Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

problema alimentare atego

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• problema alimentare atego

am un atego 1528 din 2003,euro 3 si am o problema in treapta a 6-a de viteza,
    intre 1500-1700 turatii intra masina in trepidatii ca si cum nu s-ar alimenta,
    am schimbat filtru de motorina si face la fel,in bord nu-mi da nimic,
    mentionez ca doar in acesta treapta face si doar cand incep s-o solicit(urcare,incarcatura) si are nevoie de mai multa motorina,

Originally posted by adriantm View Post
    am un atego 1528 din 2003,euro 3 si am o problema in treapta a 6-a de viteza,
    intre 1500-1700 turatii intra masina in trepidatii ca si cum nu s-ar alimenta,
    am schimbat filtru de motorina si face la fel,in bord nu-mi da nimic,
    mentionez ca doar in acesta treapta face si doar cand incep s-o solicit(urcare,incarcatura) si are nevoie de mai multa motorina,
    Sigur iti face de la alimentare? Sa nu fie vrwun joc, la cardan sau vreo cruce cardanica.

Comment

nu,nu, este de la motor,se simte cum bolboroseste motorul si parca nu mai are forta,

Comment

maine il trimit la un service sa vada ce este acolo, mie asa imi spune soferul ca face dar putem lua in calcul si cardanul,cruce cardanica sau.....

Comment

azi am trimis camionul la un service unde sa facut un test si nu am nici o problema,injectoarele sunt in parametrii normali,
          au bagat camionul pe groapa si au verificat crucile si cardanul,grupul nu are nimic(are acel joc normal),
          rotile nu sunt destranse si nici slabite iar masina face la fel,

Comment

in bord nu-mi da nimic,
            mentionez ca doar in acesta treapta face si doar cand incep s-o solicit(urcare,incarcatura) si are nevoie de mai multa motorina
            Nu are nimic masina, poate doar un mic tacanit la volan , eu conduc un atego zilnic, te-ai gandit ca poate e prea mult a 6-a viteza cand e incarcat si urci o panta cat de cat abrupta ? De exempu eu cand sunt incarcat nu pot sa urc in a 6-a panta aia de la Lugoj spre Faget (ca vad ca esti din timisoara) si trebuie sa reduc in a 5-a, de multe ori chiar a 4-a, asta e, nu e ferrari, de aia are schimbator soferul tau ca sa schimbe vitezele in functie de drum si trafic. Daca vrea sa urce in a 6-a sa ii rupa dantura in peste 2000 de ture, consumul va fi pe masura. In alta ordine de idei Atego si in general Mercedes ma refer la camioane este limitat din calculator ca sa nu poti sa ii dai pana explodeaza tocmai in ideea de a prelungi durata de viata a motorului. Si ca sa vezi ca nu vorbesc povesti din copilarie ia acelasi Atego, aceiasi incarcatura, aceiasi panta, prima oara urca normal in a 6-a, pedala in blana, a doua oara pune-l pe pilot automat si ai sa vezi diferenta, probabil ca nu vei reusi sa urci panta pana la capat dar vei vedea ca motorul dezvolta o putere mult mai mare pe care din pedala nu vei putea sa io dai niciodata pentru ca nu te lasa calculatorul care iti taie pedala. Daca vrei ca soferul tau sa mearga ca o racheta cumparai un Iveco care nu are o limitare din acest punct de vedere, vei repara la el toata ziua dar soferul tau va putea sa calce pedala pana ii vor sari pistoanele prin bloc direct in fund si va putea sa urce o panta cu a 6-a. E adevarat sprintul nu este punctul forte la unui camion mercedes.
            Last edited by stronger666; 02-28-2013, 01:18 AM.
            1982 Mercedes w123 240D
            1992 Mercedes w124 200D

Comment

ok,dar de 2 ani cu aceeasi incarcatura nu a facut si cu acelasi sofer si pe aceeasi traseu(ceva este suspect)
              mentionez ca, cutia mea de viteza are 6 viteze cu jumatati ,

Comment

ok,dar de 2 ani cu aceeasi incarcatura nu a facut si cu acelasi sofer si pe aceeasi traseu(ceva este suspect)
                mentionez ca, cutia mea de viteza are 6 viteze cu jumatati ,
                Ai verificat suporti de la cutie , motor!
                1982 Mercedes w123 240D
                1992 Mercedes w124 200D

Comment

si suportii sunt verificati,cateodata face cateodata nu ,zice soferul si doar cand este incarcat,nu mai inteleg nimic,

Comment

Sunt intru totul de acord cu STRONGER 666.Cu mentiunea ca iarna , motorinaeste aditivata contra inghetului , si prin urmare are un randament mai scazut la ardere , ceea ce rezulta o putere mai scazauta a mototrului si un consum mai mare. Fiind fortat la limita , in vioteza a 6-a este posobil ca Ateho sa resimta o scadere puterii , di din acest motiv apa trepidatiile . daca sunt genul acela de trepidatii ca si atunci cand motorul este subturat , e totul OK ,tine de calitatea combustitlului , eventual filtru de aer imbacsit , si poate un grad de uzura al motorului care -l face sa piarda sin putere.

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF