Gata cu cardanul,s-a rezolvat(nu ma laud prea tare sa nu ma auda si sa se strice iar
).Am fost ieri in Bucuresti,o cruce cardanica,ambii rulmenti,montat-demontat si echilibrat 800 lei.Mult sau putin,atat m-a ajuns pe mine.Avantaj eu,ca la intoarcere am incarcat ceva pentru Galati si am scos motorina.Alta varianta,pentru cei cu toate crucile praf,ar fi cardan "nou"cu piesa la schimb,reconditionat la Spidan Germany(e firma renumita de cardane)echilibrat tot,fara rulmentul intermediar din fata ,1800 lei(asa am gasit eu la o firma in Galati).Sincer as fi vrut sa iau nou,dar nu sunt finante acum,din pacate,si nu pot sta cu masina sa ma uit la ea.
Rezultatul:merge foarte bine,nu vibreaza,nu bate,a disparut acea vibratie pe care o aveam inainte la 60 km/h...si sper sa tina cat mai mult.Pentru cei interesati da-ti o cautare pe Google si veti gasi firma Euro....in Bucuresti(asta pentru a nu fi tras de urechi ca fac reclama).Eu sunt multumit de treaba facuta.Stima.

Rezultatul:merge foarte bine,nu vibreaza,nu bate,a disparut acea vibratie pe care o aveam inainte la 60 km/h...si sper sa tina cat mai mult.Pentru cei interesati da-ti o cautare pe Google si veti gasi firma Euro....in Bucuresti(asta pentru a nu fi tras de urechi ca fac reclama).Eu sunt multumit de treaba facuta.Stima.
Comment