Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Camionasul meu..

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Camionasul meu..

Seara buna..sau noapte, dragi colegi,

Am ajuns cu bine inapoi la Brussels dupa aventura cumpararii primului meu Sprinter, a fost ca sa zic asa punct ochit..punct lovit.
    L-am cumparat de la Autohaus Nagel GmbH & Co.KG , dealerul Mercedes din Erding. Model 216 cu 163 caluti.
    Deosebit de politicosi si pusi pe vanzare ca sa zic asa ...
    Pretul final 18.000Euro cu tempomat montat de ei,inca un set de covorase textil pentru vara, schimb ulei filtre,2 ani garantie la Mercedes.Km la bord 24.000.Urmatoarea inspectie la 35.000km parca...am cerut eu schimbarea uleiului si filtrelor inainte de a o ridica. Ultima inspectie la 15.000 in Octombrie 2014.
    Masina impecabila pe toate partile, nimic ruginit pe dedesubt, interior zona cargo cu pereti placati totul nou..parca nu a fost folosita deloc.
    Masina vine inapoi de la o firma mare de leasing...nu am intrat in detalii.
    Una peste alta multumit pe deplin !
    Attached Files
    Last edited by emanoeladrian; 01-06-2016, 02:35 AM.
    ML270 CDI 2004

Bine ai revenit! Km multi cu sanatate!
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Sa il stapanesti cu placere si multi km fara probleme.

Comment

Multumesc asemenea dragi colegi !

Deocamdata este partial platit urmeaza sa il achit in saptamanile ce urmeaza.
        In februarie il aduc pentru inmatriculare . Nu prea o sa stea prin tara si nici prea mult nu o sa care...

Apropo, pentru colegii cu Sprinter ...voi adaugati ulei 2T in motorina la motoarele generatie noua de la Mercedes ?
        Chiar nu stiu ce sa fac...as incerca sa pun mai putin, gen 200ml la un rezervor..
        ceva sfaturi ?

Multumesc anticipat .
        ML270 CDI 2004

Comment

Sa o stapanesti sanatos !!!Parere personala, nu stiu daca conteza si nici nu vreau sa iti stric bucuria, cam multi bani pentru o masina cu asa de putine dotari.Eu sunt adeptul masinii "ful de asi cu popi in coada" cum se spune asa cum e Steluta mea.
          In rest, uita ideea cu ulei 2T ca nu merge la masinile noastre cu filtru de particule.Si eu am folosit inainte dar la modelele astea nu mai merge, din pacate..
          Cat priveste reviziile,din cate stiu la ei la euro 4 fac revizii la 30000 de km si la cele euro 5 la 45-50000, ca folosesc uleiul ala Long Life, care zic ei ca rezista...A mea a avut toate reviziile la 30000 de km ,minim!Stima.
          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Impecabil microbuzul !!! Sa-l stapanesti sanatos. Felicitari pentru achizitie
            Daca vrei sa ai grija de motor , sa-i pui uleiuri si filtre bune,de calitate.
            Cateva recomandari: Mobil Delvac 1 5w40, Mobil1 Turbo Diesel Truck 5w40, Citgo Citgard Syndurance 5w40, Petro Canada Duron E 5w40, Chevron Delo400 5w40 , Mobil Formula M 5w40, Mobil1 ESP 5w40, Valvoline PremiumBlue 5w40
            Schimbi uleiul si filtrul de ulei pentru protectie resursa motor la 10-15mii km in Romania.
            Foloseste ca filtre de aer sau ulei, marca Knecht Mahle sau OEM Mercedes.

Nu ai nevoie de aditivi sau ulei 2t in motorina.
            Last edited by vali b; 01-06-2016, 17:10 PM.

Comment

Petro Canada Duron UHP 5w30,Mobil Delvac1 LE 5w30, Valvoline Xtreme MST 5w30

Comment

Multumesc mult dragi colegi !
                @Cristi am cautat o masina cat mai noua,cu cati mai putini km si nu suprainaltata sau lunga..modelul cel mai mic in conditie impecabila,fara accident si daca se putea cu garantie.Conditii obligatorii au fost aer conditionat si Tempomat.
                Aceasta masina a intrunit toate aceste conditii ale mele in plus beneficiaza si de un motor cu ceva mai multi calut decat ma asteptam eu..ca bonus .
                @Vali , in primii 2 ani fac reviziile in Germania de unde am cumparat-o,dupa aceea voi vedea ce si cum. Multumesc pentru sfaturi, sunt adeptul pieselor originale si a consumabilelor de calitate.
                O seara placuta.
                ML270 CDI 2004

Comment

@Vali . Nu las uleiul la 45.000km sa-l schimb si o fac la 15.000 maxim sau un an. Sunt tehnician de aviatie si stiu cum isi schimba proprietatile uleiurile in motoare termice sau dupa un anumit timp.Prefer sa am o cheltuiala suplimentara intre revizii si sa traiesc cu certitudinea ca intotdeauna uleiul din motor intruneste spre maxim toate cerintele.Sunt la curent cu noii aditivi folositi in uleiurile 'Long Life' dar eu nu cred in capacitatile lor de a asigura o ungere eficienta 45.000km.
                  O seara placuta tuturor .
                  ML270 CDI 2004

Comment

voi adaugati ulei 2T in motorina la motoarele generatie noua de la Mercedes ?
                    Chiar nu stiu ce sa fac...as incerca sa pun mai putin, gen 200ml la un rezervor..
                    ceva sfaturi ?
                    Salutare !

Sa stapanesti sanatos , agregatul ! .
                    Avand in vedere ca umbli mai mult pe afara si se presupune ca ai acces la consumabile fara suspiciuni de falsificare , ce anume te indeamna sa folosesti ulei 2T ? .

Ps: Sunt fan quinta royala la trefla , asa ca iti recomand sa urmezi instructiunile din cartea propietarului .

Stima ! .

Comment

Salut NStoe,

Multumesc pentru urare .

Toata motorina din Europa si America este uscata, exista o discutie aici ampla cu privire la beneficiile completarii combustibilului diesel cu ulei 2T(http://www.clubmercedes.ro/ulei-2t-m...24592.html).Eu folosesc Ravenol are 0,04 % cenusi dupa ardere.Atasat este o lista cu specificatii,eu il cumpar direct din Germania.
                      De 6 luni bag 200ml / plin la un PASSAT 2.0 tdi cu filtru de particule si am constatat, lasand la o parte sunetul motorului ca regenerarea filtrului se face mai rar decat inainte(In primele 3 luni nu am folosit).

La Sprinter ma mai gandesc avand in vedere garantia ...
                      Attached Files
                      Last edited by emanoeladrian; 01-06-2016, 22:29 PM.
                      ML270 CDI 2004

Comment

stai linistit cu 2T-ul in motorina daca esti in garantie.
                        Oricum combustibilul din afara nu e ca la noi in RO ...
                        Imi place cum gandesti, deci o sa ai mare grija de masina . Felicitari inca odata

Comment

Sa o stapanesti sanatos.
                          O intrebare la subiect : cat a costat tempomatul ?
                          Si una ''indiscreta" : unde ai lucrat in Romania in aero ?
                          O seara buna

Comment

Salut Florin,

Nu stiu sa-ti spun cat a costat pentru ca a facut parte din negocierea pretului ca si schimbul de ulei si filtre si covorasele de vara. Imi pare rau, poti da o cautare pe ebay.de si este imposibil sa nu-l gasesti.
                            Referitor unde am lucrat in aviatie nu este un secret..la Tarom si am plecat din 2004 de la ei.
                            In rest numai de bine,drumuri bune si masini fara probleme pe 2016 !
                            ML270 CDI 2004

Comment

Salut colegi ! Am achizitionat si eu un Sprinter 316 din 2009 euro 5, acum cateva zile si m-ar interesa ce ulei sa folosesc pentru acest tip de motor ? Care vi se pare dvs mai bun,avand acelasi motor pe masina ?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF