post
    Salutare.Ma poate indruma si pe mine cineva la un meserias pentru a repara 4 injectoare sau daca are cineva de vanzare sh?Multumesc

Comment

eu le-am reparat la TM la unul ok, m-au tinut cca 300000 facuti in regim curierat cate 1000 pe noapte numa supra tonaj si cox.
      daca ai nevoie de ajutor da-mi un mail:flavian.mircov@yahoo.com intru mai rarut ca nu prea am timp.
      o zi buna
      nicu

Comment

Originally posted by susuric mic View Post
        Eu le-am reparat la TM la unul ok, m-au tinut cca 300000 facuti in regim curierat cate 1000 pe noapte numa supra tonaj si cox.
        Daca ai nevoie de ajutor da-mi un mail:flavian.mircov@yahoo.com.Intru mai rarut ca nu prea am timp.
        O zi buna.
        Nicu
        Incearca pe viitor sa folosesti litera mare la inceput de propozitie.
        Bafta.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF