Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Aerisire ambreiaj si frane

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aerisire ambreiaj si frane

Va salut.Detin un sprinter 311 si recent am facut ceva modificari si am nevoie sa aerisesc ambreiaju si sa aerisesc conductele de frana. imi puteti da niste idei ?
    As dori deasemenea sa scurtez conducetele de frana imi puteti da niste idei ? Multumesc.

Pentru scurtat conductele de frana , iti trebuie trusa de bercluit.Sau le schimbi cu totul daca dimenisunea cautata e una originala.

Comment

Pentru aerisire frane , ar trebui sa existe acele "aerisitoare" plasate in spatele fiecarui etrier . La fel , si pentru ambreiaj , exista un aerisitor pe cilindrul de frana sau cilindrul de pe cv .

Pentru aceasta operatiune sunt necesare doua persoane ; una in cabina , manevreaza pedala de frana , cealalta , cu mare finete aeriseste franele .

Comment

e o operatiune destul de complicata? e indicata sa fie facuta de mine? o trusa de bercluit costa mult? ce imi recomandati?cumpar altele sau le bercluiesc? multumesc.. La frana stiu cam cum se aeriseste.La ambreiaj nu prea am idee. Multumesc

Comment

Google iti arata trusa de bercluire si cat costa . Nu este complicat , dar avand in vedere ca lucrarea se executa la sistemul de franare , mai bine apelezi la un meserias . Pentru mai multa siguranta .
          Last edited by nstoe; 08-12-2012, 16:16 PM.

Comment

Ambreiaj

salut.. am aerisit franele merge tot bine. ambreiaju nu mai revine in pozitia initiala.si nu am gasit nici un aerisitor.imi puteti da idei ? am cautat pe traseul conductei de la pedala pana la cutie si am gasit o chestie neagra cu o siguranta ( nu cred ca ala e) . multumesc

Comment

Aerisitorul pt ambreiaj e pe rulmentul de presiune am incercat sa pun o poza dar nu reusesc ... cauta la inbinarea intre cutie si motor pe acolo trebuie sa iasa capatul rulmentului pt aerisire !

Comment

salut ionut. imi poti trimit te rog frumos poza pe email? emailu meu este dulie4u@yahoo.com . sper sa fie bine. mersi .

Comment

Aerisirea ambreiajului poate rezolva problema cu "smucitul" in prima 1/4 a cursei?
                  Concret, daca dau drumul la ambreiaj, in special in viteza 1 mi se pare ca smuceste prea rau in primii 2-3 cm de la podea.

Comment

Sa nu fie cava din volanta sau chitul de ambreiaj,disc sau placa de presiune.La smucituri as suspecta intai placa de presiune.Dar pentru asta trebuie desfacutStima.
                    Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                    Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                    Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                    SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                    https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Multumesc.

O sa schimb in prima faza lichidul sa vad ce se intampla...

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF