Am tot cautat pe aici si nu am gasit mai nimic relevant despre aceasta problema, la Sprinter, de aceea m-am gandit sa deschid acest subiect.Am descoperit ca amortizorul din stanga fata are o mica scurgere de ulei,asa ca spre primavara o sa trebuiasca inlocuite.Eu stiam, ca cel putin pe fata cele originale sunt pe gaz, motiv pentru care erau putin cam dure pe temperaturi scazute, dar vad ca astea sunt pe ulei.
Intrebari la care as vrea raspunsuri ar fi:
-cu ce echipare vine pe original masina,gaz sau ulei si ce marca de amortizoare, cumva Sachs?
-care sunt mai bune cele pe gaz sau pe ulei?
- cele pe spate sunt pe ulei si ce marca sunt ,ma refer la echiparea de fabrica?
-ce alte marci de amortizoare ati incercat si ce puteti recomanda?
Masina de cand am cumparat-o am suspectat-o de ceva amortizoare slabe,pentru ca are tendinta putin de barcuta pe valuri,dar pentru inceput trebuie sa isi scoata singura banii pentru reparatii
.
Acu facand o verificare pe net am vazut ca Sachs-ul pe gaz,pentru fata,care cred ca e echiparea originala,e undeva la 220-250 lei pe bucata,ceea ce nu mi se pare mult.Astept pareri si sfaturi.Stima.
Intrebari la care as vrea raspunsuri ar fi:
-cu ce echipare vine pe original masina,gaz sau ulei si ce marca de amortizoare, cumva Sachs?
-care sunt mai bune cele pe gaz sau pe ulei?
- cele pe spate sunt pe ulei si ce marca sunt ,ma refer la echiparea de fabrica?
-ce alte marci de amortizoare ati incercat si ce puteti recomanda?
Masina de cand am cumparat-o am suspectat-o de ceva amortizoare slabe,pentru ca are tendinta putin de barcuta pe valuri,dar pentru inceput trebuie sa isi scoata singura banii pentru reparatii

Acu facand o verificare pe net am vazut ca Sachs-ul pe gaz,pentru fata,care cred ca e echiparea originala,e undeva la 220-250 lei pe bucata,ceea ce nu mi se pare mult.Astept pareri si sfaturi.Stima.
Comment