Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Motor om 906 la

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motor om 906 la

Salut, am cumparat un Claas Mega 350, cu un motor Mercedes OM 906 LA -E2/4 , 228 CP- 170 KW, 2004, 6,4L, dispositif anti-pollutant: TC,ECM,GAC;
    As dori sa stiu {daka cunoaste cineva} ce fel de ulei motor pot folosi ?, cati litri de ulei intra ?, la cate ore functionare se face schimbul de ulei ?, cred ca motorul are injectia pompa duza { nu am vazut nici-o pompa de injectie }, motorul se foloseste si pe autobuze si camioane, Multumesc.

Ulei 10w 40 aprox 28l ulei(are joja) In functie de tipul de baie, schimbul trebuie facut tinand cont si de exploatarea motorului temperatura,regim turatie (dupa un sezon de munca cred ca trebuie schimbat). Un aspect important este sistemul de aspiratie al motorului(tubulatura filtru aer) sa nu prezinte fisuri , conditiile de lucru presupun praf mult!
    Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!

Comment

Multumesc pentru sfat, pot pune Ulei de motor Mobil Delvac XHP Le 10w40 , interadevar merge la turati mari 80 % din functionare, cam la 250-300 ore o sa-l schimb, dar intrebarea mea e , aceest ulei e bun pentru aceest motor OM 906 LA, E2/4, FAMILLE MOTEUR 906,949-00-385609 , JEU SOUPAPES [MM] 04 ADM 06 ECH ? Se cooreleaza cu injectiacare o are motorul ?

Comment

Motorul e pompa diuza nu poti regla injectia, e controlata de ecu(se pot coda pompele) 0,4:0,6MM e jocul supapelor admisie respectiv evacuare!
        Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!

Comment

Multumesc pentru informatii, o sa caut un ulei specific acestor motoare (sper sa ma descurc), cei de la reprezentanta claas chitila au spus ca merge cu orice ulei 15w40, eu nu prea cred = gandindu-ma la motoarele pompa diuza de la turisme.

Comment

Pune aral!

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF