Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Atentie transportatori !!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atentie transportatori !!

Am pe net anunturi de transport marfa si de ceva timp tot primesc telefoane ciudate...
    Diversi indivizi imi propun sa cumpar motorina in cantitate mare...700-800 litri la un pret destul de mic fata de benzinarie....

Mai demult am auzit de o modalitate de a da teapa cu motorina,se vinde apa amestecata cu o substanta care are culoarea si mirosul exact ca si motorina,dar care dupa cateva ore de nemiscare se separa in apa si respectiva substanta.

A mai primit cineva astfel de "oferte"...????

Salutare, eu am primit nu de mult o oferta asemanatoare, dar am zis sa facem o proba inainte si am luat doar 20 litri, intradevar era o amestecatura dfoarte ciudata, ca cand am pus pe un stiulete de porumb si i-am dat foc, nu se aprindea.
    Nici nu l-am pus in rezervor.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by Jacob View Post
      Salutare, eu am primit nu de mult o oferta asemanatoare, dar am zis sa facem o proba inainte si am luat doar 20 litri, intradevar era o amestecatura dfoarte ciudata, ca cand am pus pe un stiulete de porumb si i-am dat foc, nu se aprindea.
      Nici nu l-am pus in rezervor.
      Bine ca nu a fost paguba mare,cel de care am auzit eu,a pus-o in rezervor la Actros,a dat la cheie.....s-au dus injectoare,pompa inalte....paguba grupa mare !!

Comment

Ceva in genul asta :

Comment

Si pe mine m-au sunat si trei intro zi de pe la ialomita,ca au motorina cu 3,5 lei,ca ami da el si de drum de la iasi la ei....tepari aveti grija.

Comment

Tot din zona Slobozia,Ialomita mi-au spus si mie .....

Comment

Te miri ce le mai da prin cap..... Eu mereu m-am ferit de a lua motorina " de pe marginea santului" dar...nevoia te impinge.
              Tot mai aud pe statie, colegu cu economie, etc.... Daca scoate motorina direct din rezervor, da merge...sau direct de la pompa. In rest mare grija !!

Comment

Originally posted by juice_2407 View Post
                Daca scoate motorina direct din rezervor, da merge... !!
                Pe vremuri,cind a inceput traficul si bişnita in Polonia,cind tranzitai Ucraina tot asa cumparai benzina de la rus din rezervor.Evident ca avea doua,unul ok ptr el si unul din care vindea ceva amestec de gazolina,gaz de sonda sau dracu mai stie ce baga in ea.In motorina se baga la greu combustibil ptr sobe.

Comment

Originally posted by Misu1970 View Post
                  Pe vremuri,cind a inceput traficul si biºnita in Polonia,cind tranzitai Ucraina tot asa cumparai benzina de la rus din rezervor.Evident ca avea doua,unul ok ptr el si unul din care vindea ceva amestec de gazolina,gaz de sonda sau dracu mai stie ce baga in ea.In motorina se baga la greu combustibil ptr sobe.
                  La cantitati mari e posibil intotdeauna sa fie cu "aditivi nedoriti"....

PS:apropo de aditivi in motorina,care ati folosit si ce marci ???ma bate un gand sa bag si eu din cand in cand,dar nici sa au banii degeaba nu as vrea !

Comment

Ulei 2T, daca nu vrei sa dai mai mult pe un aditiv. Daca pui ulei 2T neaparat cu norma JASO FC/FD.

Comment

Originally posted by soryn94 View Post
                      Ulei 2T, daca nu vrei sa dai mai mult pe un aditiv. Daca pui ulei 2T neaparat cu norma JASO FC/FD.
                      Am auzit ca uleiul de 2 T ar scade consumul,dar ma gandeam la aditiv ca sa curete ...eu am mai schimbat cate un injector si ma gandeam ca poate ajuta.

Comment

Am primit si eu o asfel de oferta tot din ialomita.I-am spus ca o sa dau nr lui de tel la un politist curios sa

Comment

Buna dimineata frati transportatori!!Eu primesc telefoane de astea de anul trecut,dar cum bine stiu ca ...sper sa doarma copii,Mos Craciun nu exista inchid direct telefonul !!Omul insista si cand spun "nu" categoric omul ramane uimit ca nu vreau "motorina asa de ieftina" unul chiar ma facu "prost" !!!O fi foamea mare ,dar am invatat pe pielea mea ca nu exista nimic ieftin degeaba !!!Tre' sa recunosc ca , cumpar si eu "economie" uneori dar doar de afara de la sarbi,croati care te duc in peco,alimentezi din pompa,platesti pretul si el "da" cu cardul de firma la caserie !! Am evitat tot timpul marfa scoasa din rezervor,in dosul camionului undeva cat mai la intuneric sau de la romani !!!Prietenii stiu de ce !!!Iar croatii vin singuri la tine si te intreaba daca te vad cu Sprinter ,nu tre sa umbli dupa ei,mai ales la Nikelsdorf in primul Mol,cand intri in Ungaria.Stima.
                          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF