Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Faruri Sprinter 211 CDI 2000

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Faruri Sprinter 211 CDI 2000

Salut,

Sunt interesat de un set de faruri pentru un sprinter 211 CDI din anul 2000, pe internet am gasit foarte multi producatori si nu stiu ce sa aleg (ideal ar fi hella, dar pretul este cam piperat). Daca puteti sa-mi recomandati un producator, eventual, daca stiti care este marca de faruri ce se instaleaza din fabrica (OEM)

Va multumesc pentru ajutor
    Sprinter an 2000
    Model 211 CDI bus

Raspunsul ti l-ai dat singur, din fabrica vine cu Hella. Dar cred ca e prea scump

Nu stiu motivul pt care le schimbi....ca s-ar putea un simplu polish, sa le faca "ca noi", sau daca vrei clare.

Nu stiu recomandare, preturile merg cam intre 200-300lei...alegerea e a ta.

Comment

Originally posted by juice_2407 View Post
      Raspunsul ti l-ai dat singur, din fabrica vine cu Hella. Dar cred ca e prea scump

Nu stiu motivul pt care le schimbi....ca s-ar putea un simplu polish, sa le faca "ca noi", sau daca vrei clare.

Nu stiu recomandare, preturile merg cam intre 200-300lei...alegerea e a ta.
      Motivul pt care le schimb este urmatorul: acum am pe masina niste chinezarii si merg foarte prost, nu este diferenta vizibila intre faza lunga si faza scurta.

Multumesc pt raspuns

Eventual daca stie cineva o marca de faruri cat de cat bune si la un pret decent
      Sprinter an 2000
      Model 211 CDI bus

Comment

Cauta la dezmembrari.Ia in cacul un polish care este undeva pe la 50 ron cu folie aplicata dupa.50 ron pt un far.

Comment

Salut,

Ma gandesc sa trec pe la dezmembrari si sa vad ce gasesc.
          Stie careva daca se potrivesc farurile de pe alta varianta de sprinter pe sprinter-ul meu (211 CDI), pt ca am gasit un sprinter 313 din 2000 ce se dezmembreaza.

Multumesc
          Sprinter an 2000
          Model 211 CDI bus

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF