Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Atestat pt transport rutier de marfuri pana in 3.5 tone

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by cornelyu View Post
    Daca ai 4x4 si iti transporți masina ta pe care ai cumparat-o Pt tine nu iti trebuie Tacho, dar dacă ești tot cu aceeași masina si transporți marfa Pt o firma iti trebuie si Tacho si licența etc. Personal mi-am luat amenda in Germania Pt ca eram cu 4x4 si nu aveam Tacho si marfa din remorca era Pt firma mea.
    Cat a fost amenda pe Germania ? Daca am un Viano, legal pot pune remorca de 2t dupa ea, Daca vreau sa o mut pe sora mea din Olanda in Romania, cu mobila si tot ce are omul intr-o casa, este posibil sa am probleme pe germania-austria ca nu am tahograf ? Repet Viano + remorca de 2t. Masa maxim autorizata a ansamblului nu depaseste ce scrie in carte adica 4940 kg. Multumesc !

Comment

Logic e asa: nu sunt acte pentru vreo firma,nu e nevoie de tacho apare vreo firma,apare si tacho...

Comment

Ma bate gandul sa pun o remorca usoara de 750 kg(fara sistem de franare) dupa Sprinter,pe intern.
        Sa mai schimbat ceva intre timp.

PS:nu stiu pe unde sa caut in legislatie !!

Comment

Daca faci transport public de marfuri cu ea...trebuie tot tacamul,licente, atestat,tahograf si restul....
          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Pentru transport intern cu 3.5 T fara remorca, pentru terti, trebuie licenta ?
            Citind legea 109/2014 inteleg ca doar pentru transportul de vehicule defecte/avariate trebuie...
            Aveti alte informatii pe care nu stiu eu sa le gasesc ?
            Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

Comment

Nu trebuie,garantat !Spor la treaba si...tine pretul sus !! Stima.
              Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
              Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
              Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
              SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
              https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF