Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vito 5+1.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vito 5+1.

LA MULTI ANI !!!!!!
    Salutare.Nu am cautat pe forum daca a mai deschis cineva un topic ca al meu asa ca deschid unul nou.

Dupa cum bine stiti ,am un 110cdi 2003 ,2+1 si din pacate nu prea mai am la ce sa o folosesc..Inainte caram lucruri mai voluminoase si-mi faceam treaba perfect cu el.

Am mai intrebat mai demult cum as putea si ce mi-ar trebui sa o transform in 8+1 ,dar m-am razgandit pe urma ca trebuia sa iau TOT interiorul de la un vito + restul modificarilor mecanice si cele din acte.

As vrea sa o fac 5+1 din mai multe motive (care le stiu eu) si anume: Masina dupa modificare va ramane tot autoutilitara,impozit ok , o sa am loc de inca 3 persoane in spate si o sa am si spatiul (nu la fel de mult) de carat si ceva marfa...

Din ce m-am interesat nu ar fi mare lucru ..panoul despartitor prefer sa fie cel din poza atasata( l-am gasit la 800 lei),adica cel cu scobitura sub scaune , doua geamuri le iau de la dezmembrari iar restul elementelor care sunt la vedere l-eas putea tapita cu mocheta profesionala.Am vreo 5 mp ramasi de la boxe..(pe vrea cand ma ocupam cu muzica)...

Acum intrebarea mea e ce ar trebui modificat in acte? Trebuie Rarul facut din nou?
    Attached Files

Va trebui facuta omologare la RAR. Trebuie sa iti treaca in carte locurile in plus.Si cred ca va trebui la locurile din spate si geamuri laterale.Da inainte un telefon la RAR.La multi ani!
    Cineflorix trans srl

Comment

Salut.Geamuri din start o sa pun. O sa caut la "gogu"numarul de la RAR si luni o sa le dau un telefon sa vad cat costa toata tarasenia!.

Comment

Johnny nu e asa simplu cum te gandesti tu sa stii .Trebuie ca inainte de toate sa cauti o firma autorizata care se ocupa cu aceasta transformare artizanala (asa se numeste ceea ce vrei tu sa faci)si care e agreeata RAR .Te intelegi la pret cu firma le arati cam ce ai tu , ei o sa-ti spuna ca iti trebuie nu stiu ce tip de scaune cu centuri in trei puncte care au facute nu stiu teste dinamice la accident pe care numai ei ti le pot vinde chestii dinastea . Firma are sau face un proiect de transformare agreat de RAR cu asezarea scaunelor in masina distante intre ele prinderea lor in podea etc..Ideal ar fi sa mearga ei cu tine la RAR la omologare ca sa isi bata ei capul cu inginerii de la RAR.Acolo ti se completeaza numarul de locuri conform proiectului si agreierii dupa aia la politie schimbi talonul cu taxele si fiscalul aferent . Cam asa merge la Constanta .

Comment

Ai mare dreptate.Am fost azi la RAR si m-am interesat.
          Mi-a explicat din prima ca nu pot monta panoul cu scaunele (care le vreau eu) achizitionate de la dezmembrari si ca trebuie sa ma duc la o firma de transformari ca sa imi faca un plan si etc..cam ce ai zis si tu mai sus.

Dar eu tot nu vreau un panou si banchete simple...Vreau panoul din pozele atasate.cel cu spatiu sub sezut il vreau.

M-am mai gandit la ceva: Daca ma duc la un centru dinasta de transformari si sa vorbesc cu baietii daca pot doar sa imi monteze banchetele( panoul despartitor il am deja) cu tot ce trebuie..sa faca planul ,hartii..etc ,ma duc la rar pentru pozare si omologare si pe urma sa imi pun panoul meu cu scaune!...Doar tot 5+1 e si cu ala si nu stie gaborul ca masina trebuia sa aiba modelul X de banchete!...

Ce parere aveti?

Comment

Este o solutie buna.Nu cred ca vei avea probleme.
            Cineflorix trans srl

Comment

@free ride : Ai idee cand cat ar costa o astfel de transformare la un centru dinasta de transformari? am incercat sa ii contactez telefonic dar nu raspunde nimeni.Trebuie sa ajung la ei ,dar vroiam sa stiu in mare ca nu am nici cea mai mica idee!

Comment

Nu am idee.Suna la o firma care face acest lucru.Sunt firme care modificau dube in masini de 16 locuri.
                Cineflorix trans srl

Comment

Cineflorix trans srl

Comment

Salut.Am fost azi in Gl la o firma care modifica dube ,m-am dus cu actele masinii ...si raspunsul a fost ca: nu au proiect pentru masina asta , la masa ei si ca dureaza 2 saptamani ca sa faca un proiect si apoi sa-l valideze cei de la RAR Bucuresti...si de abia 2 saptamani pot duce masina la ei.

Zic ,ok Nu e nicio problema ca nu ma grabesc.

Am discutat multe cu doamna de acolo si am ajuns la o intelegere...Imi pot monta cei de acolo banchete si panouri si ce mai trebuie ,doar ca sa fac rarul pe urma mi le dau jos si montez eu orice altceva doresc,cum ar fi panoul original.

NUMAI pentru acte mi-au cerut 700 euro.Eu zic ca nu se merita...+inca 300 euro panoul original cu geamuri + alte maruntaie pentru tapitat ...nu merita.

Sa incerc si la alte firme? Poate au tarife mai mici?
                    Ma asteptam undeva pana in 400 euro sa faca actele si sa trec RAR-ul.

Comment

Mai am greseli gramaticale pe care nu le mai pot edita! Imi cer scuze! Graba.

Comment

Pai incearca si la alta firma.Mai era una prin Bucuresti pe langa pasajul Marasesti cu splaiul uniri.
                        Cineflorix trans srl

Comment

Am sa caut pe la vecini.Ori la Braila ,daca nu la Focsani...Nu stiu un Iasi ,dar sigur trebuie sa fie ca e oras mare.
                          Vreun coleg din iasi daca ma poate ajuta cu un raspuns? O sa caut si maine pe net si poate le dau un telefon.

Intre timp schimbam volanta)

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF