Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Unimog

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Unimog

    S-ar putea scrie mii de pagini despre UNIMOG , dar toate s-ar reduce la o fraza : "Cel mai capabil autovehicul 4x4 produs vreodata".

    Istoria modelului, descriere amanuntita si galerie foto avem aici : http://en.wikipedia.org/wiki/Unimog






  • #2
    Unimog






    Comment


    • #3
      Iata si cateva modele{cu specificatiile aferente} ale acestui ''monstru sacru'' al off road-ului

      MERCEDES-BENZ Unimog U500 2000 - Present.....http://www.autoevolution.com/trucks/...u500-2000.html
      MERCEDES-BENZ Unimog U300 2000 - Present....http://www.autoevolution.com/trucks/...u300-2000.html
      MERCEDES-BENZ Unimog U400 2000 - Present.....http://www.autoevolution.com/trucks/...u400-2000.html
      MERCEDES-BENZ Unimog U5000 2002 - Present......http://www.autoevolution.com/trucks/...5000-2002.html
      MERCEDES-BENZ Unimog U3000 2002 - Present......http://www.autoevolution.com/trucks/...3000-2002.html
      MERCEDES-BENZ Unimog U4000 2004 - Present......http://www.autoevolution.com/trucks/...4000-2004.html
      MERCEDES-BENZ Unimog U20 2007 - Present.....http://www.autoevolution.com/trucks/...-u20-2007.html
      MERCEDES-BENZ Unimog U500 Black Edition 2007 - Present.....http://www.autoevolution.com/trucks/...tion-2007.html

      sigpic

      "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

      Comment


      • #4
        Unimog

        Inca o prezentare frumoasa :





        Ceva pentru vacanta :

        Comment


        • #5
          Unimog U3000/U4000/U5000

          Trebuie doar să intraţi, să acceleraţi şi în primii metrii pe teren accidentat o să vă faceţi o idee despre Unimog U 3000/U 4000/U 5000. Acest "off-roader extrem" este unic: irezistibil de dinamic, are o putere neegalată şi este foarte fiabil.
          Se simte bine pe orice teren
          Pe scurt: Unimog este autovehiculul dumneavoastră ideal pentru lucrări sau transport în cele mai dificile condiţii. Abilităţile sale off-road se datorează caracteristicilor sale tehnice excepţionale. De la şasiul său flexibil la sistemul de tracţiune integrală cu diferenţiale blocabile şi sistemul de ajustare a presiunii din pneuri. Datorită acestor caracteristici, puteţi să îndepliniţi sarcini extreme precum: lupta cu focul în pădure, operaţii de salvare întimpul catastrofelor sau întreţinerea liniilor folosite pentru transportul energiei. Unimog U 3000/U 4000/U 5000 vă conduce la destinaţie în siguranţă

          Cu Mercedes-Benz Unimog U 3000/U 4000/U 5000 deţineţi controlul. Şi aceasta este garantată de şasiul său unic. Toate detaliile tehnice au doar un singur scop: să vă ajute la îndeplinirea sarcinilor dumneavoastră.
          Axe portante
          Oferă o gardă la sol uimitoare. Obstacolele de până la 50 cm nu sunt o problemă pentru Unimog.
          Tracţiune integrală
          Pentru tracţiune maximă în orice situaţie.
          Indiferent dacă trebuie să traversaţi o zonă cu zăpadă foarte mare sau un teren foarte accidentat, drumuri inundate sau să urcanţi rampe abrupte, Unimog U 3000/U 4000/U 5000 este alături de dumneavoastră 100 %. Nici un alt autovehicul comercial nu poate face mai mult.
          Consolă spate scurtă
          Obstacolele sunt depăşite cu uşurinţă.
          Adâncime de trecere prin vad
          Unimog poate trece prin apă de până la 1,20 metri datorită tehnologiilor folosite şi ţevii de eşapament care este la nivelul cabinei.
          Pneuri simple
          ÃŽn locul pneurilor duble, aşa cum se găsesc de obicei pe un camion cu tracţiune integrală. Care este avantajul? Tracţiune excelentă şi rezistenţă mică la înaintare. Datorită gamei largi de anvelope, puteţi fi siguri că aveţi anvelopele potrivite pentru orice teren.
          Sistem de ajustare a presiunii din pneuri
          Permite ajustarea presiunii din anvelope prin apăsarea unui buton în timp ce autovehiculul se află în mişcare. Şi astfel nu vă scufundaţi pe suprafeţe moi. ÃŽn plus, tracţiunea este mult îmbunătăţită.

          Sistem de frânare cu circuit dual
          Asigură frânarea Unimog-ului indiferent de situaţie, chiar şi atunci când este încărcat.


          Sursa:Mercedes-benz.ro
          Last edited by mircea600sel; 11-15-2009, 02:44 AM.

          sigpic

          "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

          Comment


          • #6
            Unimog U300/U400/U500

            Pentru a accepta orice provocare şi pentru a o realiza perfect. Un singur autovehicul poate face aceasta: unicul şi versatilul Unimog U 300/U 400/U 500. Şi care sunt lucrurile care îl diferenţiază pe acest autovehicul de peste 7,5 t de alte camioane?
            Cea mai mare flexibilitate
            Poate fi echipat cu mai multe suprastructuri decât orice alt autovehicul produs în serie. ÃŽn plus, Unimog se potriveşte perfect pentru a lucra off-road. Cu o viteză maximă de 89 km/h, pe şosea, lasă în urmă orice alt tractor. Şi datorită puterii extraordinare a motorului vă puteţi baza oricând pe el. Un profesionist pentru profesionişti care cer performanţe excepţionale combinate cu un raport mic cost/întrebuinţări pe întreaga durată a anului.
            Cabină panoramică
            Cu un parbriz lat, geamuri laterale mari, o lunetă mare şi o capotă scurtă, această extraordinară cabină oferă o vizibilitate excelentă a tuturor zonelor de lucru. ÃŽn plus, vă oferă o vizibilitate excelentă şi asupra echipamentelor ataşate în faţa autovehiculului.

            Pentru toţi cei care vor să ajungă la destinaţie fără să fie nevoiţi să ocolească: cu şasiul său unic include axe portante, tracţiune integrală permanentă şi multe alte dotări extraordinare. Nimic nu poate opri Unimog U 300/U 400/U 500 în a îndeplini sarcinile în siguranţă deplină chiar şi atunci când rulaţi pe drumuri acoperite de zăpadă şi gheaţă sau teren off-road. Vă puteţi baza oricând pe Unimog.
            Axe portante
            Oferă o gardă la sol uimitoare pentru depăşirea oricărui obstacol.

            Tracţiune integrală permanentă
            Oferă tracţiune şi stabilitate excelente: de exemplu în timpul iernii, atunci când rulaţi pe drumuri acoperite cu gheaţă şi zăpadă.
            Arcuri elicoidale
            Datorită amortizoarele telescopice roţile Unimog-ului sunt permanent în contact cu solul atunci când rulaţi pe teren off-road.
            Pneuri simple
            ÃŽn locul pneurilor duble, aşa cum se găsesc de obicei pe un camion cu tracţiune integrală. Care este avantajul? Tracţiune excelentă şi rezistenţă mică la înaintare. Datorită gamei largi de anvelope, puteţi fi siguri că aveţi anvelopele potrivite pentru orice teren.
            Sistem de ajustare a presiunii din pneuri
            Permite ajustarea presiunii din anvelope prin apăsarea unui buton în timp ce autovehiculul se află în mişcare. Şi astfel nu vă scufundaţi pe suprafeţe moi. ÃŽn plus, tracţiunea este mult îmbunătăţită.
            ABS şi ALB
            Siguranţă şi stabilitate sporită cu sistemul ABS. Sistemul ALB (automatic load-sensitive brake control) reglează forţa de frânare în funcţie de încărcătură.


            Sursa:Mercedes-benz.ro
            Last edited by mircea600sel; 11-15-2009, 02:42 AM.

            sigpic

            "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

            Comment


            • #7
              Unimog U 20

              Este compact şi uşor de utilizat. Şi a fost proiectat pentru a fi folosit pe parcursul întregului an. Şi ceea ce este cel mai important: nu costă mai mult ca un camion cu tracţiune integrală sau alt autovehicul municipal. Intraţi într-o nouă dimensiune.
              Compact. Preţ echitabil. Unimog
              La prima vedere este clar: cu înălţimea sa de doar 2.720 mm şi ampatament de 2.700 mm, este perfect pentru a lucra în zonele înguste. Acest multilentat autovehicul are şi alte lucruri extraordinare de oferit: cabină ergonomică pentru 3 persoane care oferă confort şi spaţiu. Cu alte cuvinte, un Unimog autentic pentru autorităţile locale. Preţ echitabil cu foarte multe posibilităţi.




              Sursa:Mercedes-benz.ro

              sigpic

              "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

              Comment


              • #8

                Last edited by VLADD; 12-03-2009, 07:28 AM.

                Comment


                • #9
                  Ce mai face lumea cu UNIMOG-urile....





                  Comment


                  • #10
                    Ce mai face lumea cu UNIMOG-urile....





                    Comment


                    • #11
                      Unimog





                      Comment


                      • #12
                        Super tare,as vrea sa vad asa ceva si de la toyota sau de la bmw sau audi(ceea ce nu se va intampla vreodata),deci la o cabana sau o ferma si nu numai acest Unimog e superuniversal,scutesti o gramada de utilaje prin unul singur.Parfum!!

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by paul1983 View Post
                          Super tare,as vrea sa vad asa ceva si de la toyota sau de la bmw sau audi(ceea ce nu se va intampla vreodata),deci la o cabana sau o ferma si nu numai acest Unimog e superuniversal,scutesti o gramada de utilaje prin unul singur.Parfum!!
                          Mai asteapta un pic si poate iti vine si raspunsu' de la vreun coleg iubitor de alte marci......sigur are beamveu' saul lexus ceva ce nu stim noi...

                          sigpic

                          "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

                          Comment


                          • #14
                            Nu are cum,deoarece asta o stim cu totii ca sunt doar 2 tipuri de masini,restu e cancan.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by paul1983 View Post
                              Nu are cum,deoarece asta o stim cu totii ca sunt doar 2 tipuri de masini,restu e cancan.
                              Ai dreptate Paul dar unii nu vor sa recunoasca asta....si acum ontopic...iti multumim vlad ptr. filmuletele atasate{ce nu stie sa faca Unimog-ul asta?}

                              sigpic

                              "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF