Desi eu sunt un utilizator activ al unei Dacia Logan, tatal meu lucreaza pe un Mercedes Sprinter 511 CDI, la care tine enorm (si eu deasemenea). Ideea e ca masina este limitata la 96 km/h, asta in conditiile in care demareaza, cand a ajuns la 96 isi da in bot si scade la 93. Totul pana aicea e foarte normal. Pe langa acest limitator enervant are si un tahograf, care dupa cum stim la camionetele de peste 3.5 tone este obligatoriu sa fie prezent. Intrebarea mea este urmatoarea:
- se poate pune o conditie in softul limitatorului, ca acesta sa fie ridicat la 110 km/h iar orice viteza mai mare de 93 km/h tahograful s-o inregistreze ca fiind 93 km/h ?
In cazul in care nu m-am facut explicit va rog anuntati. Stima si respect astept un raspuns concret.
- se poate pune o conditie in softul limitatorului, ca acesta sa fie ridicat la 110 km/h iar orice viteza mai mare de 93 km/h tahograful s-o inregistreze ca fiind 93 km/h ?
In cazul in care nu m-am facut explicit va rog anuntati. Stima si respect astept un raspuns concret.

Comment