Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Unde este pozitionata valva EGR la sprinter 2,2

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde este pozitionata valva EGR la sprinter 2,2

Va salut, sunt cel mai nou pe aici daca vrea cineva sa-mi apuna unde este pozitionat EGR-ul la sprinter 2002 motor 2,2 va multumesc.

Vrea cineva sa ma ajute?
    Last edited by Zeus; 12-09-2012, 21:49 PM. Reason: Majuscula.

Comment

Una la mana, respecta regulamentul, il gasesti in semnatura mea. Doi la mana, tragi pe cineva de urechi? Nu este service on-line, deschis non-stop. Nu mai posta din sfert in sfert de ora. Ti-am mutat topicul pe aria dedicata.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

In capatul capacului de plastic ( galerie de admisie ) de deasupra motorului in capatul din spate,nu unde intra furtunul gros,vezi ca exista si variante fara egr

Comment

Multumesc ionut1410, am cautat in spatele galeriei de admisie si am doar un capac din palastic prins de admisie , deci nu am EGR ,multumesc inca o data.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF