Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme sprinter. Nevoie mare de ajutor... :(

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme sprinter. Nevoie mare de ajutor... :(

Buna, am si eu 2 probleme mari la care nu le dau de cap nicicum... Am un sprinter 313 din 2001, problema la el e ca atunci cand urc in pante urca apa la 90 de grade, se aprinde becul edc si se opreste motorul. Am pus-o pe tester cica un injector. Am facut asa zis-ul injector cu probleme, dar tot aceeasi problema. Am dus-o la mercedes la reprezentanta sa imi faca ceva de teste, ma gandeam ca poate ii da cumva de cap, ca sunt profesionisti. Dupa ce fac testele imi zic ca e pompa de inalta presiune. O duc la reparat, dar masina tot acceasi problema o are. Numai stiu ce sa fac, bag bani in prostie in ea si nicicum nu se rezolva problema . Mai am o problema cu un sprinter 311 din 2000, mi-a crescut consumu cu 1-1.5L/100 km. Ar putea sa imi zica cineva ce sa fac, cum sa verific care e problema? Va rog...chiar am nevoie de ajutor. Multumesc.

Iti trebuie un mecanic bun cu tester.Problema este de la injectie.Eu am avut o problema asemanatoare, era de la regulatorul din rampa
    Consumul este normal sa creasca in perioada asta.
    Poate creste de la faptul ca stai mai cu ea mult dimineata pana dezgheti parbrizul.Dureaza mult pana se incalzeste motorul.Chiar su motorul cald tot va consuma mai mult carburant.
    Am tot un 311, astazi am mers cu el si a consumat mai mult decit de obicei.
    Cineflorix trans srl

Comment

O sa merg sa repare regulatoru, sa vedem daca se rezolva. Legat de consum, nu cred ca e din cauza frigului, pt ca a inceput sa manance si o face constant, ca e frig, ca e cald.

Comment

Daca regulatorul e defect pe langa problema cu trasul creste si consumul! (regulatorul nu se repara se shimba)
        Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!

Comment

Problema cu consumul nu e la acceasi masina ca la aceea cu regulatorul. A inceput sa manance dintr-o data...si nu imi dau seama de ce...

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF