Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vreau Sprinter platforma. Ce sfaturi imi dati?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau Sprinter platforma. Ce sfaturi imi dati?

Salutare. Desi este primul post pe acest forum, am citit destul de mult despre sfaturi de achizitie, insa nu am gasit pe nicaieri pe cineva care sa vorbeasca despre o platforma auto. Am gasit ceva de genul http://www.gumtree.com/p/cars-vans-m...595/1028551893 Precizez ca bugetul meu este de 6500 euro, cu tot cu inmatriculare, schimbare volan de pe dreapta pe stanga, daca e cazul, etc.
    In ce m-as putea incadra? un 311, 312, 313? Nu sunt un mare cunoscator de Sprintere asa ca... astept cu placere sfaturile voastre.

Ce sfat pot sati dau daca e cdi 311 313 sa fii atent la cum a fost servisata masina si daca a avut probleme la injectie

Comment

Am inteles. Cum pot verifica treaba asta daca masina nu are isoric de service? multumesc frumos.

Comment

Au as recomanda un 412 cu motorul de 2,9 TD detarata la 3,5 cu volan pe stanga din prima si ai masina buna fara CDI fara probleme la cardane si care tine foarte bine la drumurile noastre dar mai ales la MOTORINA noastra EURO 5!
        Intradevar parca se misca un pic mai bine un 313 CDI si consuma un pic mai putin, dar banii pe diferenta de motorina o dai treptat si e nesemnificativa fata de diferenta costurilor de intretinere intre un Sprinter pana in 2000 si un CDI de dupa 2000 (an de fabricatie) ,dar poate mai vin si alti colegi cu alte idei eu am doar 100 mii km cu sprintere !

Cei cu CDI-uri nervoase ! Nu dati cu parul! E o parere personala!

Comment

Daca tot cauti pe anglia ia un LT 35 dupa 2004 inclusiv. are motor de 2.5 tdi in 5 pistoane si e clasic la injectoare si numai zic ca trage ca un magarus, si ai si consum de comsum.

Comment

Ia un 416, bun, daca gasesti pe undeva si discutam apoi.Faza cu detaratul e buna la noi nu si daca pleci afara si asta cat nu incep astia sa te suie pe cantar ca altfel vei cara doar Matiz-uri si Tico.Stima.
            Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
            Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
            Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
            SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
            https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Ma atrage foarte mult 313 cred de prin 2004... a gasit fratele meu ceva in uk el fiind stabilit acolo... la noi nu am gasit nimic sub 9000 asa ca mai mult ca sigur voi merge in uk... Cred ca m-as complica mai mult cu detaratul, mai bine merg pe clasic... un 311 313 platforma cica are undeva la 1700 kg deci nu am nici o problema cu greutatea.... la ce sa ma uit? probleme des intalnite? multumesc tuturor si daca mai gresesc cate ceva nu ma injurati foarte tare sunt nou

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF