Pe podea nu ai gauri anume, le dai unde vrei tu,eu la a mea aveam ocheti de fabrica prinsi nu in podea ci pe partile laterale.Optional mai poti adauga pe stalpii din spate unde sunt triplele,le dai jos si ai loc sa pui 2 pe fiecare stalp, sau pe aripile interioare de la roti dai gaura si pui piulita pe afara.Atentie, vorbesc de ochetii care vin din fabrica si se prind cu un singur surub de 10 sau 12 nu de cei care-i arati tu in poze !!!O sa-i gasesti pe echiparile originale ale masinilor, iar eu i-am luat de la un centru unde transforma dube de marfa in bus-uri de persoane !!
Cat priveste programele de la sirocou,iti recomand sa folosesti maxim 2 pe noapte si asta mai ales ca bateria e noua,altfel nu cred ca te duce o baterie cu 3 programe pe noapte la -15 sau -20 de grade !!!
Exemplu, eu ma culcam pe la 10-11 noaptea, puneam rest-ul 30 minute pana adormeam,de obicei instantaneu dupa 40-45 de ore de condus
,apoi puneam un program de la 1 la 3 si altul de la 4,30 la 6,30 si cand ma trezeam la 7 sau 7,30 eram numai bine.Asta depinde si de temperatura de afara si de nevoile omului.Bine,cel mai bun este cel pe aer care merge 8 ore sau merge dupa temperatura setata gen,23 grade si care consuma mai putin dar in lipsa lui si ce ai tu isi face treaba destul de bine.Stima.
Cat priveste programele de la sirocou,iti recomand sa folosesti maxim 2 pe noapte si asta mai ales ca bateria e noua,altfel nu cred ca te duce o baterie cu 3 programe pe noapte la -15 sau -20 de grade !!!
Exemplu, eu ma culcam pe la 10-11 noaptea, puneam rest-ul 30 minute pana adormeam,de obicei instantaneu dupa 40-45 de ore de condus

Comment