Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Baie ulei fisurata 2.7 CDI.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Baie ulei fisurata 2.7 CDI.

Salutare, din cauza la prea multe schimburi de ulei s--a fisurat baia de ulei in dreptul bușonului cca 2 cm lungime, voi cum rezolvati lipiți cu adeziv epoxidic gen poxipol sau cu sudura? Ce este mai indicat?
    Multumesc.
    Last edited by cutaresku; 06-02-2015, 17:40 PM.

De la prea multe schimburi de ulei nu se fisureaza nici o baie de ulei...Doar daca nu cumva busonul (surubul) sa strans prea mult.Poxipol nici vorba, poate doar sudura dar facuta de cineva priceput dar eu personal as merge pe varianta inlocuirii chiar si cu una sh in stare buna plus garnitura noua si e mult mai sigur asa.De obicei pentru a evita problema ta daca nu stii cat sa strangi ori pui garnitura de cupru ori teflon.Succes!
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Inca o problema e si montarea busonului incalecat.Eu zic sa dai baia jos si sa o sudezi ,de tinut tine.Bafta.

Comment

Imi trebuie o soluție de moment, stiu ca indicat este sa o dau jos sa o sudez sau sa o schimb cu alta , dar nu imi permite timpul.

Comment

Daca nu ti permite timpul atunci las-o acasa.

Comment

Baie ulei fisurata 2.7 CDI.

Originally posted by daniel View Post
            Daca nu ti permite timpul atunci las-o acasa.

Nu umple topicul cu vorbe aiurea.

Comment

Originally posted by cornelyu View Post
              Nu umple topicul cu vorbe aiurea.
              Daca tu crezi ca a face pete de ulei in parcare si vine altul si i-l ia pe papuci dupa care l cara intr-o masina de jdemii de euro sunt vorbe aiurea atunci colegule fie-mi cu iertare,nu am vrut sa supar pe nimeni.De cind ceri sfaturi cum sa remediezi O GRESEALA de incepator mergeai la un atelier sa dea baia jos si o sudau baietii.Nu-ti doresc sa te intilnesti cu vreunu care si-a murdarit mocheta in S class de la uleiul curs din baia ta prin fisura de 2 centimetri ce a aparut de la prea multe schimburi de ulei.
              Imi cer scuze daca te-ai ofensat,dar presupun ca nu circuli doar la tara prin praf.

Comment

Chill down. Oare baia aia buclucasha nu se gaseste pe la dezmembrari?
                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Cred ca e deajuns sa cauti ca de Sprintere am vazut ca e plin prin dezmembrari si la anunturi pe internet.

Comment

Din experiența, de multe ori, problemele astea mici, nerezolvate la timp si gospodareste, te costa mai mult timp si bani apoi.... Cat priveste timpul de care ai nevoie sa rezolvi problema, e de o ora, sa dai cutia jos dureaza 30-45 minute, pentru un incepator, apoi inca 15 minute sa dai toate suruburile de la baie plus bara de torsiune fata.... Stiu din experienta... Stima.
                    Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                    Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                    Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                    SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                    https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

S--a rezolvat cu o soluție de moment cu un adeziv epoxidic , si dupa 1700 km încă nu curge, cand o sa găsesc una sh sau cand am timp o sa o sudez pe asta veche o voi face , drumuri bune si pantofi curați.
                      Last edited by cutaresku; 06-07-2015, 23:06 PM.

Comment

Originally posted by cornelyu View Post
                        Sa rezolvat cu o soluție de moment cu un adeziv epoxidic , si dupa 1700 km încă nu curge, cand o sa găsesc una sh sau cand am timp o sa o sudez pe asta veche o voi face , drumuri bune si pantofi curați.
                        Nu cred ca aciditatea isi are rostul pe acest forum si daca cineva a incercat sa iti explice intrun anumit fel trebuia luata ca atare pentru ca nimeni nu are o bagheta magica sa rezolve problema ta.Suntem aici cred ca sa invatam unii de la altii sa ne povestim experientele si sa ne ajutam cu o prere si un sfat atunci cand este posibil.

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF