Nu-i mai dau de cap! Am dat chiulasa jos, ca imi incingea, evident. Am descoperit ca era fisurata intre supape.Am luat una second, atuncei desfacuta dupa motor si am pus-o la mine. E adevarat nu am rectificat-o. Nici mecanicul nu a cerut asta. Rezultatul e ca tot incinge. Am scos termostatul, am inlocuit cu unul nou vascocuplajul. Nimic. Incinge usor peste 100 grade. Ce mai este de facut? Inca nu am schimbat pompa de apa.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Incinge Sprinter-ul
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Pompa apa sau radiator infundat!(esti sigur ca nu e defect ceasul la apa?)(Incearca sa dai drumul la caldura la maxim si vezi daca coboara temperatura la apa)Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!
-
De obicei cand pui o chiuloasa si nu stii cei cu ea se duce la verificat ( exista firme specializate care verifica ciuloasele la presiune ) eventual refac planeitatea , acuma povestea e simpla daca face presiune si dispare apa ai muncit degeaba ba mai mult ai luat teapa cu chiuloasa !!
Comment
-
Originally posted by ionut1410 View PostDe obicei cand pui o chiuloasa si nu stii cei cu ea se duce la verificat ( exista firme specializate care verifica ciuloasele la presiune ) eventual refac planeitatea , acuma povestea e simpla daca face presiune si dispare apa ai muncit degeaba ba mai mult ai luat teapa cu chiuloasa !!
presupun ca acolo te referi, nu? Si da, pana la urma, tre sa dau jos chiulasa sa verific planeitatea. Halal de mecanic ce am. M-a lasat sa pun chiulasa second hand ne verificata.
Comment
-
Salutare! Am rezolvat problema. De fapt am gasit cauza care a dus la distrugerea chiulasei. Pe scurt, e vorba de ventilatorul de la vascocuplaj. Sunt 2 modele.Atentie la cum sunt orientate palele ventilatorului.Motorul meu se invarte spre dreapta (cum te uiti la el din fata masinii) si ventilatorul spre stanga.Poate asa e normal. Ma rog diferenta e de cum e asezata cureaua de la accesorii pt fiecare model in parte. In fine, revin si incerc sa va explic in cuvinte cum e modelul meu de ventilator: e format din 9 pale si sunt orientate cu partea concava spre motor (adica acea scobitura), iar orientarea sau inclinarea lor e de la dreapta masinii spre stanga privind din coltul parbrizului dreapta jos catre farul din stanga masinii(la fel, privind din fata masinii). Sper ca am fost explicit. Vreau doar sa atrag atentia asupra acestui aspect "minor" ce mi-a creat mie multe batai de cap. Nu multi stiu de existenta acestor 2 tipuri de ventilator.Bafta tuturor si fara probleme.
Comment
-
Așa este, însă orice dobitoc de mecanic ar fi putut sesiza "acest mic aspect". O intrebare: așa ai cumpărat mașina, cu elicea aia?
https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament
Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
Va rugam sa le schimbati din User Settings.
Comment
-
La mine asa arata privit din fata partea cu cureaua de accesorii....nu prea vad cum sa pui gresit acea curea,mai ales ca unele role sau fulii au santuri...altele sunt netede......!!
Oricum bine ca ai rezolvat...sigur nu a fost altceva ???
Nu am auzit niciodata de chestia cu sensul de rotatie al palelor ventilatorului...Attached Files
Comment
-
nai gresit cureaua ai grersit asezarea elicei pe vascocuplaj))daca punei acelasi model de elice sau acelasi model de vasco cand sa umblat acolo nu aveai pb asta in mod normal, asa e sunt mai multe tipui de vasco dar fiecare in parte are un singur sens de prindere ca unii il mai scot acel piciorul de pe elice si atunci merge de la unu la altu si se poate pune si invers elicea iar daca mecanicu e idiot exista posibilitatea sa puna invers
))
Comment
Comment