Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Nu merge aerul conditionat la relanti! MB100D

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu merge aerul conditionat la relanti! MB100D

Salutare,
    Problema cu care ma confrunt este aerul conditionat. Prin calatoriile mele am ajuns in Filipine si aici mi-a incaput pe mana o dubita MB100D care are ceva probleme la aerul conditionat. Am fost cu masina la service si cei de acolo mi-au spus ca trebuie schimbat compresorul pe care mi se cere aproximativ 1500 de lei. Mie nu imi vine sa cred ca este defect atata timp cat in mers baga aer rece si il si aud cum cupleaza cand apas butonul inclusiv turatia motorului modificandu-se! Nu ma pricep deloc la compresoare si AC si as vrea sa stiu daca este defect intr-adevar si daca este nevoie sa il inlocuiesc sau este vorba de o rezolvare mai simpla pentru ca acum am impresia ca mi se baga mana in buzunar degeaba. Mai am de stat aici vreo luna jumate si afara sunt zilnic 33-34 de grade asa ca orice ajutor din partea voastra ar fi binevenit. Imi cer scuze pentru romanul scris mai sus si multumesc pentru timpul acordat.

O seara faina!

P.S : Masina in cauza este o dubita MB100D motor 2.9 diesel an fabr. 2000

Salutare, multumesc de interes. Intre timp problema s-a rezolvat in felul urmator: s-a dat jos compresor, s-a observat ca nu mai are ulei si are o scurgere pe la un oring( cel mare de la capacul compresorului,nu stiu denumirea exacta) si preventiv s-a inlocuit si garnitura de la ax. Din cate am inteles acest motor de 2.9 se intalneste si pe Sprinter implicit si compresorul de AC!

Bafta!

Comment

Nu prea sunt cunoscatori la motoarele 2.9 tdi pe forum!Si eu am un sprinter tot 2.9 si am o problema la el si nu gasesc in iasi sa-i dea de cap la problema si nici pe forum.La mine urca greu in ture,tre sa tin pedala apasata la fund si greu asi ia viteza.Chiar acuma cateva zile veneam de la Suceava la Iasi cu masina goala, si la un deal in fata mea un moldovean tot cu Sprinter 312 platforma si cu inca o platforma de 2 masini,si cu greutatea a 3 masini care erau pe platforma,si eu gol a durat pana l-am ajuns si greu l-am depasit.Deci potential au motoarele astea dar din ce am auzit au si niste probleme care sunt greu de depistat.Numai bine la toti!

Comment

Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF