Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

EDC, martor bujii aprinse. Vito 110CDI W638

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• EDC, martor bujii aprinse. Vito 110CDI W638

Va salut. S-au aprins in bord EDC, martor bujii. La testar original mercedes star si altele, nu comunica calculatorul cu motorul. Nu se tureza mai mult de 3000. Nu stiu ce are. Astept sfaturi.
    Multumesc
    Last edited by Florin_WES; 08-23-2017, 20:01 PM. Reason: Reguli generale de postare.

Respectă regulile generale de postare!
    Regulament general Club Mercedes.

Comment

Pai...cel care a pus testerul pe ea ce a facut, a citit poezia si a luat banii???Nu a dat si un verdict ce are?Din cate stiu eu Starul e pentru copii mici, adica in momentul in care gasestre ceva iti recomanda ce anume sa verifici si ce sa faci mai departe......Sigur era Star testerul?Sau asa a spus "meseriasul"......Nu va suparati ca va intreb dar, vorba cuiva, "plimbatori de laptoape" sunt destui care nu au legatura cu mecanica...
      Si mai exact, cine nu comunica cu motorul, calculatorul,adica testerul sau calculatorul masinii, ca e o mica mare diferenta....In cazul in care e testerul cel care nu comunica , e ala Star cum sunt eu acum ...Star Wars. .. Stima.
      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Buna seara am o mică problema la un Vito ma puteți ajuta EDC ȘI BUJILE MISA APRINS AN BORD

Comment

Salutare...cel mai sigur și ieftin va ajuta o diagnoza cu un Star, la cineva care știe ce sa facă cu el!! Problemele și codurile de eroare difera de la o masina la alta! Nu sunt identice, ca să va apucați sa schimbați piese după altcineva!
          Spor!
          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF