Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Filtru de motorina aftermarket sau original Mercedes sprinter

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Filtru de motorina aftermarket sau original Mercedes sprinter

Ce marca de filtru de motorina folositi?
    Ultima oara am folosit Mahle.Inainte de Mahle am folosit filtru original mercedes fabricat in africa de sud.

Mann....eu....
    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

La fel Mann, toate filtrele.

Comment

Mann este mai bun decit Mahle?Mahle este facut in Austria

Comment

Cel mai ieftin ( jc premium ) schimbat la 2 ture de ulei ( 25-30000 ) si la 600 000 inca rezista injectoarele fara probleme :P

Comment

Eu folosesc doar filtru de origine cumparat de la reprezentanta ....mi se pare mai sigura treaba asa.
            Am observat ca filtru nu sta fix in suportul lui,chiar daca e strans la maxim.La voi e la fel?

Comment

Pt filtru de origine am optat.In suport sta foarte bine orice filtru. fie de origine fie aftermarket.

Comment

Am schimbat si eu azi filtru de motorina prima data de cand am adus masina din Germania,unde a fost tinuta cu revizii doar la reprezentanta.Bun,eu am cumparat filtru Man, fabricat in Africa de Sud si ma simteam foarte rusinat de asta pana am demontat filtru original de pe masina,dar,surpriza.......fabricat in...Africa de Sud !!!!!!!Atunci care mai e faza cu originalul si cel de producator daca sunt facute in aceeas curte??!!??Pentru mine...nici una ! Stima.
                Attached Files
                Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

E, descoperishi si tu ca filtrele MB sunt, de fapt, MANN in cutie de MB. Si un cod MB pe ele. Si triple la pret.
                  Multe alte piese respecta aceeasi reteta (imi vin in cap discurile si placute de frana, respectiv debitmetrul - constatate de moi).
                  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

No, niciodata nu e prea tarziu sa te destepti,important e sa vrei si sa iti placa !! Stima.
                    Last edited by Cristi Nazarov; 02-27-2014, 17:29 PM.
                    Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                    Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                    Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                    SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                    https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

@cutaresku:ai dreptate pina la placute,eu nu am gasit la magazin placute de frana care sa ma tina ca alea originale,poate si din cauza ca vanzatorii nu stiu sa-ti vanda marfa buna(si mai scumpa),habar nu am.

Comment

Ce scrie pe alea originale? Ia arunca un ochi. Iti spun eu: Jurid. Auguri si documenteaza-te, poate o avea MB vreo fabrica de placute, amortizoare, filtre etc.
                        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Mercedesul ca si VW foloseste filtre Mann Filter sau Mahle dupa cum au facute contractele pe tip de masina in parte. Ambele firme fac filtre de calitate foarte buna. Spun asta si ca raspuns din piata fiind vanzator de piese si studiind ce contin diverse filtre in interior. Toate filtrele facute de firme obscure au hartie filtranta de calitate vizibil inferioara si mai putina. Mann Filter si Mahle nu sunt singurii producatori de filtre bune. Delphi,Purflux,Bosch,Clean,Champion si lista continua fac filtre de calitate buna. Recomand pt linistea fiecaruia sa folosesca filtre originale sau facute de producatori care lucreaza direct pt tipul de masina. Calitatea numarul unu se gaseste in general in componentele originale,dar Mercedes nu face filtre,baterii,turbine,placute de frana,discuri,ambreiaje,componente electronice,electromecanice... le cumpara de la producatori consacrati.Alegerea va apartine.
                          https://images.spritmonitor.de/689666.png

Comment

De cand am masina eu folosesc ca filtre(aer,polen,motorina si ulei)numai Mann si mai nou Mahle.
                            Masina merge bine,consum bun,totul OK.

Cum sa spus si mai sus,MB sau alt producator de masina nu are fabrica proprie de filtre,baterii...etc,lucreaza cu marii producatori de consumabile,care le fac personalizate dar si de foarte buna calitate,din acesasta cauza cele de pe piata nu tin ca cele"originale"

Pe piata comerciantii nu isi permit sa aduca,(decat poate la comanda ferma),produse bune,dar scumpe,ei aduc ce cere piata.....calitate mica spre medie cu pret cat mai scazut....

Comment

Am inteles de ce cand am luat filtrul de motorina de la Mercedes aveau si Mann.
                              Intrebarea este daca exista vreo diferenta intre cel facut de mann pt mercedes(cel care are sigla pe el) si cel pe care scrie mann?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF