Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Role usa culisanta Sprinter

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Role usa culisanta Sprinter

Salutare!

Am observat de ceva vreme, joc in rolele de la usa laterala. Nu i-am dat atentie, desi cu timpul, cred ca s-au tocit de tot acele role. De vreo 2 zile sa am surpriza neplacuta, de a inchide cam greu usa...mai als rola de jos...e dusa...

Pe net am vazut...diverse...de la 80 lei, 120, 160lei...maine am drum in Bucuresti si sunt hotarat sa le iau, sa vad ce noroc am

Daca a mai avu cineva problema asta, sau are vreo idee...de cum se schimba? Le voi schimba pe toate 3, data tot umblu....asa din ce m-am uitat eu...as da usa jos...sper sa nu fac, ca, Pacala asa...ca o idee mai ingenioasa e binevenita

Salut!
    Eu le-am schimbat la reprezentanta.Trebuie sa le dai pe rand jos,adica scoti rola de la jumatate si o bagi inapoi pe cea noua,ca sa aiba sustinere cand o desfaci pe aia de sus(la rola din mijloc trebuie sa tai cauciucul,ca sa il pui la rola noua).Ai suruburi torx,nu mai stiu de cat sunt.Pe viitor nu le mai unge,ca de aia se strica.Dupa aceea mai ai nevoie de o persoana ca sa reglati usa,unul o tine pe pozitie si celalat strange suruburile.

Comment

Si la mine sa blocat usa laterala... tot asa nu se inchidea usor. Noroc ca merg bine cele din spate..

Comment

Salut.Stiu ca e vb de sprinter, dar eu am schimbat la fel rolele la vito.
        Am luat de la dezmembrari setul complet ,cu tot cu sina de mijloc ca o aveam bulita.

Pretul 200 lei toate rolele,impecabile ,uzura 10% in total sa zic.
        Le-am schimbat acum vreo 2 ani si pana si-n ziua de azi usa se inchide perfect ,da trebuie trantita mai tare putin..Dau vina ca se face presiune in habitaclu pentru ca eu am izolat absolut orice gaurica.
        Cand am haionul ridicat ,se inchide doar daca ii fac vant din spate...

Iar sfatul meu ar fi ca daca ai bani iale pe toate odata.
        Nu le schimba pe rand pentru ca daca schimbi una din ele se va uza mai repede datorita uzurii care le prezinta celelalte 2 : sunt rolele ovalizare, nu mai calca corect.

Comment

Da. Le iau pe toate odata....sunt obsedat, cum am ceva la duba, nu mai dorm noaptea

O posibila cauza, sau ce le-a uzat mai tare... de cand am izolat duba, am bagat polistiren+osb, usa a luat ceva in greutate

Comment

Mda..presune mai mare pe usa atat in jos cat si la inchis si asta duce la distrugerea lor.
            Eu vreau sa imi schimb toate PFL urile din interiori...cel putin ala de la culisanta e julit , are si vreao 2 gauri de parca au intrat sobolanii).
            SI eu sunt obsedat de probleme la fel ca tine.
            De asta m-am si trezit azi.Ma duc sa-mi iau telescoapele si pompa de servo-directie:X;;.
            NE auzim../Spor.
            Si daca treci prin bucuresti ,sa-ti dea dumnezeu tone de rabdare))

Comment

Sunt obisnuit cu Bucurestiul...uneori chiar ma distrez..eu cu duba si gagicutele...cu masini mici/mini

Pe de alta parte..rolele 80lei/buc o marca gemana..Autotechtile...ceva de genu" de pe sprinterauto..vin maine sau poimaine pe curier. Astazi am avut o gramada de nervii...am folosit mai mult usile de pe spate...asta e, se mai intampla

P.S. Daca vrei sa capitonezi interiorul...osb e cel mai bun,reziatent...depinde si ce cari... Ar mai fi pfl, sau mdf...care se foloseste la mobila din ala subtire, care se pune pe spate...dar nu merita...plus ca la cobdens, umezeala se onduleaza ca toti dracii... Osb e sfant..mai ales daca il vopsesti
              Last edited by juice_2407; 02-11-2013, 21:29 PM.

Comment

Au venit rolele. Atunci am scris seara..obosit. Sunt de la "MD Mecanic" din Pitesti. Si mi-au pus in colet si o lista de preturi, cu ce articole au ei pt Sprinter/LT...si au preturi foarte bune. Din ce am inteles eu...ca aduc ei direct piesele din Germania...etc....au si service pe centura Pitestiului...bun.

Pret cu reducere.. 75lei/buc
                Attached Files

Comment

Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF